Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Melisammmmmmm bak bende sen deyince guuldum bacim halimiz ne kulak memesi ne insan memesi gorecek goz yok anacim melisam sabah geldi mesajin bende cevap yazdim kuzum sende iyi usutmussun canim benim dikkat et kuzum prensesime gecmesin cok sukur onun birseyi yokmus aynen benimde dotum yer gormedi alis kucagimdan inmedi oy daraldim diyorum iyice agliyo esim geldide aldi Allahtan gelirim bacim gelirim azicik oynayim memislerden birseycigi kalmaz sen hec merak etme

Ulan ben iki saatfir yazdim gonderdim diye ciktim birde baktimki yok yazdigim deli oldum hee melisam kuzum sabah yazdigin geldi geldi sanada cok gecmis olsun canim benim iuo usutmussun ama cok sukur minnosum iyimis melisam sen deyince caktim kofteyi bu huysuz yuzunden ne akil ne bas ne goz kaldi ne kulak memesi ne insan memesi gormiyyy anacim gozum agzima etti drsem yeridir tun gun aglayarak kucagimdaydi oy ne zormus bu isler melisam sabah sendeyom bi taciz edem memisleri

-)kiz melisam ne güldüm xaksam akşam
Aaa duzelmedinmi sn tatlim dikkat edin kendinize su kaynanan geleydi bari yardima

-)kiz melisam ne güldüm xaksam akşam
Aaa duzelmedinmi sn tatlim dikkat edin kendinize su kaynanan geleydi bari yardima

Olurmu moonum gezmek varken neden baksin gelinine pis hadi gelinini el goeuyo ya torunu onada faydasi yok Allah onsaf versin su cadilara

Olurmu moonum gezmek varken neden baksin gelinine pis hadi gelinini el goeuyo ya torunu onada faydasi yok Allah onsaf versin su cadilara

Amin yA benim poklu uyumuyo inat etti cildiricem

Moonum canim benim ben yatiyoeum alisi yatirdim muzmizlandiginda yaninda olauim salayimki uyanmasin tamamen yabi ins opuyorum senide oasamaida Allah fahaylik versin iyi geceler kuzum sabaha gorusuruz

Uykusu yok dimekki annesi ne zaman kalkti en son alis sizdi muziksiz uyumayan sallamaktan kopan ayaklarim koyar koymaz sizdi ama yarim saat en fazla bakalim gece ne yapcez

Gecelerin adami oldu teyzes i

Moonum canim benim ben yatiyoeum alisi yatirdim muzmizlandiginda yaninda olauim salayimki uyanmasin tamamen yabi ins opuyorum senide oasamaida Allah fahaylik versin iyi geceler kuzum sabaha gorusuruz
1 saati rsalladim ayak falan kalmadi inat etti .simdi dalmak uzere inşallah tum annelerguzel bir uyku cekeriz optum

1 saati rsalladim ayak falan kalmadi inat etti .simdi dalmak uzere inşallah tum annelerguzel bir uyku cekeriz optum

Anacim dalmazlar dalsalar uyanirlar alis ayaklarimda acikti agladi baktimki yaniyo 38.4 surup verdik once sut icti biraz soyundurduk ins uyir rahst rahst sanaha kadar

Anacim dalmazlar dalsalar uyanirlar alis ayaklarimda acikti agladi baktimki yaniyo 38.4 surup verdik once sut icti biraz soyundurduk ins uyir rahst rahst sanaha kadar
Insallah uyur elifim ha bizim kide ellikere kalkti ayagimda salliyorum tam yataga gidiyorum gozlerimi kapatiyorum hop aglama sesi deli oluyorum valla ya olucem uykusuzluktan

Insallah uyur elifim ha bizim kide ellikere kalkti ayagimda salliyorum tam yataga gidiyorum gozlerimi kapatiyorum hop aglama sesi deli oluyorum valla ya olucem uykusuzluktan

oyy kevserim sendemi nöbetteydin bende yarım saat salladım götürürken uyandı beşiğie koydum bir yarım satte öyle salladım 7kadar uyumuşuz öyle mşnnoşumdamı dişten uyumuyo acaba kevserim:26:

Dogdugu zaman gibi moonum gecelerin fatihi oy yerim annesi kizma bal o bal uyur elbet ne kadar direnebilirki kuzum elbet sizacak

Melisam catliyxam ama hee sabah hemen anlat kuzum

Bir saatin ardından uyudu ama gece gece gene dön babam dön bide su icmeye bile yollamiyo ağlıyor gozu kapali nerden anliyosa:26:ne su icirdi ne tuvalete yolladi en sonunda aldim fatihi kucağıma birlikte gittik su icmeye

Bir saatin ardından uyudu ama gece gece gene dön babam dön bide su icmeye bile yollamiyo ağlıyor gozu kapali nerden anliyosa:26:ne su icirdi ne tuvalete yolladi en sonunda aldim fatihi kucağıma birlikte gittik su icmeye

moonum aynen alişde öyle işte gözler kapalı yırtınıyo eşim olamdığı zaman bende kımıldayamıyourm emmede lmadığı için sütü ısıtmam gerekiyo termos aldıkda böyle zehir gibi okuyo süt bekleyince yıkdaım söktük ağzındakileri yok mecburen ısıtmya gitmem gerekiyo neden öyle ağlıyolar anlamıyoeum bizde doktordan geldik aliş fena gittikki 39 derece acil bütün fitil verdi heryeri tertemiz ne kulak ne boğaz ne ciğer ama dişde bu kadar ateş yapmaz diyor kan ve idrar i,stedi ama eşim küçükçekmeceye gitmesi gerekiyodu yaptıramadık pazartesine kadar dönüümlü ilaç verdi kullanıcaz yükselmediği sürece bekleiyn pazaertesi gelin dedi gidicez bakalım ne olucak inş temiz çıkar 3 hastane dolandık arkadaş lanet yerde eşim geç kaldı inş yetişebilir yoksa durum nanay izinde aldı 5 gün alişle baş edemiyorum 2 gündür yemek yaptırmıyo dana

Canlar sans dileyin yarin açıyorum dükkanı opuldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…