Melisam nirdesin bacim dittin gelmedinz daha
Canim bu agiz kitlwmwye bi care yokmu ne yapsam yedigi bi meyve ve yogurt bu arda yogurdu sen kendinmi yapiyon benimki cok civik oluyo biberonla vrme isine ne diyonn
Seninkide zorlamaya gelmiyo hee hay allwjim bi alemler yaa
Kahvaltida ne uedin ekmwksizmi yaptin simdi yaz hele benimde aklimda olsin
Iykute yarin bigün corbada verneye badlayinca netceksem
Bugun başladık bakalım diyete
Malesef yapacak bisey yok agiz kilitlemeye yemezse beklicen 15 20 dakka sonra tekrar demicen
Yeni yapicam kahvalti omlet yapicam zeytin peynir sekersiz cay leblebi birdd salatalik domates olsaydi ondanda yerdik
Kuzucuk elifcik sen yidinmi Leblebini bakiyim)
Nasıl sin canım alus nasil oldu bizimkilet bek marazli benimkide hasta
melisam ben yimedim leblebimde yok zati eşime aldırıcam bugün çıkcası pek iştahımda yok bugün sanırım bende hasta oluyorum bir bulantı var birde öksürük babamla konuşurken öksürmemek için zor tuttum kendimi :26::26::26:yiyicem birşeyler ama ekmeksiz nasıl gidicekekmek hayatımızın merkezi olmuş beaaa alışıciğizz artıkın ne yapalım aliş aynı kuzum sesi fena ilacını verdim bizimkide açıyo ağzını ama hemen böğğğ kusuyo anam ağlıyo kusmaması için prensesimde öksürük varmı sadece gripmi:26:
Gunaydinnn canlarrr ne olucak bebeler bpyle bizim kizda hasta burnu tikali ama bi haspirinca hepsini cikartiuor spreyi falan onu sıkınca duzeliyo dun yatarken calpol surup verdimm oykume de alisimi de gecmis olsunnn bu arada hamilelikten sonra ilk defa 68.falan gordum gecen hafta 70.7 bu hagta 68.9
Sanada gcmis olsun Kuz mGunaydinnn canlarrr ne olucak bebeler bpyle bizim kizda hasta burnu tikali ama bi haspirinca hepsini cikartiuor spreyi falan onu sıkınca duzeliyo dun yatarken calpol surup verdimm oykume de alisimi de gecmis olsunnn bu arada hamilelikten sonra ilk defa 68.falan gordum gecen hafta 70.7 bu hagta 68.9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?