Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Melisam nirdesin bacim dittin gelmedinz daha

Ayyy gelmeden m ya temzlik yemek yine cakiwti benimoyku oglen ben yatim saat uyudu hnwn bqnyo yaptım ısırması s oldumbuharuylada sonrakalkinca onu soktu myemege giristim dwrkwn eşim geldi yemekmis çaymis eu saat oldu ancqk
Öykü aksambeni sinir etti kixiyorum uyu diye teee 9.30 da uyudu kikir kikir guluyi bacwklqrini kasio duruyi kipir kipir kucakdq pispislarken
Ofoffff bir saatugrastik yaa neden yaparki olw iki bacqkta devamli hareket li yay gibi geriyo kendini biraz koktugabiraktimon dakka oyalandu su icirdim mancak ol e kolu kanadı durdu essegin
Bu arada ben uc g ndur yoğurdu biberonla veriyirum yigurt ayran gibi olunca) yanlismi yapiyirumkasiga alismasi lazimn ya mevteyide yofurduda iki gundur cok zir yiyo ağzını ni bi kitliyo essek kafali
Sanirim istahsizolcek kizim cok korkuyorum kati gidadada sirun yaşamaktan

Uleeee telden yazıncada abuj subuk oluyo anlayana ask olsun
Elif alise antibiyotik mi yazdilat nadil durumu ilaclar etkiledimi biraz
Benimkide ufaktan hapsiriyo bakalimbanyoda yapturdim bugunyarina allahketim

Gunaydin
Kiz hastwlandi yine yaa oksuruk hapşırma offff sabah suruplatini vetiyim dedim iki uc gundur agiz kitleme cikartti bide ck zor verdim iki gun ne güzel 9 civati kalktiydi bugun sabahin 7 sinde dikildi yine sinir oldum eşime diniekendim aslnda boğazında temiz zlerken ses geldi uyandu oyku eonrada uyumafi iste
Emzirdim zor zar ilaclatini agxina tiktim uyuyo simdi dun banyo uaptirdim amw pazardan beri yikanmiyofu ondanmi uduttu bizdenmi virus aldi anlanadim gitti
Bi kax gun surer atrtik bu agzni acsa meyve takviyediyle cabuk wylatitda iste uyaninca bsslariz kavgaya ye yenem duye

Gecmis olsun Melisa canim zor yemek olayi 6 aydan sonra direniyor hele aimsi kiziyorlar agiz kilitlemwyi birak azıcık zorlayayim fatihi saydiriyor bana kendince biseyler soyluyo.

Elifim ogunle arası 4-5 saat olcak atıştırmalık yok

Canim bu agiz kitlwmwye bi care yokmu ne yapsam yedigi bi meyve ve yogurt bu arda yogurdu sen kendinmi yapiyon benimki cok civik oluyo biberonla vrme isine ne diyonn
Seninkide zorlamaya gelmiyo hee hay allwjim bi alemler yaa
Kahvaltida ne uedin ekmwksizmi yaptin simdi yaz hele benimde aklimda olsin
Iykute yarin bigün corbada verneye badlayinca netceksem

Bugun başladık bakalım diyete

Malesef yapacak bisey yok agiz kilitlemeye yemezse beklicen 15 20 dakka sonra tekrar demicen

Yeni yapicam kahvalti omlet yapicam zeytin peynir sekersiz cay leblebi birdd salatalik domates olsaydi ondanda yerdik

günaydın canlar melisam geömiş olsun bacım kuzum hasta olmuş olmasınlar ya çok zor oluyo alişim kapı gıcurtdatması gibi sesi burnu desen üüü sildirmiyoda hep koollarına süruyo kasındıkça falan bilinçlibyapömıyo ama sğrüyo işte moonum ben daha yapmadım alişi yeni uyuttum sen yaptınmı bacım

Kuzucuk elifcik sen yidinmi Leblebini bakiyim)
Nasıl sin canım alus nasil oldu bizimkilet bek marazli benimkide hasta

melisam ben yimedim leblebimde yok zati eşime aldırıcam bugün çıkcası pek iştahımda yok bugün sanırım bende hasta oluyorum bir bulantı var birde öksürük babamla konuşurken öksürmemek için zor tuttum kendimi :26::26::26:yiyicem birşeyler ama ekmeksiz nasıl gidicek ekmek hayatımızın merkezi olmuş beaaaalışıciğizz artıkın ne yapalım aliş aynı kuzum sesi fena ilacını verdim bizimkide açıyo ağzını ama hemen böğğğ kusuyo anam ağlıyo kusmaması için prensesimde öksürük varmı sadece gripmi:26:

Gunaydinnn canlarrr ne olucak bebeler bpyle bizim kizda hasta burnu tikali ama bi haspirinca hepsini cikartiuor spreyi falan onu sıkınca duzeliyo dun yatarken calpol surup verdimm oykume de alisimi de gecmis olsunnn bu arada hamilelikten sonra ilk defa 68.falan gordum gecen hafta 70.7 bu hagta 68.9

Ya haosirma daha cok oksuruk bir iki oksurdu daha
Dun aksam vercektim ya esim cok biliyo ya verme hasta degil dedi ikerledi sabaha kadar iste
Alisihaftara kac yikiyisun
Bez bende 4 olmadi xn fazla 5 kullaniyirum ishal degilse tabi

günaydın keb-vserim canım benim sağolasın kuzumada geçmiş olsun vallaha bilmiyorum ki titredikçe hasta oluyolar Allah hayırlısını versin kuzum tebrik ediyorum seni maaşallah sana azimlisin veriyosun neler yapıyosunda veriyosun kevserim anlat bakalım

Sanada gcmis olsun Kuz m
Aferin kis gidiyor kiloları heecsen halq emziriyomudun n
Cqlpol niye verdiği n ateslendini yavru cuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…