• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Elifim kahvaltısı na kac buskuvi kiriyon
Bide gece uyaniyomu hala alis ne vwriyonn

melisam ben sadece gece yatarken büskivi koyuyorum kahvaltısına ekmek koyuyorym gecede 4 saat arayla acıkıyo alişim uyanıyo ama açlıktan değil çünkü yne dişleri çıkıyo kulağını çok çekiştiriyo başını gösteriyo ağrıyomuş gecede süt muz büskivi yapıyorum 10da yediriyorum 2 de sadece süt içiriyorum birde sabah 6da süt sonra 9 da kahvaltı

tamam tatlım bakarsın beklerim yaza tayınınız çıkmazsa

geçmiş olsun melisacn

tamam tatlım bakarsın beklerim yaza tayınınız çıkmazsa

geçmiş olsun melisacn

Teskkur ederim monum
Uyuk gun cumartesi he hadi bakalim ugur gelir tum hayatina inşallah bol kazancli olur insallah

Elifm ekmekmi dogruyon nadil hazirliyon kahvaltıyi
Muz kaniz yapmiyomu
Ya benimkinin kakasi bayagidan katılım lasti ikinmasini duyuyiruz hep normalmi kabiz degildir demi

elif gitmeden tanışalım cnm

melisam artık senin için sen ve bebiş varsın kaynanalar iyigünde varlar hastasın yorgunsun hiç umurlarında değil sen iyiolmaya bak bol bol meyve tarçınlı salep iç.birdesen sütün yetmiyorsa aptamil devam sütü kullan 9-10 ayakadar

Teskkur ederim monum
Uyuk gun cumartesi he hadi bakalim ugur gelir tum hayatina inşallah bol kazancli olur insallah

Muz kaniz yapmiyomu
Ya benimkinin kakasi bayagidan katılım lasti ikinmasini duyuyiruz hep normalmi kabiz degildir demi

sağol şekerim.bebişe daha muz verme ben yaşındansonra verdim cok kabız eder

melisam artık senin için sen ve bebiş varsın kaynanalar iyigünde varlar hastasın yorgunsun hiç umurlarında değil sen iyiolmaya bak bol bol meyve tarçınlı salep iç.birdesen sütün yetmiyorsa aptamil devam sütü kullan 9-10 ayakadar

Dogru diyosum moonum kimse den hayir yok vwllahi

Ya kati gidayla anca ucu ucuna yetiyo bide adet okunca cok azalıyor
Uzun süre dir sut yetmez diyegexekeri pirnc unu vtiyodum dun vermedim bi deneyim diye yetti sanirsam ama sik uyandi iste muhallebi gibi tutmiuyo dimdilik idare ediuorum baktim biraz daha azwkirsa alirim canim

melisacım dr bize pınarın devam sütü varyarım litrelik onu tavsiye etmişti ucuz ondan dene

Teskkur ederim monum

Muz kaniz yapmiyomu
melisam alişden yazamadım şiödide çekiştiriyo kuzum ben sabahları bir .ay kaşığı tereyağı bir tatlı pelkmez bir o kadar reçel ceviz kaşar peynir 3 dilim yumurtanın sarısı ekmek hapsine kaynar su ekliyorum ve blenderla geçriyorum yarın sabah yaptığımda resmini çekeyimde koyayım kuzum muhallebi gibi oluyo bir kaseyy ed,ryorum muz kabız yapmıyo çok şükür melisam günde en az 2 yada 3-4 bile yaptığı oluyo aliş

Sirtim cok fenaa oksuruk desen alttanda saril saril gliyo hem alttan hem ustten bune jardrsim yaa burnum cesme gibi:47:

inş moonum inş tanışırız gerçkten çok merak ediyorum bende tanışmak istiyorum:38:

Dogru diyosum moonum kimse den hayir yok vwllahi

Ya kati gidayla anca ucu ucuna yetiyo bide adet okunca cok azalıyor
Uzun süre dir sut yetmez diyegexekeri pirnc unu vtiyodum dun vermedim bi deneyim diye yetti sanirsam ama sik uyandi iste muhallebi gibi tutmiuyo dimdilik idare ediuorum baktim biraz daha azwkirsa alirim canim

a101 defalan var cnm dene coğu yerdevar 2.5tl ydi sanırımgece ver

Öncelikle merhaba. Foruma yeni üye oldum, bu yıl okuldan yeni mezun oldum, şu an ayakta kalabilmek adına yeni ve tatlı bir işe başladım. Kısacası hayatımı tekrar kurmaya çalışıyorum :)

Olur da aranızda ya da çevrenizde bebekleriniz, sünnet çocuklarınız ya da nikahınız için şeker yaptırmak isteyen, araştıran varsa benim sayfamı da ziyaret ederek beni çok mutlu eder :) Belki beğendiğiniz şey benim sayfamdan olur :)

Sizleri sayfama bekliyorum, ve şimdiden teşekkür ediyorum :)

Facebook'ta arama kutucuğuna Şekercim Nikah - Bebek Şekerleri yazarsanız hemen karşınıza çıkacaktır. Linki burada aktifleştiremedim

Tamam elifim koy bakalim resmi bulamaci ya elif kadat kullanmasan hic bi tarati yokmus kasatin doktirlar diyo
Maassallah alisime popoau iyi çalışıyor
Benimki bi jere yapiyo ondsda bi kac gundu bariz ikiniyo biraz katica alis ishalmo yapıyo

Tamam elifim koy bakalim resmi bulamaci ya elif kadat kullanmasan hic bi tarati yokmus kasatin doktirlar diyo
Maassallah alisime popoau iyi çalışıyor
Benimki bi jere yapiyo ondsda bi kac gundu bariz ikiniyo biraz katica alis ishalmo yapıyo

melisam neyi kullanmasam anlamadım kuzum telden yazdın zaar :17::17:aliş bir ara baya katıydı bu süte başladığım zaman ama şimdi ishalde değil katıda değil gayet formunda yanii:27::27::27::27::27:melisam

Back