Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bebek için çantaya neler koyucam söyliyim
1 tane hastane çıkışı
2-3 tane zıbın
2 tane alt üst takım.
çorap falan.
bez ıslak mendil
emzik
kendim için
2 pijama takımı
3 tane kilot
2 tane atlet
2 tane sütyen ( 1 i emzirme sütyeni)
terlik
kağıt havlu
patik
vs..
en gerekli olanlar bunlar..
tabi bazıları göğüs pompası gögüs ucu kremi
diş fırçası macunu
tarak fırçası
vs.vs.
çoğaltabiliriz..
elifim şimdilik çıkıyorum çamaşırları ütülücem ama gelirim 1-2 saaate ayrıntılı konuşuruz olur mu :)
bn geldmmm kızlar evin işlerini yaptık annem geldi saolsun bende geldmm nereye gittiniz bakım sizzzzzzzzzzzzz
vallahı kevserim ben bi iki saate gelirim dedim ya elif yoruldu sanırsam uzanmaya gitti.
sen nasılsın cano nasıl gidiyo gecti tum bulantılar demi kuzu.
geldim geldim kızlr azıcık uzandım dinlendim yemek yedim çay yaptım geldim ama nasıl içeyim bilemiyorum
niye nası içemiceni bilemiyonki bak ben götürüyom vallahı cauyları hadi bekliyorum kuzu gel hadi
kan degerlerimi aldım bi anormal durum yok cok sükür yarında doktora göstreririm.
kalbide dutyarsak tamamdır sanırım ondan sonra 5 haftam kalıyo riskli donemi atlatmak için demi.
kuzum çayımı akide şekeriyle içerdim şimdi şeker yasak yaa artık içemiyorum çok sarmıyo
ohh ohh maaşallah çok ükür kuzum yarında duyarsın inş hayırlısıyla rahatlarsın melisam
147 çıktı melisam çokta değil azda değil korkuyorum bebğim iri normalde 850-900gr olması gerekirken 1085 olmuş suyumda falza erken doğuma neden oluyomuş birde boynunda birşey var kordon var dedi moralim çok bozuk kuzuniye yasakki sekerin cok mu cıktı da. normalse iç kızım ya o kadar abartma cok usteleme bi gıdım sekerle kac bardak içersin kıs.
vallaha bendee öyle derdimde malesef 7 kilo aldımkilom aynı sole 4 yada 5 aylık olana kadar hiç almasam cok super olcek ya. ama göbegim bi ayrı cıktı kıs zati vardı göbiş.
huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
147 çıktı melisam çokta değil azda değil korkuyorum bebğim iri normalde 850-900gr olması gerekirken 1085 olmuş suyumda falza erken doğuma neden oluyomuş birde boynunda birşey var kordon var dedi moralim çok bozuk kuzuniye yasakki sekerin cok mu cıktı da. normalse iç kızım ya o kadar abartma cok usteleme bi gıdım sekerle kac bardak içersin kıs.
vallaha bendee öyle derdimde malesef 7 kilo aldımkilom aynı sole 4 yada 5 aylık olana kadar hiç almasam cok super olcek ya. ama göbegim bi ayrı cıktı kıs zati vardı göbiş.
huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu