Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

moonum 37 ye düştü ateşi ama hala var düşmüş gibi değil derece 37 dişten kaç gün ateşlenirki:26::26::26:

moonum 37 ye düştü ateşi ama hala var düşmüş gibi değil derece 37 dişten kaç gün ateşlenirki:26::26::26:

Cnm 39 u geçerse götür dra fatihin 3 gun sürdü ishaldw vardi ben 6 saat arayla ates dusurucy veriyodum bide hava sicakti diye havuzun u doldurup icinw koyuyordum rahatliyodu gitsen hastanede atesi düşürmeye caliscaklar daha zor orda keyfi yerindeyse bekle biraz fitilbdaha etkili ateste aslinda

canım bende 4-5 saatte veiryorum ilacıda etkiis çok değil şimdi yine verdim ki,me sorsam diş diyo bugün bekliycez daha artrasa götürücez bakalım ne zormuş yaa çocuk çok huysuzlaştı sürekli ağlıyo b,rde 2 saati edemiyo uyumak istiyo diş uyku yaparmıki hastadamı ediyo acaba

Aynen çok zor fatihinde mizmiz ligi üstünde kucak istiyo oda azi dislerini cikaramadi yarsi kaldi habire su iciyor meme gundu! Isteme! Meme istiyor kazagim kaldiriyo bide gecede oyle cok dondu uyutmadi dogru duzgun var bişilerhastA olmasinlarda

Aliş nasıl oldu merak ettim elifimmmmmmm

Allah kolaylik versin moonum yaa zor ki kulaklarini cekistiriyo kuzum atesli hala of caresizlik ne kotu bebekler neden cekwrkinkolyadan ciksa yaa kuzularimiz cekwmese iskence yaa resmen fatifiminde demekki azilardan annesi onlarda zor kiyamam yaaa insanin ici eriyo parcalaniyo yeminle
Aliş nasıl oldu merak ettim elifimmmmmmm

Ayni moonum agliyo agliyo kulaklarina cokuyo elleriyle ben dayanamiyorum yaa oyle gormeye

Elifim moonumm kiyama bn fatih le alisime ya valla cok uzuldum allahim yardimciniz olsun insalah bir onceniyilesirler ya

Elifim moonumm kiyama bn fatih le alisime ya valla cok uzuldum allahim yardimciniz olsun insalah bir onceniyilesirler ya

Oy kevserim oy bu dis nasil borseymis simdi yikadim elini yuzunu aglayarak elini agzina bastiriyo kuzum ouoe iyuyo sonra hemen uynaiyo uykusu var ama uyuyamiyor

Elifim yeminle icim parcanlandi yakeske bi dr goturseydiniz dis ten olsa gidin bi canim ya

Kevserim canim benim goturucektik aslinda herkes dediki 3 gun surer bekleyonde yarina gecmezse goturun gotursenizde yapicaklari atesi dusurmek dise ne yapabilirler bizde evde dusuruyoruz ama dis cikmadikca rahatlamiycak yavrum

Kevserim canim benim goturucektik aslinda herkes dediki 3 gun surer bekleyonde yarina gecmezse goturun gotursenizde yapicaklari atesi dusurmek dise ne yapabilirler bizde evde dusuruyoruz ama dis cikmadikca rahatlamiycak yavrum
Dogru soyluyorsun elifim ya insallah bir once cikartirda disini alisim rahatlar

Elifcim Kıyamam yavrulara ya
bazen dis kulaga vurup iltihap yapabiliyor cnm bence yarin kulaklarına baktir

Sagol cnm inşallah

Cnm kulak memesine parmağınla bastir hafif salla aglarsa iltihaplı dir dr götür oyle kullan antibiyotik

Kulak memesi degil bacim yanlış dedim giris kismindakikirdak varrya kulak deligi girisine bastir

Sabah elife gecmis olsun dileklerimi yazdim yasdim yaa telden gitmemis sonrada hiç giremedim hastaydim dinkwnenedimde oykuye çorba yaptim uyut ilaçların ni ver ben zencefilmis bilmwmleymis ole vakit gecti kicimi adam gbi koltuğa kocaman m cok yorgunum
Biraz once acile gittik oyku ve benim icin
Aglarken sin günler de julaklatina gidiyo eli korktu m bende netseki bisiyi yokmus grip ilaclarini kes grip dgil dedi anlamadigim sey niy hapsirip oksuruyoo tek ihtimal alerjiden suoeleniyirom ya onn testidr 2 yas üstuymus

Dahiliyeye girdin m olee ihlamurla corbaylq zenceflle gececek geldi bi degilmis ilac yazfi sute gecmezmis yatin baslicak sirtim cigerlerim oksururken cikacqk gibi

S yn kulak tacizcisi elif hanim yarin sabahtan banqa gel neolur kızı min kulaklari sanw emanet uyut gun boyu

Moonum ben z acemi insanlariz ks kelimeletini dogru kullan bi kazaya kurban girmesi n bebelet
Kiskar aksam aksam nasil guldurdunuz beni ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…