Sabah elife gecmis olsun dileklerimi yazdim yasdim yaa telden gitmemis sonrada hiç giremedim hastaydim dinkwnenedimde oykuye çorba yaptim uyut ilaçların ni ver ben zencefilmis bilmwmleymis ole vakit gecti kicimi adam gbi koltuğa kocaman m cok yorgunum
Biraz once acile gittik oyku ve benim icin
Aglarken sin günler de julaklatina gidiyo eli korktu m bende netseki bisiyi yokmus grip ilaclarini kes grip dgil dedi anlamadigim sey niy hapsirip oksuruyoo tek ihtimal alerjiden suoeleniyirom ya onn testidr 2 yas üstuymus
Dahiliyeye girdin m olee ihlamurla corbaylq zenceflle gececek geldi bi degilmis ilac yazfi sute gecmezmis yatin baslicak sirtim cigerlerim oksururken cikacqk gibi
S yn kulak tacizcisi elif hanim yarin sabahtan banqa gel neolur kızı min kulaklari sanw emanet uyut gun boyu
Moonum ben z acemi insanlariz ks kelimeletini dogru kullan bi kazaya kurban girmesi n bebelet
Kiskar aksam aksam nasil guldurdunuz beni ya
Sabah elife gecmis olsun dileklerimi yazdim yasdim yaa telden gitmemis sonrada hiç giremedim hastaydim dinkwnenedimde oykuye çorba yaptim aksyut ilaçların ni ver ben zencefilmis bilmwmleymis ole vakit gecti kicimi adam gbi koltuğa kocaman m cok yorgunum
Biraz once acile gittik oyku ve benim icin
Aglarken sin günler de julaklatina gidiyo eli korktu m bende netseki bisiyi yokmus grip ilaclarini kes grip dgil dedi anlamadigim sey niy hapsirip oksuruyoo tek ihtimal alerjiden suoeleniyirom ya onn testidr 2 yas üstuymus
Dahiliyeye girdin m olee ihlamurla corbaylq zenceflle gececek geldi bi degilmis ilac yazfi sute gecmezmis yatin baslicak sirtim cigerlerim oksururken cikacqk gibi
S yn kulak tacizcisi elif hanim yarin sabahtan banqa gel neolur kızı min kulaklari sanw emanet uyut gun boyu
Moonum ben z acemi insanlariz ks kelimeletini dogru kullan bi kazaya kurban girmesi n bebelet
Kiskar aksam aksam nasil guldurdunuz beni ya
-) kiz melisam ne güldüm xaksam akşam
Aaa duzelmedinmi sn tatlim dikkat edin kendinize su kaynanan geleydi bari yardima
Olurmu moonum gezmek varken neden baksin gelinine pishadi gelinini el goeuyo ya torunu onada faydasi yok Allah onsaf versin su cadilara
Amin yA benim poklu uyumuyo inat etti cildiricem
Uykusu yok dimekki annesi ne zaman kalkti en son alis sizdi muziksiz uyumayan sallamaktan kopan ayaklarim koyar koymaz sizdi ama yarim saat en fazla bakalim gece ne yapcez
1 saati rsalladim ayak falan kalmadi inat etti .simdi dalmak uzere inşallah tum annelerguzel bir uyku cekeriz optumMoonum canim benim ben yatiyoeum alisi yatirdim muzmizlandiginda yaninda olauim salayimki uyanmasin tamamen yabi ins opuyorum senide oasamaida Allah fahaylik versin iyi geceler kuzum sabaha gorusuruz
-) kiz melisam ne güldüm xaksam akşam
Aaa duzelmedinmi sn tatlim dikkat edin kendinize su kaynanan geleydi bari yardima
O konuyw yarin anlatacqm kiyqmet kopti anacigim; (
Tabi oyku yazdirirsa
Dogdugu zaman gibi moonum gecelerin fatihi oy yerim annesi kizma bal o bal uyur elbet ne kadar direnebilirki kuzum elbet sizacakGecelerin adami oldu teyzes i
O konuyw yarin anlatacqm kiyqmet kopti anacigim; (
Tabi oyku yazdirirsa
1 saati rsalladim ayak falan kalmadi inat etti .simdi dalmak uzere inşallah tum annelerguzel bir uyku cekeriz optum
Insallah uyur elifim ha bizim kide ellikere kalkti ayagimda salliyorum tam yataga gidiyorum gozlerimi kapatiyorum hop aglama sesi deli oluyorum valla ya olucem uykusuzluktanAnacim dalmazlar dalsalar uyanirlar alis ayaklarimda acikti agladi baktimki yaniyo 38.4 surup verdik once sut icti biraz soyundurduk ins uyir rahst rahst sanaha kadar
Insallah uyur elifim ha bizim kide ellikere kalkti ayagimda salliyorum tam yataga gidiyorum gozlerimi kapatiyorum hop aglama sesi deli oluyorum valla ya olucem uykusuzluktan
Dogdugu zaman gibi moonum gecelerin fatihi oy yerim annesi kizma bal o bal uyur elbet ne kadar direnebilirki kuzum elbet sizacak
Melisam catliyxam ama hee sabah hemen anlat kuzum
Bir saatin ardından uyudu ama gece gece gene dön babam dön bide su icmeye bile yollamiyo ağlıyor gozu kapali nerden anliyosa:26:ne su icirdi ne tuvalete yolladi en sonunda aldim fatihi kucağıma birlikte gittik su icmeye
Canlar sans dileyin yarin açıyorum dükkanı opuldunuzmoonum aynen alişde öyle işte gözler kapalı yırtınıyo eşim olamdığı zaman bende kımıldayamıyourm emmede lmadığı için sütü ısıtmam gerekiyo termos aldıkda böyle zehir gibi okuyo süt bekleyince yıkdaım söktük ağzındakileri yok mecburen ısıtmya gitmem gerekiyo neden öyle ağlıyolar anlamıyoeum bizde doktordan geldik aliş fena gittikki 39 derece acil bütün fitil verdi heryeri tertemiz ne kulak ne boğaz ne ciğer ama dişde bu kadar ateş yapmaz diyor kan ve idrar i,stedi ama eşim küçükçekmeceye gitmesi gerekiyodu yaptıramadık pazartesine kadar dönüümlü ilaç verdi kullanıcaz yükselmediği sürece bekleiyn pazaertesi gelin dedi gidicez bakalım ne olucak inş temiz çıkar 3 hastane dolandık arkadaş lanet yerde eşim geç kaldı inş yetişebilir yoksa durum nanay izinde aldı 5 gün alişle baş edemiyorum 2 gündür yemek yaptırmıyo dana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?