• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

elifim şimdilik çıkıyorum çamaşırları ütülücem ama gelirim 1-2 saaate ayrıntılı konuşuruz olur mu :)

bebek için çantaya neler koyucam söyliyim
1 tane hastane çıkışı
2-3 tane zıbın
2 tane alt üst takım.
çorap falan.
bez ıslak mendil
emzik
kendim için
2 pijama takımı
3 tane kilot
2 tane atlet
2 tane sütyen ( 1 i emzirme sütyeni)
terlik
kağıt havlu
patik
vs..
en gerekli olanlar bunlar..
tabi bazıları göğüs pompası gögüs ucu kremi
diş fırçası macunu
tarak fırçası
vs.vs.
çoğaltabiliriz..

çok sağolsın oflum yaa normla olursa öyle diç fırçasına falan gerek yok o anda dişlerim aklıma gelmez vallaha ama göğüs ucu kremi alıcam benim eltimin doğumunda ebe önerdi sürüyosun çocuğu emziriyosun hiç bir zararı yok veede yara olmuyo dedi onu alıcam bendebakalım şeker çıktı bende oflum birde boğzaında kordon var dedi ama dolanmışmı doşanmamışmı bilemiyorum birşey görünüyo ddedi bende detaylı usgye giricem inş bir sorun çımaz kordonsa erken alırlar diyolar ama bilmiyorum:26::26::31:

bn geldmmm kızlar evin işlerini yaptık annem geldi saolsun bende geldmm nereye gittiniz bakım sizzzzzzzzzzzzz

vallahı kevserim ben bi iki saate gelirim dedim ya elif yoruldu sanırsam uzanmaya gitti.
sen nasılsın cano nasıl gidiyo gecti tum bulantılar demi kuzu.:27::27:

iyimm cnm bnm çok sükürr geçt cnm çok şükür benm 4 ay sürdüü ..çok kötü geçti 7 kere kustuğumu biliyorumm günde

geldim geldim kızlr azıcık uzandım dinlendim yemek yedim çay yaptım geldim ama nasıl içeyim bilemiyorum :31:

kan degerlerimi aldım bi anormal durum yok cok sükür yarında doktora göstreririm.
kalbide dutyarsak tamamdır sanırım ondan sonra 5 haftam kalıyo riskli donemi atlatmak için demi.:27::27::nazar::nazar:

kan degerlerimi aldım bi anormal durum yok cok sükür yarında doktora göstreririm.
kalbide dutyarsak tamamdır sanırım ondan sonra 5 haftam kalıyo riskli donemi atlatmak için demi.:27::27::nazar::nazar:

ohh ohh maaşallah çok ükür kuzum yarında duyarsın inş hayırlısıyla rahatlarsın melisam:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

elif cayamı gittin kıs.
sen arkoya ne zaman basladın canım ya
benim göbiş kasınmaya basladı catlamaz ddaha demi :26::26:
bilemedim badem yagımı alsam diyorum.

niye yasakki sekerin cok mu cıktı da. normalse iç kızım ya o kadar abartma cok usteleme bi gıdım sekerle kac bardak içersin kıs.
147 çıktı melisam çokta değil azda değil korkuyorum bebğim iri normalde 850-900gr olması gerekirken 1085 olmuş suyumda falza erken doğuma neden oluyomuş birde boynunda birşey var kordon var dedi moralim çok bozuk kuzu
kilom aynı sole 4 yada 5 aylık olana kadar hiç almasam cok super olcek ya. ama göbegim bi ayrı cıktı kıs zati vardı göbiş.:52::52::52:
vallaha bendee öyle derdimde malesef 7 kilo aldım:27::27::27::27:
huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:33::33::35::35:

efenimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:17:

niye yasakki sekerin cok mu cıktı da. normalse iç kızım ya o kadar abartma cok usteleme bi gıdım sekerle kac bardak içersin kıs.
147 çıktı melisam çokta değil azda değil korkuyorum bebğim iri normalde 850-900gr olması gerekirken 1085 olmuş suyumda falza erken doğuma neden oluyomuş birde boynunda birşey var kordon var dedi moralim çok bozuk kuzu
kilom aynı sole 4 yada 5 aylık olana kadar hiç almasam cok super olcek ya. ama göbegim bi ayrı cıktı kıs zati vardı göbiş.:52::52::52:
vallaha bendee öyle derdimde malesef 7 kilo aldım:27::27::27::27:
huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:33::33::35::35:

efenimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:17:

Back