• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

erkek cnm koymak hiç sorun değil de balım bizim laptopun kamera bozukk maleseff ya yoksa çoktan koyucaktımm 4.ultrason resmi vardı

canım kamerayla ilgisi yok telin varsa çek ondan yükle bilgisyara yoksa sıkıntı etme bebeğim canın saolsun balım benim:38:

hoşbuldum canım nasılsın gebişlik nasıl gidiyor...
oğlun olacakmış seninde.
sağlıklı sıhhatli gelsin inşallah:16:

iyim çok şükür güzel geçiyo mğde yanmaları var çok az ama yok cnm bnm kızım olcak nşş amn inşş hepimiznki sağlık sıhhatli olurrr

iyim çok şükür güzel geçiyo mğde yanmaları var çok az ama yok cnm bnm kızım olcak nşş amn inşş hepimiznki sağlık sıhhatli olurrr
yanlış okudum canım kusura bakma :))
şimdiden başladıysa mide yanmaları işin zor. :))
benim daha yeni başladı sayılır.
acı baharatlı yiyemiyorum malesefff artıkkk

doktora sormadım ama bu gidişimdfe göğüs ucu kremi için isim alıcam.
benimkilerden süt gelmeye başladı sıkınca geliyo.
uçları sert ve acıyo bakalım ne der..
şeker önemli kuzum aksatma sakın doktorn önerilerini dinle.
umarım kordon dolanmamıştır.
normal doğum zor oluyor.
suyun fazla olması çok sorun değil.
bi arkadaşımında dsuyu çoktu..
gerçi sezeryan oldu o.

iyi akşamlar kızlarrrrrrrr napıyosunzzzzz

iyi akşamlar oflum nasılsın bitirdinmi oğluşunun cicilerini kuzum doktora sor istersen carbosol diye bir krenm ebe söylmese bende çok dikkate almazdıdma kendide kullanmış bende ismini almıştım doktor önerirse kullanırım bende kuzum sıkma sakın dahauçlarını benimde 3kre geldi ilki su sonrası süt gibiydi ama moonum falan dediki o ilk sütü bebek için çok önemli sıkma gelmesin dediler sende daha sıkma emi gülüm:38:

yanlış okudum canım kusura bakma :))
şimdiden başladıysa mide yanmaları işin zor. :))
benim daha yeni başladı sayılır.
acı baharatlı yiyemiyorum malesefff artıkkk

yok cnm bnm estağfrullah ne kusuru cnm karrnımm açıktığı zaman ouyo geneliklle sorma cnm yavaş yavaş başlıyo

iyi akşamlar oflum nasılsın bitirdinmi oğluşunun cicilerini kuzum doktora sor istersen carbosol diye bir krenm ebe söylmese bende çok dikkate almazdıdma kendide kullanmış bende ismini almıştım doktor önerirse kullanırım bende kuzum sıkma sakın dahauçlarını benimde 3kre geldi ilki su sonrası süt gibiydi ama moonum falan dediki o ilk sütü bebek için çok önemli sıkma gelmesin dediler sende daha sıkma emi gülüm:38:
iyiyim canım ama yoruldum ne çok kıyafet varmış yaa..
çantaya koyacaklarımı da ayırdım.
sıkmıyorum canım zaten..
kendi kendine geliyolar bazen uçları beyaz beyaz oluyoo

yok cnm bnm estağfrullah ne kusuru cnm karrnımm açıktığı zaman ouyo geneliklle sorma cnm yavaş yavaş başlıyo
ALlah kolaylık versin..
neyse ilk ben doğurayım da size tecrübeleri anlatırım:1:

sıkmıyorum canım zaten..

ALlah kolaylık versin..

ssaolll cnm bnmm tmm :34::34::34::34:

sıkmıyorum canım zaten..

ALlah kolaylık versin..

anladım canım o zaman sıkıntı yok kendiliğinden geliyosa maaşalah inş doğumdan sonrada uzun bir süre aynı bollukla olur sütün oğluışunu emzirirsin istediğin kadar oflum beşiğin çok tatlı çok güzel bak eşimde gördü beğendi bizde böyle alıcaz nasipse iştee Allahım sağlıkla yatmayı nasip etsin inş alıntı yapmadım silmek istesin diye gülüm:48:

sıkmıyorum canım zaten..

ALlah kolaylık versin..

anladım canım o zaman sıkıntı yok kendiliğinden geliyosa maaşalah inş doğumdan sonrada uzun bir süre aynı bollukla olur sütün oğluışunu emzirirsin istediğin kadar oflum beşiğin çok tatlı çok güzel bak eşimde gördü beğendi bizde böyle alıcaz nasipse iştee Allahım sağlıkla yatmayı nasip etsin inş alıntı yapmadım silmek istesin diye gülüm:48:

sıkmıyorum canım zaten..

ALlah kolaylık versin..

sıkmıyorum canım zaten..

ALlah kolaylık versin..

İNşallah canım benim sağolasın..
uyku seti içinde yatağı da yarı ortepedik visko yatak hepsi 270 e aldık

İNşallah canım benim sağolasın..
uyku seti içinde yatağı da yarı ortepedik visko yatak hepsi 270 e aldık

oflum kusuruma bakma pc dondu açtım tekrardan çok iyiye almışınız vallaha nerden aldınız nettenmi bizde gittigidiyordan bakıyoruz modellere ordan alıcazz nasipse

oflum kusuruma bakma pc dondu açtım tekrardan çok iyiye almışınız vallaha nerden aldınız nettenmi bizde gittigidiyordan bakıyoruz modellere ordan alıcazz nasipse

sorun değil canım anladım sorun olduğunu..
yok canım burda bi çocuk dünyası var ordan aldık evet baya uyguna aldık.
peşin olunca böyle oluyor sanırım :9::9:

sorun değil canım anladım sorun olduğunu..
yok canım burda bi çocuk dünyası var ordan aldık evet baya uyguna aldık.
peşin olunca böyle oluyor sanırım :9::9:

anladım canım bakalım artık hayırlısı bende gittigidiyordan bakıyorum çok çeşit varda net üzerinden ne kadar iyidir diye şüpheye düşüyorum:26:

anladım canım bakalım artık hayırlısı bende gittigidiyordan bakıyorum çok çeşit varda net üzerinden ne kadar iyidir diye şüpheye düşüyorum:26:

çoğu kişi alıyor netten ama ne bilyim ben güvenemedim.
gözümün gördüğünü alayım dedim kendim seçtim her şeyini

Back