- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
- 413
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elifim Sağol cnm insallah kazancli olur.
Yavrum yemek te tavuk et yeesen daha doyurucu olur et yogurt peynir istedigin kadar ana Yemekler i kisma ekmek pirinc pilav makarna yok.ana öğünler i ye mutlaka
Elifim nasıl gidiyor
Ben simdi bir tane meyve yedim aksamada köri soslu tavuk yapiyom
Parfumeriyi aciyoz kizlar iki haftaya gunde 2-3 saat ordayımpasada babasi ile bisey olsa hemen yukari cikarim ofisin alt katini yapiyoz
hayırlı olur ınsallah ugur getirir dukkanın canımcım
nasılsınız kıslar rejime istikrrarlı gırılmıs oh ne guzle bende yapmak isterdim sızle yaaaaaaaaaaaaaaa birbirinize destek olun bırakmayın sakın plates olaıda ıyı olmus bebelerin pesinde kosmakne yazıkkı spor olmuyo ama elifim sırtını belini zorlamasın plates dıkkat et zorlama gulum emı. bende boyun fıtıgı varken yapmazdım plates cok daha yoruyodu cunku
Kahvaltimi yaptim
Şimdi paşa mi uyutucam uyurss tad
Afiyetle r olsun cnm nasıl gidiyor diye t
Kürtaj çok mu zor çok korkuyorum ve sanki bana o sırada bişi olacak ölcem diye korkuyorum (( Bebeğim gelişmedi hep aynı boyutta kaldı kalp atışı zaten yok.. Bir dahaki gebeliklerde aynısı olur mu korkuyorum rahmimde bebek gelişemiyormu ( Kürtaj korkusu zaten tansiyon hastası yapacak beni ((((
Melisammmmmmmmmmmm..mmmmm:127:
Kislar sizin bu diyet bayagi zor gibi eknegin hic olmanasi bebi cok zorlar cok diyet yaptin ama asla bişiler e uymadim kendi kurallarima gote yaptim ekmek yeniyossm galeta mü tlaka yedim cuvuk kirskerle peynir domates sakatalik yapitodum oglnleri mesela yatmadan bi jase yofury iki galetayla falan yaptin birazda sporla gsyet guzel kilolar verdim
Onemli olan hizli degil kalici kilolar vermek bu sanki cok hizli verdirecek gibi umarim yanliyorimdir isinize ksrismsk gibi olmasında
Kislar sizin bu diyet bayagi zor gibi eknegin hic olmanasi bebi cok zorlar cok diyet yaptin ama asla bişiler e uymadim kendi kurallarima gote yaptim ekmek yeniyossm galeta mü tlaka yedim cuvuk kirskerle peynir domates sakatalik yapitodum oglnleri mesela yatmadan bi jase yofury iki galetayla falan yaptin birazda sporla gsyet guzel kilolar verdim
Onemli olan hizli degil kalici kilolar vermek bu sanki cok hizli verdirecek gibi umarim yanliyorimdir isinize ksrismsk gibi olmasında
Oh melisam ne guEl etmissiniz vallaha kuzum nasilnoldu meyve filesi iyi fikir bende cok niywtlendim ama hep unuttum melisam:26:Bugun kuzuna meyv filesi aldim bakalim hosun a gitcekmi yarin denerim
Agvq Florya ua gittik akvaryum degilde aliavetis kismina cok guzrl konumda tum kafeleri denize karsi yapmislat oyku uyurken birer kahve kwyfi ywptik acik havada sigarayla ohhh iyi gekdi
Estagfurullah melisam olsun birsey olmaz kwyif yapiyosun ne guzel iste bende alisi uyuttum gidixez yaymaya esim meyve soyuyo yarim wlma yarim mandalina birtane etmis olur demiKusura bakma guloo bugun sraylusina kaptirmisim kendimi bide cekirdege elimde tel unuttim seni