- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
- 413
Sabah elife gecmis olsun dileklerimi yazdim yasdim yaa telden gitmemis sonrada hiç giremedim hastaydim dinkwnenedimde oykuye çorba yaptim uyut ilaçların ni ver ben zencefilmis bilmwmleymis ole vakit gecti kicimi adam gbi koltuğa kocaman m cok yorgunum
Biraz once acile gittik oyku ve benim icin
Aglarken sin günler de julaklatina gidiyo eli korktu m bende netseki bisiyi yokmus grip ilaclarini kes grip dgil dedi anlamadigim sey niy hapsirip oksuruyoo tek ihtimal alerjiden suoeleniyirom ya onn testidr 2 yas üstuymus
Dahiliyeye girdin m olee ihlamurla corbaylq zenceflle gececek geldi bi degilmis ilac yazfi sute gecmezmis yatin baslicak sirtim cigerlerim oksururken cikacqk gibi
S yn kulak tacizcisi elif hanim yarin sabahtan banqa gel neolur kızı min kulaklari sanw emanet uyut gun boyu
Moonum ben z acemi insanlariz ks kelimeletini dogru kullan bi kazaya kurban girmesi n bebelet
Kiskar aksam aksam nasil guldurdunuz beni ya
Melisammmmmmm bak bende sen deyince guuldum bacim halimiz ne kulak memesi ne insan memesi gorecek goz yok anacim melisam sabah geldi mesajin bende cevap yazdim kuzum sende iyi usutmussun canim benim dikkat et kuzum prensesime gecmesin cok sukur onun birseyi yokmus aynen benimde dotum yer gormedi alis kucagimdan inmedi oy daraldim diyorum iyice agliyo esim geldide aldi Allahtan gelirim bacim gelirim azicik oynayim memislerden birseycigi kalmaz sen hec merak etme