• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Ya haosirma daha cok oksuruk bir iki oksurdu daha
Dun aksam vercektim ya esim cok biliyo ya verme hasta degil dedi ikerledi sabaha kadar iste
Alisihaftara kac yikiyisun
Bez bende 4 olmadi xn fazla 5 kullaniyirum ishal degilse tabi

aynen benimkide diyo hasta değil falan işte sonra benim ddiğim gibi oluncada susuyo neyse bana karışma diyorum bak bu konuda bırak kendi bildiğimi yapayım dedim olsadas hasta benim yüzümden olsun derim aman erkekler işte kuzum canım alişi hiç belli olmuyo bazen haftada 2 ama havalar soğudukça 1 sdüşürdüm yani bu hafta mecburen 1 hafta oldu ama günlük el yüz yıkanıyoruz alt tarafı yıkıyorum kremliyorum sebamet öyle hoşuna gidiyoki onu sürünce mayışıp kalıyo çatlak bezi gündemi 4-5 değişyosun melisam ayda ne kadar gidiyo bizim 80li 3 paket gecede primacare den kullanıyorum ancak yetyo

günakeb-vserim canım benim sağolasın kuzumada geçmiş olsun vallaha bilmiyorum ki titredikçe hasta oluyolar Allah hayırlısını versin kuzum tebrik ediyorum seni maaşallah sana azimlisin veriyosun neler yapıyosunda veriyosun kevserim anlat bakalım
Sagol elifim ayenn dun disciye giderken anneme biraktik bizim kizi evde durmuyo agla agla resmen yirtiuor kendini neyse esim arabada falan susturdu anneme verdik cadi mutlu gittik biz hic aglamamis oynamiss ama bnm moral sifir hep agladim yolda esimde uzme kendini bisey olmaz iylesir allahın izmiyle diyip durdu ama 1 ay iyise 1 ah sonra hasta cok uzuluuorum hemen kilo veriyoo

Bana gelirsek elifim ekmehi kestim gunde 3 yada 4 lim sadee yemeklerdden de 4-5 kasik koyuyorum az yeme calisiuorum ve bol bol spor sporla veriyorum eminim yaptigim ozel hi bisey yok

Sagol elifim ayenn dun disciye giderken anneme biraktik bizim kizi evde durmuyo agla agla resmen yirtiuor kendini neyse esim arabada falan susturdu anneme verdik cadi mutlu gittik biz hic aglamamis oynamiss ama bnm moral sifir hep agladim yolda esimde uzme kendini bisey olmaz iylesir allahın izmiyle diyip durdu ama 1 ay iyise 1 ah sonra hasta cok uzuluuorum hemen kilo veriyoo

Bana gelirsek elifim ekmehi kestim gunde 3 yada 4 lim sadee yemeklerdden de 4-5 kasik koyuyorum az yeme calisiuorum ve bol bol spor sporla veriyorum eminim yaptigim ozel hi bisey yok

kevserim bebekler hassas iştre ne yaparsan yap biryerden buluyolar soğugu ne bileyim kışı bir atlatsak seneye dasha kolay olur laftan anlarlar dişçi ne dedi peki kuzm ne durumda dişin :26:sporda neler yapıosun kevserim bende başlıycvamda o yüzden soruyorum kaç kiloya şnmeyi planlıyosun

kevserim bebekler hassas iştre ne yaparsan yap biryerden buluyolar soğugu ne bileyim kışı bir atlatsak seneye dasha kolay olur laftan anlarlar dişçi ne dedi peki kuzm ne durumda dişin :26:sporda neler yapıosun kevserim bende başlıycvamda o yüzden soruyorum kaç kiloya şnmeyi planlıyosun
AYnen elifimm ya kisi bi atlatsak hauirlisiyla disim iyi masalah cikicak kendi kendine agrimda yok vok sukurrr
Cnm spor yuruyus yapiyorum lesiille kadinlar klubunden den de okuyabilirsin videolari faln var mekik hobek ve bel hareketleri jillan yapiyorum arada ip atliyorum plates herseyden yapiyorum cnm hedifim 60 inersem 55 falan olmaui planliyorum neyse kizlar nnm prensesim uyurken giyim islerimi yapipyim uyandinji yaptirmiyo ne de olsa

