melisam neyi kullanmasam anlamadım kuzum telden yazdın zaaraliş bir ara baya katıydı bu süte başladığım zaman ama şimdi ishalde değil katıda değil gayet formunda yanii melisam
heee kaşarmı melisam nedenki nasıl iyi değilmiş ben hiç duymadım aksine beyaz peynir tuzlu olduğundan yada köy peyniri olsataze sakıncalı diye koymuyorum ben hep kaşar koyarım:44::44::44::44::44:
hee telden yazıyorum
kasari gulumm on n yetine normal inek peyniri kullansan light olanlarından
kasar peynir artiklatindan yapilan eritilerek elde edilen bi srymis hic bir besin değeri yokmus cqnim doktorlar kasari peynirden saymiyo pinarin light peynirini aliyorum ben gecede n suya badiyirum az tuzlu hic kalmıyor tuzu
labnekullan canikom.:)))))))))))))))
la bu k.anneye gıcık oldum yine eşime demiş param yok sizdeki maşallahtan birini verin de takayım bebege demişeşim demin aradı gıcıkkkkya
enayi yiz ya delirtti gene beniyuhh yani oldu diyeydin len ne dengesizler yaaa utanmadımı acaba derken isterken yada ntakarken
enayi yiz ya delirtti gene beni
günaydın herkese alişim fena ateşler içinde dün akşam 38çıktı indirdik yatarken fitil verdik 4de kalktıkki burnu tıkalı ateşli hemen burunilacını verdim şurup verdim jel sürdüm uyuytum sabahda dikildi az önce kahvaltısını yaptırırken yedirdiğim yerde uyudu kaldı ağzı dolu uyandırdım yuttıda birdaha daldı kuzum benim ağzı ateş bildiğin yanıyo ilk dişleride çıktı bu hangiiki zorluyo bu kadar anlamıyorum
Bizde 38.5 gecmedi diş de ates cnm usutmus olabilir dr gotur istersen halsizlik varmi varsa hemen götür cnm.ates dusurucu ver gene 6 saat ara ile gene 39 yukselirseggötür
Gunaydinnn elifimm ya kiyamam alisime goturun bi doktora canim yagünaydın herkese alişim fena ateşler içinde dün akşam 38çıktı indirdik yatarken fitil verdik 4de kalktıkki burnu tıkalı ateşli hemen burunilacını verdim şurup verdim jel sürdüm uyuytum sabahda dikildi az önce kahvaltısını yaptırırken yedirdiğim yerde uyudu kaldı ağzı dolu uyandırdım yuttıda birdaha daldı kuzum benim ağzı ateş bildiğin yanıyo ilk dişleride çıktı bu hangiiki zorluyo bu kadar anlamıyorum
Gunaydinnn elifimm ya kiyamam alisime goturun bi doktora canim ya
Gecmus olsyn canım umarim distenfir .üsutmemistir kuzum benim ki fena iyice gecmus benden hapşırma oksurme offff istahida yok hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?