• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

heee kaşarmı melisam nedenki nasıl iyi değilmiş ben hiç duymadım aksine beyaz peynir tuzlu olduğundan yada köy peyniri olsataze sakıncalı diye koymuyorum ben hep kaşar koyarım:44::44::44::44::44:

heee kaşarmı melisam nedenki nasıl iyi değilmiş ben hiç duymadım aksine beyaz peynir tuzlu olduğundan yada köy peyniri olsataze sakıncalı diye koymuyorum ben hep kaşar koyarım:44::44::44::44::44:

Kasar peynir artiklatindan yapilan eritilerek elde edilen bi srymis hic bir besin değeri yokmus cqnim doktorlar kasari peynirden saymiyo pinarin light peynirini aliyorum ben gecede n suya badiyirum az tuzlu hic kalmıyor tuzu

labnekullan canikom.:)))))))))))))))

la bu k.anneye gıcık oldum yine eşime demiş param yok sizdeki maşallahtan birini verin de takayım bebege demiş:21::21::21:eşim demin aradı gıcıkkkkya

kasar peynir artiklatindan yapilan eritilerek elde edilen bi srymis hic bir besin değeri yokmus cqnim doktorlar kasari peynirden saymiyo pinarin light peynirini aliyorum ben gecede n suya badiyirum az tuzlu hic kalmıyor tuzu

bend eöyle yapayım mellsiam vallaha ilk defa duydum bak iyi deiye koyuyordum kaş yaparken değil göz kafa koparıyortmuşum meğersem:47::47:

labnekullan canikom.:)))))))))))))))

la bu k.anneye gıcık oldum yine eşime demiş param yok sizdeki maşallahtan birini verin de takayım bebege demiş:21::21::21:eşim demin aradı gıcıkkkkya

yuhh yani oldu diyeydin len ne dengesizler yaaa utanmadımı acaba derken isterken yada ntakarken

enayi yiz ya delirtti gene beni:47:

dertler arkadaş başa vallaha dertler herkesde ayrı dertler işte Allah akıl fikr versin moonum bizimkilerde çok yaptı onu ama vallaha cevaplarını verdim benim yanımda para sözü açamıyo daha açsada biliyo diyecekelrimi

canlar 10 dk çorbamı çırpayım pilavımı ocağa koyayım geleyim pc üzeirne kağpatıyorumaaliş dalmasın :33:

kızlar 10 dk dedim 1 saat oldu pilavımı yaptım tavuğumu didikleim alişi yedirdim salatamı yaptım uyuttum geldim anam yorulmuşum eşimde geldi yemeğe geçicez şimdi gelirim gelen olursa göürşrüz öpüldünüzzzzzzzzz

Melisam alttan usten gidiyo ne iyi gelir dwmistin bende alinti yapmistimda yazmamisim alisten dolayi muz ye sut ic kuzum toparlarsin

günaydın herkese alişim fena ateşler içinde dün akşam 38çıktı indirdik yatarken fitil verdik 4de kalktıkki burnu tıkalı ateşli hemen burunilacını verdim şurup verdim jel sürdüm uyuytum sabahda dikildi az önce kahvaltısını yaptırırken yedirdiğim yerde uyudu kaldı ağzı dolu uyandırdım yuttıda birdaha daldı kuzum benim ağzı ateş bildiğin yanıyo ilk dişleride çıktı bu hangiiki zorluyo bu kadar anlamıyorum :14::14::14::14::14::14::14::14::14:

yaa moonum alişin hala ateşi var 39 oldu ilaç verdim dişten bu kadar uzun süreli ateşlenme olurmu yoksa hastamı doktoramı gitsek ne yapsak:26::26::26::26::26:

günaydın herkese alişim fena ateşler içinde dün akşam 38çıktı indirdik yatarken fitil verdik 4de kalktıkki burnu tıkalı ateşli hemen burunilacını verdim şurup verdim jel sürdüm uyuytum sabahda dikildi az önce kahvaltısını yaptırırken yedirdiğim yerde uyudu kaldı ağzı dolu uyandırdım yuttıda birdaha daldı kuzum benim ağzı ateş bildiğin yanıyo ilk dişleride çıktı bu hangiiki zorluyo bu kadar anlamıyorum :14::14::14::14::14::14::14::14::14:

Bizde 38.5 gecmedi diş de ates cnm usutmus olabilir dr gotur istersen halsizlik varmi varsa hemen götür cnm.ates dusurucu ver gene 6 saat ara ile gene 39 yukselirseggötür

Bizde 38.5 gecmedi diş de ates cnm usutmus olabilir dr gotur istersen halsizlik varmi varsa hemen götür cnm.ates dusurucu ver gene 6 saat ara ile gene 39 yukselirseggötür

39 oldu canım halsixlik yokda çok huysuz birtek sabah yedşrirken sızdı acaba neden hala 38.4 şuanda bir saat oldu şurupp vereli

Gunaydinnn elifimm ya kiyamam alisime goturun bi doktora canim ya:(

Gecmus olsyn canım umarim distenfir .üsutmemistir kuzum benim ki fena iyice gecmus benden hapşırma oksurme offff istahida yok hic

sağolsın melisam hasta olduğunu sanmıyorum çünkü üşütücek birşey olmadı ev sıcak üstü kalın dışarı çıkmıoruz sadece banyo yaptırmıştık 3 gün önce ama onada ev sıcak salonda 2 petek yanıyo ve ek olrak ufo yaktık olursa ondan diyrum ama düşük ihtimal yani dişten olsada bu kadar uzun atel edermiki dün akşam başladı hala devam çıplak şuan çocuk:26:sizede geçmiş olsun melisam yaa aman bu bebekler hasta olmasın vallaha olmasın

Back