• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

niye yasakki sekerin cok mu cıktı da. normalse iç kızım ya o kadar abartma cok usteleme bi gıdım sekerle kac bardak içersin kıs.
147 çıktı melisam çokta değil azda değil korkuyorum bebğim iri normalde 850-900gr olması gerekirken 1085 olmuş suyumda falza erken doğuma neden oluyomuş birde boynunda birşey var kordon var dedi moralim çok bozuk kuzu
kilom aynı sole 4 yada 5 aylık olana kadar hiç almasam cok super olcek ya. ama göbegim bi ayrı cıktı kıs zati vardı göbiş.:52::52::52:
vallaha bendee öyle derdimde malesef 7 kilo aldım:27::27::27::27:
huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:33::33::35::35:

efenimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:17:

elif cayamı gittin kıs.
sen arkoya ne zaman basladın canım ya
benim göbiş kasınmaya basladı catlamaz ddaha demi :26::26:
bilemedim badem yagımı alsam diyorum.

burdayımmkuzum yazıyorumda yazdıklarım gönderilmiyo bekliyo ben ilk andan beri sürüyorum bekleme sende sür çataldıktan sonra anlamı kalmıyo yani baştan al önlemini

147 çıktı melisam çokta değil azda değil korkuyorum bebğim iri normalde 850-900gr olması gerekirken 1085 olmuş suyumda falza erken doğuma neden oluyomuş birde boynunda birşey var kordon var dedi moralim çok bozuk kuzu

vallaha bendee öyle derdimde malesef 7 kilo aldım:27::27::27::27:

efenimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:17:

kuzum bende senin gelmeni bekliyosdum ya moralin niye bozuk diye kuszum sen uzanma bi yerlere yeter o kurtarır kendini kuzum hiç moralini bozma bende dolanmısım amnamın karnında bişi olmamıs kuzu uzme kendini. ay maassallah ben bayılırım tontıs bebeklere bacaklarını ıssırasım gelir. suyundamı fazla yok len erken doguma neden olmazbu yeni nesil doktorlarda bi alenm ya kaynanam 4 kilo dokgırmus normal zamanında gelmiş takma sen onlara kuzu.
oy yerim ben o tosuncugu tabi kılolu olur kuzu ya cok saglıklı besleniyo anası. azcık pekmezi kes barim ya.
:nazar::nazar:
sen dünmü gittin doktora kuzu.

kuzum bende senin gelmeni bekliyosdum ya moralin niye bozuk diye kuszum sen uzanma bi yerlere yeter o kurtarır kendini kuzum hiç moralini bozma bende dolanmısım amnamın karnında bişi olmamıs kuzu uzme kendini. ay maassallah ben bayılırım tontıs bebeklere bacaklarını ıssırasım gelir. suyundamı fazla yok len erken doguma neden olmazbu yeni nesil doktorlarda bi alenm ya kaynanam 4 kilo dokgırmus normal zamanında gelmiş takma sen onlara kuzu.
oy yerim ben o tosuncugu tabi kılolu olur kuzu ya cok saglıklı besleniyo anası. azcık pekmezi kes barim ya.
:nazar::nazar:
sen dünmü gittin doktora kuzu.

yaa güülüm her kafadan bir ses çıkıyo malesef bende korkuyorum cuma günü gittim işte tam belli değil dedi perşembe günü detaylı usgye giricem belli olur artık haftayada şeker testi tekrarlanıcak ne çıkıcak balalım ekmek şeker falan yasak iştee demek sneinde öyle olmuş heee kuzum ayy dua et melisam yaaa birşey çıkmasın ne olurrrrr:26:

sabah kahvaltımı yapıyorum normal pekmezi tahinle karıstırdım kahvaltıda alıyorum bi ıiki sefer.
yumurta hergün yiyemiyorum ama genelde yiyorum. lkkahvaltı sonrasi 3 tane badem ve 3 tane fınıdık yiyorum folik asiti içim kapatıyorum olayı.
meyveyi cok severim zati ama genelde aksam yirorum
cevizde yiyodum bitti almayıda unurttum yarın alırım.
baska bi kase yogurt yemeye calısıyorum hergün ve bi bardak ılık süt. aksam yemegimi yer cayımı içer onbire dogru meyvemi yirorum yemekle yogurt yemediysem gece yeyip yatıyorum ole işte kuzu benimde bole
ama cipsi götürüyom vallahı cekirdekte ole.
ya abartmıyorumda bu hafta iki kez yidim.
ekşi canım cekti iki sefer bi limon yedim bidde kırmızı can erigi gibi bi erik buldum kompostoluk gibi ama eksisinde görtürdüm vallahı. ama o gün var ya gazdan ucacaktım yanı o derecede erik yapmıstır demi.
gece yatmadan bide rezene içiyorum iki gündür o iyi oldu tuvalate cıkartıyo bi kere.senin kayısıdan alırım yarın ole işte. hım bide haftada bi balıgım var iki gün sebze iki gün et bi gün balık yemeye calısıyorum kuzu.