Leblebimi kahvaltideee essahmi diyon giz galetayla yapsan olmuyomu
yok olmZ a.ama fındık ceviz badem yiyebilirsiniz

günaydın canlar melisam geömiş olsun bacım kuzum hasta olmuş olmasınlar ya çok zor oluyo alişim kapı gıcurtdatması gibi sesi burnu desen üüü sildirmiyoda hep koollarına süruyo kasındıkça falan bilinçlibyapömıyo ama sğrüyo işte moonum ben daha yapmadım alişi yeni uyuttum sen yaptınmı bacım

Cnm ben omlet yaptim salamli .zeytin peynir leblebi çay .limonlu su ic cnm arada

Bir dilim ekmekte 8 kup seker varmış:23:seker zate kilo yapan sey

AYnen elifimm ya kisi bi atlatsak hauirlisiyla disim iyi masalah cikicak kendi kendine agrimda yok vok sukurrr
Cnm spor yuruyus yapiyorum lesiille kadinlar klubunden den de okuyabilirsin videolari faln var mekik hobek ve bel hareketleri jillan yapiyorum arada ip atliyorum plates herseyden yapiyorum cnm hedifim 60 inersem 55 falan olmaui planliyorum neyse kizlar nnm prensesim uyurken giyim islerimi yapipyim uyandinji yaptirmiyo ne de olsa
ohhh maaşallah kevserim helal olsun gitsin ya artık insanlıktan çıktık yeterince eskiye dönelimde keymizi moralmiz yerine gelsin vallaha sen git balım birtir işlerini öpüldünüz minnoşuma iyi bak dişinede çok sevindim dasha ağrımasın kuzum inş:38:
yok olmZ a.ama fındık ceviz badem yiyebilirsiniz

Cnm ben omlet yaptim salamli .zeytin peynir leblebi çay .limonlu su ic cnm arada
ohh moonum afiyet olsun peki bir saati olalımı kaçda yermeliyiz mesela :26:

Elifcik misal 10 kahvaltı

Oglen 14-15 aras

Aksam7 yersin 7- 8 arasi 1 adet meyve

Saat 8 den sonra yeme ş bisey.sekerim ozellikle aksam 22den sonra kilo vericez.

Bide öğünlerde doy mmutlaka

Elifcik misal 10 kahvaltı

Oglen 14-15 aras

Aksam7 yersin 7- 8 arasi 1 adet meyve
hımmm anladım canım tamam :38:
Saat 8 den sonra yeme ş bisey.sekerim ozellikle aksam 22den sonra kilo vericez.

Bide öğünlerde doy mmutlaka

kuzum zati ben akşam 8den sonra sadece çay içiyorum yada meyve ama miktarları azaltıcam anlaşıldı ama genelde tercihim çay ve büyük bir kuapaya çay kaşığı şeker ama dolu değil onuda koymıyım zor olacak ama tek zorlandığım çay olur:26:

hımmm anladım canım tamam :38:

kuzum zati ben akşam 8den sonra sadece çay içiyorum yada meyve ama miktarları azaltıcam anlaşıldı ama genelde tercihim çay ve büyük bir kuapaya çay kaşığı şeker ama dolu değil onuda koymıyım zor olacak ama tek zorlandığım çay olur:26:

Cay ic ama şekersiz:ssz::1:

Cok sıkıntı ise tadlandirici koy

Bu pazartesi degil haftaya tartilcez kilo bildircez sıkı tut işi

Oglwn menum bulgur pilavi ve tarhana corbasi
:56:

Elifim nasıl gidiyor:21:
Ben simdi bir tane meyve yedim aksamada köri soslu tavuk yapiyom

Parfumeriyi aciyoz kizlar iki haftaya gunde 2-3 saat ordayım:24:pasada babasi ile bisey olsa hemen yukari cikarim ofisin alt katini yapiyoz

Oglwn menum bulgur pilavi ve tarhana corbasi
:56:
Oh afiyet olsun moonum ben ogleni yiyemedim aksam menumde kesme corbasi salata yogurt yanlis yapmamisimdir ins:26:
Elifim nasıl gidiyor:21:
Ben simdi bir tane meyve yedim aksamada köri soslu tavuk yapiyom

Parfumeriyi aciyoz kizlar iki haftaya gunde 2-3 saat ordayım:24:pasada babasi ile bisey olsa hemen yukari cikarim ofisin alt katini yapiyoz

Biraz zor moonum Ama alisicaz arada yemedim ya cok aciktim :56:hadi hayirli ugurlu olsun canim bolnkazancli olsun ins canim benim:nazar:

Back