Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok tatlim vermem lazim dogumdan once 68 kiloydum 40 bedendim yakisiyodu simdide pantolonlara giriyorum ama 42 bwdenim bi 5-6 kilo veem lazım memislerde ve gobekte var.zaten zayif olmadim ben oldum ama cpk cirkind oldu 38 bedendim evlenirkenesimde cok zayif sevmez
bende 38 dim evlendiğimde ama şiş şiş şiş şişe şişe bu hale geldim benim eşimde çok zayıf sevmezki benimde her zaman bir ayva göbek bir avuç kadar olmuştur eski halime dönücem inş bendede aslında göbek var moonum diğer yerleden o kadar değilde normal yapmama rağmen var yani birde kemiklerim çok iri benim doktor her gittiğimde iri senin gibi derdi aliye cidden parmaklarım falan böyle kibar dğil baya baya iriyim hani çok zayıf olsam bilr kemikleirm çıakr meydana
Zaten bu bebwklerde spor oluyor rahat veririz yaza fit olcezzzzzz insallahgerci ben ekim gibi bebek çalışması yapıcaz ama gee uygularim
İnşallah hemen gelirvacayip stres regl olayi
Benimde 5 ine olmam lazım inşallah gununde olur
Yavrum yas 30 31olcak yaşım gecmeden ikiside buyusun ciksin bwnde hayatima bakayim simdi parfumeri dukkani acma fikrimiz var muhasebe buromuzun asagisina esim benim ustume olsun istoyor eleman koycaz basina gunde bir iki saat bende ugrayacagim fatihte yukarda ofiste babasinin yanonida durcak benim icinde degisiklik olsun hayirlisibise olsun insallah
Asembi mizi aramiyorun artik kac kez aradim konuştuk donmefi isi gucu var diye rahatsız etmiyorum
İnşallah tatlim beklerim mutlaka gelin hatta gune katil ayda bir yapicaz uzaksin bacim yoksa keson ikna ederdim seni
Iyi dileklerin icin Sağol cnm sende herseyi n en guzelini hak ediyorsun
moonum çok zaman oldu gelmeyeli artık gelmezde sanırım gelse özeldik ama ya vakit bulamıyo desem slm vereye de değildir bende mesela çok yoruluyorum bak aliş 2 saattir uyuyo yatmadım burda kaldım ioyleşleirimde yaptım çok kalamıyoruz belki ama birbirimezden hatırımızıda eksik etmiyoruz tabi kendi adıma diyorum belki dünürümüz zamanı yok içini bilem evinin kuzum ama iyi olsunda varsın gelmesin
canım yeminle yakın olsak ben büyük güvenle gelirim kapımıda açrım kaç sene oldua rtık bilyoruz birbirimizi ama inş yaza gerçkten bak niyetlyim melisasmda gleir inş ohhhhhhhhhhhhhh
bende ayda 3 paket 80 tane içinde bitiyo canım çok sık doluyo günde kaçı buluyo bilmyiorum bile ondan sordum gece açmıyorum ama uyanıyo diye geceleri prima care kuıalnıorum ayrıca :26:Öyle tatlım benimkide uyuyor su an ondan girdim dicek lafım yok bacim herkes kendi bilir biz 3. 4 tane kullanıyor uz bez
Kiz gelin tabi h parfüm alin hem bize caya gelin kisir borek kek yapayim yanina turşu
adetim 2 gün gecikti idrar testinde negatif diyodu 2 gün önce yaptım ama caba hamile miyim? göğüste hassasiyet var bir de kasıklarım pır pır kasılıyo