• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Elifim alisimnasıl oldu cano ins bi sey cikmaz testlerund
Melisam sen nerdesun oykum de send3 iyi sindir ins
Moonum fatih pasamaz nasil dukkaniniz hayirlinolsum iyi sanslar insallah bol kazancli ve bereketli olurl

Canlar sans dileyin yarin açıyorum dükkanı opuldunuz

Hadi bismillahirahmanirrahim diyelim adimimizi atalim moonum hayirlu ugurlu olsun hayirli bol kazanclar nasip etsin guzel rabbim artikin is kadini oldun moonum tebrik ediyorum canim benim:38::nazar:
Elifim alisimnasıl oldu cano ins bi sey cikmaz testlerund
Melisam sen nerdesun oykum de send3 iyi sindir ins
Moonum fatih pasamaz nasil dukkaniniz hayirlinolsum iyi sanslar insallah bol kazancli ve bereketli olurl

Sagolasin kevserim alis ayni gibi ufak bir farkla dunku kadar mizmiz degil sanirim atlatiyoruz bugun guluyo az biraz dunku gibi somurtmuyo sen nasislin kevserim bir ara kuzumun yeni resimlerini album yapsan he bacim merak ediyorum:46:

Canlar dn voj kotuydum bas ağrısından kagayi ksldiramadim
Gecede oyku burnumdan getirdi onada grip bulasyi fens bugun
Tartidmayida dinra bi ara anlatırım
Hic ustahi yok sAbay jahvslti yspmadi burazdan bi daha denicemm :31:

Canlar dn voj kotuydum bas ağrısından kagayi ksldiramadim
Gecede oyku burnumdan getirdi onada grip bulasyi fens bugun
Tartidmayida dinra bi ara anlatırım
Hic ustahi yok sAbay jahvslti yspmadi burazdan bi daha denicemm :31:

Melisam cok gecmis olsun canim yaa kuzumadami gecti kiyamam of bebeklwr hasta olmasin vallaha yine insan kendini idare ediyoda onlar cok zor alis omrumu yedi yedi dikkat edin melisam gerwkirse doktora gotur:26:

Yok kuzum yemedi cok berbat bi gundu canim m cikti
meyveyi cok severdo onu bile yarisini zor yedi 12 de bi yatim saat lik uykuyka ni uyandi burnu tikanarak aksam sekizr kadat uyuyamafi habire aspiratorle yemizledim okyanus wuyunu siktim yaayok uyuyamafi bi turlu goz kkapalı inliyo yatagina koyunca aninda uyanip durdu bakslim bu gece nasil geccek dun geceden belliydide işte hasta olacagi

Kizlar eve yeni grldik hersey güzel di.:16 iyi ddilekleriniz icin sağolun

Yok kuzum yemedi cok berbat bi gundu canim m cikti
meyveyi cok severdo onu bile yarisini zor yedi 12 de bi yatim saat lik uykuyka ni uyandi burnu tikanarak aksam sekizr kadat uyuyamafi habire aspiratorle yemizledim okyanus wuyunu siktim yaayok uyuyamafi bi turlu goz kkapalı inliyo yatagina koyunca aninda uyanip durdu bakslim bu gece nasil geccek dun geceden belliydide işte hasta olacagi

Oy kiyamam ben yavruma melisam doktora goturseydin yada ilaclari var diyodun kullaniuomusun kuzum cok uzuluyorum onlar hasta olu ca aglayonca heleki yemwyince cok can yakiyo Allah kolaulik versin melisam cok gecmis olsun rabbim ikinizrde acil sifa versin iyilesin biran once canlarim benim:26::31:
Kizlar eve yeni grldik hersey güzel di.:16 iyi ddilekleriniz icin sağolun

Ohh moonum cok sevindim guzel gecmesine ins hep oyle guzel grcsin :38:

Iyi pazarlar kizlar alisim biraz daha iyi gibi yalniz doktor dolven diye bir ates dusurucu vermisti yuzu gozu doktu kabardi olur demisti korkmayin demisti ama yan etkilerini okudikda netten daha vermiycem ama cok etkili bir ilac fitilden bile daha hizli dusuruyo atesi sanki bicak gibi kesiyo ama korktuk daha vermiycez

kızlar nasılsınız... uzun zamandır gıremedım.. umarım ıyısınızdır.. emir cok yaramaz.. pc falan actırmıyo cok yoruyo benıı... yasına gırdı artık yuruyo anne baba mama meme dede bunları diyo artık... uzun zamandan sonra pc actımmm telden ancak faceye gırıyorumm telı bıle rahat bırakmıyo atıyo yerleree.. amaaannn yanıı yaramazlık boyutları fenaaaaaaaa :)))))

Elifm gelmiş geçmiş olsun cnm

Sagolasin moonum simdide vucudu domtu domtora gidicez aradik hastaneyi bakalim ins kotu borsey cikmaz
kızlar nasılsınız... uzun zamandır gırem
edım.. umarım ıyısınızdır.. emir cok yaramaz.. pc falan actırmıyo cok yoruyo benıı... yasına gırdı artık yuruyo anne baba mama meme dede bunları diyo artık... uzun zamandan sonra pc actımmm telden ancak faceye gırıyorumm telı bıle rahat bırakmıyo atıyo yerleree.. amaaannn yanıı yaramazlık boyutları fenaaaaaaaa :)))))

Oflum canim benim hosgeldin ozlettin kendini arada haberdar et iyi olmaniza sevindim maasallah pasama yasina girdi haa op onu kocaman annesi mavosimi bizlerde iyiyiz cok sukur disti huysuzluktu gidiyoruz aynen alisde yuruyo 1 aydir anami aglatiyo surunurken daha iyidi yada yurutecde cok yoruyilar cok ama canlari sagilsun oflum gel kiz arada vallaha ozledik

Kslar nasılsın iz benim hasraligim gecmedi oyku tavan yapti iki gu ndur fitille ates düşürüyor um
Bugun iyice kotu ilaclat gecirmedi
Doktora goturcem bugun ucte

Kslar nasılsın iz benim hasraligim gecmedi oyku tavan yapti iki gu ndur fitille ates düşürüyor um
Bugun iyice kotu ilaclat gecirmedi
Doktora goturcem bugun ucte
Melisam kiyamam ben kuzuma gotur geldigindede haber et merak ederim tamammi kuzum
mrb kızlar emır uyurken bakayım dedım :)))

Oflum mrb canim hosgeldin nasilain kuUzum

Slm canlar bende hastanedeyim sabah kalktimki alt taraf yaniyo tuvalete gidemiyorum kivrandim gecer dedim gecmedi esimde kizdi zorla getirdi iyikide getirmis idrar yolu enfeksiyonu hemde bolca akintimda var araba bekliuoruz simdi

Allah herkes sifa versin canlar herkeste var bisey:43:

Back