yaa güülüm her kafadan bir ses çıkıyo malesef bende korkuyorum cuma günü gittim işte tam belli değil dedi perşembe günü detaylı usgye giricem belli olur artık haftayada şeker testi tekrarlanıcak ne çıkıcak balalım ekmek şeker falan yasak iştee demek sneinde öyle olmuş heee kuzum ayy dua et melisam yaaa birşey çıkmasın ne olurrrrr:26:

kurban olurum dua etmemmi kuz<um bak belkide dolanmadı sadece boynunun onunde tam net göremiyolar ya hemen telaseye veriyolar bak suyun içinde o kendini kurtarır kayar gider kordon kuzu sen takma kafana rahat ol
cinsiyetimi bellidegil dediler. usg ne oluyo kıs.
pilav makarnadan uzak dur bıraz kuzu. dualarım seninle kuzum hiç bişi olmöucak rahat ol sen tamammı canım bak bebegini uzme emi.:34::34:

sabah kahvaltımı yapıyorum normal pekmezi tahinle karıstırdım kahvaltıda alıyorum bi ıiki sefer.
yumurta hergün yiyemiyorum ama genelde yiyorum. lkkahvaltı sonrasi 3 tane badem ve 3 tane fınıdık yiyorum folik asiti içim kapatıyorum olayı.
meyveyi cok severim zati ama genelde aksam yirorum
cevizde yiyodum bitti almayıda unurttum yarın alırım.
baska bi kase yogurt yemeye calısıyorum hergün ve bi bardak ılık süt. aksam yemegimi yer cayımı içer onbire dogru meyvemi yirorum yemekle yogurt yemediysem gece yeyip yatıyorum ole işte kuzu benimde bole
ama cipsi götürüyom vallahı cekirdekte ole.
ya abartmıyorumda bu hafta iki kez yidim.
ekşi canım cekti iki sefer bi limon yedim bidde kırmızı can erigi gibi bi erik buldum kompostoluk gibi ama eksisinde görtürdüm vallahı. ama o gün var ya gazdan ucacaktım yanı o derecede erik yapmıstır demi.
gece yatmadan bide rezene içiyorum iki gündür o iyi oldu tuvalate cıkartıyo bi kere.senin kayısıdan alırım yarın ole işte. hım bide haftada bi balıgım var iki gün sebze iki gün et bi gün balık yemeye calısıyorum kuzu.

gülüm hepsi çok iyi ama rezene çayı dışında hamileikte hiç bir bitki çayını içme iyi değil çok zararlı onu kes ne olursa olsun içme olurmu en azından doktoruna sormadan kulşanma onar daha iyi bilir onun dışında cipside kes bebeğe çok zararlı inanılmaz zararlı bak çekirdekde tuzdan dolayı yeme derim çünkü ilerde şiikinlik yapacak sende balon igbi şişeceksin aldığın kilo yanında şikinlik oluyoki o çok rahatsız ediyo bak bendede başladı şiişkinlik sende kes emi çayı iç ama kahveyide azalt mümkün mertebe olmazmı:20::20:

kurban olurum dua etmemmi kuz<um bak belkide dolanmadı sadece boynunun onunde tam net göremiyolar ya hemen telaseye veriyolar bak suyun içinde o kendini kurtarır kayar gider kordon kuzu sen takma kafana rahat ol
cinsiyetimi bellidegil dediler. usg ne oluyo kıs.
pilav makarnadan uzak dur bıraz kuzu. dualarım seninle kuzum hiç bişi olmöucak rahat ol sen tamammı canım bak bebegini uzme emi.:34::34:

bugün benim nette bir problem var sanırım sayfa on saate açıyo yazdığım gitmiyo deli oldum heee kuzum detaylı demek renkli ultrason ayrıntışlı bir giriyosun yarım saat yada fazlası içinde kalıyomuşşun her bir organını net görüyolar bildiğin renkli şekilde hemde sağolsın melisam Allah razı olsun gülüm inş sorun çıkmaz ben zaten pilav makarna çok yemem hani kio açosından dolayı pekmezide balıda artık kullanmıyorum ekmeğide kepek ekmeği yaptık işte bir haftalık diyet sonunda ne oucak bakıcaz eltimle konuştumda dün diyoki çocuk boğulur ölür kordon dolandıysa pat diye diyo siniriimi bozdu zaten moralim yok güyaa moral veriyo deli oldum bugünde araştırdım gerçkten gelişimine kan akımının yavaşlamasına neden olabliyomuş o yüzden erken doğum oluyomuş ama ne kadar erken bilemiyorum eltimde diyoki onu hemen alırlar manyak alsalar ne olur şimdi daha ne kadarki yavrum:14::14::14::14::14:

gülüm hepsi çok iyi ama rezene çayı dışında hamileikte hiç bir bitki çayını içme iyi değil çok zararlı onu kes ne olursa olsun içme olurmu en azından doktoruna sormadan kulşanma onar daha iyi bilir onun dışında cipside kes bebeğe çok zararlı inanılmaz zararlı bak çekirdekde tuzdan dolayı yeme derim çünkü ilerde şiikinlik yapacak sende balon igbi şişeceksin aldığın kilo yanında şikinlik oluyoki o çok rahatsız ediyo bak bendede başladı şiişkinlik sende kes emi çayı iç ama kahveyide azalt mümkün mertebe olmazmı:20::20:

bi bardak kahve içiyorum doktorum iki bardaga kadar izin verdi .
olurmu rezene cayı cok yararlı hamilelikte bak netten arastır iki bardagı gecirmeyin günde diyolar ama ben bi bardak içiyorum. adacayı falan zararlı canım.zaten sut az olursa ilerde o zamanda içmek gerekiyomus rezeneden.
evet cipste haklısın sanırım cekirdek iyi degilmiya ondada folık varmıs.:44::44:

Her bitkisel çayın vücuttaki işlevi farklıdır. Hamilelikte içilen rezene çayının, rahim kasılmalarına faydası vardır. Hamilelik boyunca devam eden kasılmalar ve kramplar için birebir olan rezene çayı günde en fazla 2 bardak içilmelidir. Bu doz aşıldığı zaman, anne adayına ve bebeğe olumsuz sonuçlar yaratır.
bakınız netten buldum:27::27:

bi bardak kahve içiyorum doktorum iki bardaga kadar izin verdi .
olurmu rezene cayı cok yararlı hamilelikte bak netten arastır iki bardagı gecirmeyin günde diyolar ama ben bi bardak içiyorum. adacayı falan zararlı canım.zaten sut az olursa ilerde o zamanda içmek gerekiyomus rezeneden.
evet cipste haklısın sanırım cekirdek iyi degilmiya ondada folık varmıs.:44::44:

doktorun izin verdiyse sorun yoktur kuzum şimdi bizden daha iyi bileiyolr hani iç dedikleirnde içimiz rahat oluyo en aznda ama çayı zararlı diye biliyorum hamişleyken gülüm doğumdan sonra kesinlikle çok faydalı süte özellikle gazı alıyomuş falan ama hamileyken önermiyolar bizde başta kabızlıktanyana eşim sormuşda adam özelikle hamleeyse satmıyoruz demiş gülüm o açıdan biliyorum sen yinede sor doktoruna:26:

Her bitkisel çayın vücuttaki işlevi farklıdır. Hamilelikte içilen rezene çayının, rahim kasılmalarına faydası vardır. Hamilelik boyunca devam eden kasılmalar ve kramplar için birebir olan rezene çayı günde en fazla 2 bardak içilmelidir. Bu doz aşıldığı zaman, anne adayına ve bebeğe olumsuz sonuçlar yaratır.
bakınız netten buldum:27::27:
doğrudur kuzum biemem ben zararlı diye biliyorum o açıdan demiştim ama yanlışda biliyo olablim ama deidm yaaa adamın bizzat kendisi satmadı o açıdan biliyorum bende :26::26:
telden girecem kıslar yoruldum sandalye tepesinde.

tmm kuzum istersen gelme uzan dineln melisammm:38:

kızlar geldmmm kociş iş arkadaşıyla dışar çay fln içceklermişş bnde nohutu koydum kısık ocağı pşsinn

Of ya bu toz alma ıdı benı olduruyo
Bıraz saha takılıyım sızlede tozu alayım
Sonrada ywnwgımı koyarum
Ben hıc uyuyamıyorum kıslar oglenletı ya

h.buldukk cnmm bnm
bitirdinmi işleri bicerikli gacı seni:17:
Of ya bu toz alma ıdı benı olduruyo
Bıraz saha takılıyım sızlede tozu alayım
Sonrada ywnwgımı koyarum
Ben hıc uyuyamıyorum kıslar oglenletı ya

al bendede o kadar dli oluyorum tozlara sinirrr:47::47:kuzum dur bak ilerledkçe nasıl yorgunluk çökücek ve uyuyaklıcaksın beklee sen dert etme benimde bu aralar başladı halsizlik melisam şaka maka 98 güne düştüm yaaa:26::26:

Back