- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
- 413
Bilemiyitum ki papatya ise basladiysa fursaybulamiyodur
oda olabilir melsiam iyi olsunlarda ne yapalım :26::26::26::26::26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilemiyitum ki papatya ise basladiysa fursaybulamiyodur
yazık yaa gerçekten yazık koca kadın babaanne bu insan deemziki yat kızım bakarım sevmesin o zaman pislik kadın neden seviyo sevmeye gelince babaanne oluyo ancak
Aman biktim iyic bu nlardan insan evlado degiller iste
Kendilerine gelincede cok ince düşünürler
Elifim kahvaltısı na kac buskuvi kiriyon
Bide gece uyaniyomu hala alis ne vwriyonn
tamam tatlım bakarsın beklerim yaza tayınınız çıkmazsa
geçmiş olsun melisacn
tamam tatlım bakarsın beklerim yaza tayınınız çıkmazsa
geçmiş olsun melisacn
Teskkur ederim monum
Uyuk gun cumartesi he hadi bakalim ugur gelir tum hayatina inşallah bol kazancli olur insallah
Elifm ekmekmi dogruyon nadil hazirliyon kahvaltıyi
Muz kaniz yapmiyomu
Ya benimkinin kakasi bayagidan katılım lasti ikinmasini duyuyiruz hep normalmi kabiz degildir demi
elif gitmeden tanışalım cnm
melisam artık senin için sen ve bebiş varsın kaynanalar iyigünde varlar hastasın yorgunsun hiç umurlarında değil sen iyiolmaya bak bol bol meyve tarçınlı salep iç.birdesen sütün yetmiyorsa aptamil devam sütü kullan 9-10 ayakadar
melisacım dr bize pınarın devam sütü varyarım litrelik onu tavsiye etmişti ucuz ondan dene
melisam alişden yazamadım şiödide çekiştiriyo kuzum ben sabahları bir .ay kaşığı tereyağı bir tatlı pelkmez bir o kadar reçel ceviz kaşar peynir 3 dilim yumurtanın sarısı ekmek hapsine kaynar su ekliyorum ve blenderla geçriyorum yarın sabah yaptığımda resmini çekeyimde koyayım kuzum muhallebi gibi oluyo bir kaseyy ed,ryorum muz kabız yapmıyo çok şükür melisam günde en az 2 yada 3-4 bile yaptığı oluyo alişTeskkur ederim monum
Uyuk gun cumartesi he hadi bakalim ugur gelir tum hayatina inşallah bol kazancli olur insallah
Elifm ekmekmi dogruyon nadil hazirliyon kahvaltıyi
Muz kaniz yapmiyomu
Ya benimkinin kakasi bayagidan katılım lasti ikinmasini duyuyiruz hep normalmi kabiz degildir demi
elif gitmeden tanışalım cnm
melisam artık senin için sen ve bebiş varsın kaynanalar iyigünde varlar hastasın yorgunsun hiç umurlarında değil sen iyiolmaya bak bol bol meyve tarçınlı salep iç.birdesen sütün yetmiyorsa aptamil devam sütü kullan 9-10 ayakadar
Sirtim cok fenaa oksuruk desen alttanda saril saril gliyo hem alttan hem ustten bune jardrsim yaa burnum cesme gibi
Dogru diyosum moonum kimse den hayir yok vwllahi
Ya kati gidayla anca ucu ucuna yetiyo bide adet okunca cok azalıyor
Uzun süre dir sut yetmez diyegexekeri pirnc unu vtiyodum dun vermedim bi deneyim diye yetti sanirsam ama sik uyandi iste muhallebi gibi tutmiuyo dimdilik idare ediuorum baktim biraz daha azwkirsa alirim canim
a101 defalan var cnm dene coğu yerdevar 2.5tl ydi sanırımgece ver
Tamam elifim koy bakalim resmi bulamaci ya elif kadat kullanmasan hic bi tarati yokmus kasatin doktirlar diyo
Maassallah alisime popoau iyi çalışıyor
Benimki bi jere yapiyo ondsda bi kac gundu bariz ikiniyo biraz katica alis ishalmo yapıyo