Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

İnşallah hemen gelirvacayip stres regl olayi

Benimde 5 ine olmam lazım inşallah gununde olur

bende 38 dim evlendiğimde ama şiş şiş şiş şişe şişe bu hale geldim benim eşimde çok zayıf sevmezki benimde her zaman bir ayva göbek bir avuç kadar olmuştur eski halime dönücem inş bendede aslında göbek var moonum diğer yerleden o kadar değilde normal yapmama rağmen var yani birde kemiklerim çok iri benim doktor her gittiğimde iri senin gibi derdi aliye cidden parmaklarım falan böyle kibar dğil baya baya iriyim hani çok zayıf olsam bilr kemikleirm çıakr meydana

Zaten bu bebwklerde spor oluyor rahat veririz yaza fit olcezzzzzz insallahgerci ben ekim gibi bebek çalışması yapıcaz ama gee uygularim

Zaten bu bebwklerde spor oluyor rahat veririz yaza fit olcezzzzzz insallahgerci ben ekim gibi bebek çalışması yapıcaz ama gee uygularim

haklısın aslında spor sayılıyo anemmmmm 2.yimi diyosun paşam 2 yaşını doldurmuş olucak heee hyırlısı kuzum inş hemencecik olur ama cesaret işi vallaha bak ben hiç düşünemyorum nasıl sabırlısın bu kadar herşeyin üstesinden glebliyosun:26:

Yavrum yas 30 31olcak yaşım gecmeden ikiside buyusun ciksin bwnde hayatima bakayim simdi parfumeri dukkani acma fikrimiz var muhasebe buromuzun asagisina esim benim ustume olsun istoyor eleman koycaz basina gunde bir iki saat bende ugrayacagim fatihte yukarda ofiste babasinin yanonida durcak benim icinde degisiklik olsun hayirlisibise olsun insallah

Asembi mizi aramiyorun artik kac kez aradim konuştuk donmefi isi gucu var diye rahatsız etmiyorum

hakkında hayırlısı olsun moonum herşey gönlünce olsun sen herşeyin iyisini güzelini hakediyosun canım arkadaşım öyle olduğu içinde maaşallah mükafatını alıyosun sabrınla başarınla çok güzelmiş canım artık parfümlerimizi ordan alırız hee valaha bak yaza inş alişle gelirim bak gitmeden bir tanışırız inş tabi çıakrsa tayinimiz

Asembi mizi aramiyorun artik kac kez aradim konuştuk donmefi isi gucu var diye rahatsız etmiyorum

moonum çok zaman oldu gelmeyeli artık gelmezde sanırım gelse özeldik ama ya vakit bulamıyo desem slm vereye de değildir bende mesela çok yoruluyorum bak aliş 2 saattir uyuyo yatmadım burda kaldım işleirimde yaptım çok kalamıyoruz belki ama birbirimezden hatırımızıda eksik etmiyoruz tabi kendi adıma diyorum belki dünürümüz zamanı yok içini bilem evinin kuzum ama iyi olsunda varsın gelmesin

bu arada arkadaşalr ne kadar bez kullanıyosunuz ayda günde ka kere açıyosunuz gece hiç değştriyomusnuz:26:

İnşallah tatlim beklerim mutlaka gelin hatta gune katil ayda bir yapicaz uzaksin bacim yoksa keson ikna ederdim seni

Iyi dileklerin icin Sağol cnm sende herseyi n en guzelini hak ediyorsun

İnşallah tatlim beklerim mutlaka gelin hatta gune katil ayda bir yapicaz uzaksin bacim yoksa keson ikna ederdim seni

Iyi dileklerin icin Sağol cnm sende herseyi n en guzelini hak ediyorsun

canım yeminle yakın olsak ben büyük güvenle gelirim kapımıda açrım kaç sene oldua rtık bilyoruz birbirimizi ama inş yaza gerçkten bak niyetlyim melisasmda gleir inş ohhhhhhhhhhhhhh

Öyle tatlım benimkide uyuyor su an ondan girdim dicek lafım yok bacim herkes kendi bilir biz 3. 4 tane kullanıyor uz bez

canım yeminle yakın olsak ben büyük güvenle gelirim kapımıda açrım kaç sene oldua rtık bilyoruz birbirimizi ama inş yaza gerçkten bak niyetlyim melisasmda gleir inş ohhhhhhhhhhhhhh

Kiz gelin tabi h parfüm alin hem bize caya gelin kisir borek kek yapayim yanina turşu

Öyle tatlım benimkide uyuyor su an ondan girdim dicek lafım yok bacim herkes kendi bilir biz 3. 4 tane kullanıyor uz bez
bende ayda 3 paket 80 tane içinde bitiyo canım çok sık doluyo günde kaçı buluyo bilmyiorum bile ondan sordum gece açmıyorum ama uyanıyo diye geceleri prima care kuıalnıorum ayrıca :26:
Kiz gelin tabi h parfüm alin hem bize caya gelin kisir borek kek yapayim yanina turşu

vallaha acıktım hemde nasıl

Benim bocek kalkti grsrz cnm

adetim 2 gün gecikti idrar testinde negatif diyodu 2 gün önce yaptım ama caba hamile miyim? göğüste hassasiyet var bir de kasıklarım pır pır kasılıyo

aynen moonum benimkide uyandı girdim ama yazmadım şimdi şarkıya daldıda murat dalkılıcın neyleyim istanbulu bayılıyo bir nuamralı parçadsı eşşeğin ne anlıyo hadidieğrleri hardketli oynuyo bu ney lannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…