Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canlar sans dileyin yarin açıyorum dükkanı opuldunuz
Elifim alisimnasıl oldu cano ins bi sey cikmaz testlerund
Melisam sen nerdesun oykum de send3 iyi sindir ins
Moonum fatih pasamaz nasil dukkaniniz hayirlinolsum iyi sanslar insallah bol kazancli ve bereketli olurl
Canlar dn voj kotuydum bas ağrısından kagayi ksldiramadim
Gecede oyku burnumdan getirdi onada grip bulasyi fens bugun
Tartidmayida dinra bi ara anlatırım
Hic ustahi yok sAbay jahvslti yspmadi burazdan bi daha denicemm
Canlar sans dileyin yarin açıyorum dükkanı opuldunuz
Hadi hayirlisi allah utandirmason
Bol kazançlar diliyorum moobum Fâtih n şansı olsun inşallah
Yok kuzum yemedi cok berbat bi gundu canim m cikti
meyveyi cok severdo onu bile yarisini zor yedi 12 de bi yatim saat lik uykuyka ni uyandi burnu tikanarak aksam sekizr kadat uyuyamafi habire aspiratorle yemizledim okyanus wuyunu siktim yaayok uyuyamafi bi turlu goz kkapalı inliyo yatagina koyunca aninda uyanip durdu bakslim bu gece nasil geccek dun geceden belliydide işte hasta olacagi
Kizlar eve yeni grldik hersey güzel di.:16 iyi ddilekleriniz icin sağolun
Elifm gelmiş geçmiş olsun cnm
kızlar nasılsınız... uzun zamandır gırem
edım.. umarım ıyısınızdır.. emir cok yaramaz.. pc falan actırmıyo cok yoruyo benıı... yasına gırdı artık yuruyo anne baba mama meme dede bunları diyo artık... uzun zamandan sonra pc actımmm telden ancak faceye gırıyorumm telı bıle rahat bırakmıyo atıyo yerleree.. amaaannn yanıı yaramazlık boyutları fenaaaaaaaa :)))))
Melisam kiyamam ben kuzuma gotur geldigindede haber et merak ederim tamammi kuzumKslar nasılsın iz benim hasraligim gecmedi oyku tavan yapti iki gu ndur fitille ates düşürüyor um
Bugun iyice kotu ilaclat gecirmedi
Doktora goturcem bugun ucte
mrb kızlar emır uyurken bakayım dedım :)))