Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
acıkınca nasıl vuruyolar dimi gülüm git doyur karnını kuzum benim bekleme hadikızlar açıktımm miğdem ynmaya başladıııı kızda vuruyor zaten birazdan yemek yiyim de geçer inşşş
Elifım ben cıkıyorum canım işletımı halledeyom
Yarın sabah bı ıgratım dısatda olırum oglen dıye dusunuyorum sabah gelirsen gorusuruz kuzu
Takma kafana hıc bısı olmucak belkide kurtuldu bile kordondan emı gulum buz bılmeden kac kere dolanıp kurtuluyolardır kuzu sakın uzılme emi gulum)
acıkınca nasıl vuruyolar dimi gülüm git doyur karnını kuzum benim bekleme hadi
tmm melisam hadi görüşrüz yarın sabah geleye çalışırım işlerden önce uğrarım ama sende doktrdan gelince mutlaka haber et bana burda olmasam bile özelden yaz girerim mutlaka emi sağolsın canım benim inş cümelmizin hakkında hayırlısı olsun görürşüz
ohh yemeğimi de yiyorum kociş öpüp gitti arkadaşıylaa bende kaldm evde esrayı ixliyoummmm bendee ohhhh
ohhh afiyet olsun kevserim bende hazırladımda bekliyorum eşimi
saollasın cnm bnm sizede şimdiden afiyettt olsunn
napiyonuz fıstıklar :) mevlüttü yaptık allaha şükür telaşlı oldu ama güzeldi sizler napiyonuz bakemmmmmmm
amanında amanın kim gelmiş monum kaç gündür aklım sende msnden yazıp duruyorum Allah kabul etsin naıl geçti mevlütünüz paşam nasıl
paşan iyi tatlım msn yi aç
resim yollayım sana tatlıM
gelldüüm kızlarrr eltümün bebeğünüü sevdümmm geldmmmm
kevserim ne yapıyosun gülüm
ohhh yerim onu kızmı erkek mi bakem kevserim snein ultrason resimlerin yokmu koysana görelim prensesi silersin yinee olmazmı
doktora sormadım ama bu gidişimdfe göğüs ucu kremi için isim alıcam.çok sağolsın oflum yaa normla olursa öyle diç fırçasına falan gerek yok o anda dişlerim aklıma gelmez vallaha ama göğüs ucu kremi alıcam benim eltimin doğumunda ebe önerdi sürüyosun çocuğu emziriyosun hiç bir zararı yok veede yara olmuyo dedi onu alıcam bendebakalım şeker çıktı bende oflum birde boğzaında kordon var dedi ama dolanmışmı doşanmamışmı bilemiyorum birşey görünüyo ddedi bende detaylı usgye giricem inş bir sorun çımaz kordonsa erken alırlar diyolar ama bilmiyorum:26::26:
doktora sormadım ama bu gidişimdfe göğüs ucu kremi için isim alıcam.
benimkilerden süt gelmeye başladı sıkınca geliyo.
uçları sert ve acıyo bakalım ne der..
şeker önemli kuzum aksatma sakın doktorn önerilerini dinle.
umarım kordon dolanmamıştır.
normal doğum zor oluyor.
suyun fazla olması çok sorun değil.
bi arkadaşımında dsuyu çoktu..
gerçi sezeryan oldu o.
iyi akşamlar kızlarrrrrrrr napıyosunzzzzz