Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm canlar kimseler gelemwmis moonum disinda ama olsun moonum hic tahammulum yok elektirik net kesintisine falan bizde salonun seklini dwgistirdik bu arada alis hasta sesi catalli nasil nerden usuttum aklim almiyo:44:
slm nasılsın
Canikommmmmmuckkkkkkkkk nasılsın
Gunaydinn elifim ya cok gecmisnolsunn bizim cadida bu aralar gee 5 kadar cok sik uyaniyo durmadan neden bilmiyorumm gee uymuyucan hala uuuyor bu gun kaynnamda kuran var uyansin karjini falan doyurup yukari cikicazgünaydın herkese alişim hasta sesi gitmişki kısık doktora götürdük kızarıklık var dedi huysuz yakamdan düşmüyo uuymuyo uykusuzum yorgunum doktor ciğrlerine bakana kadar ortalığı yıktı vallaha zorla baktırdık geldik huysuzdu iyice huysuz oldu
Gunaydinn elifim ya cok gecmisnolsunn bizim cadida bu aralar gee 5 kadar cok sik uyaniyo durmadan neden bilmiyorumm gee uymuyucan hala uuuyor bu gun kaynnamda kuran var uyansin karjini falan doyurup yukari cikicaz
Gunayd nlar efenim nasilsiniz bakemm
Alisim yirim seni anan disatida cikarmiyi nasil sicacik evde hasta oldun gii
Gecmis olsun elifim ben hasta olmasin diye meyvesne yatim mandalina suyu jatistiriyorum gaz yapmiyi gulum vermiyosqn ver canooo
Cok kalin giydirm e terlemesin bebekleri terleterek hasta ediyoz bak
Sende yirgunsn demi gulum uyutta sende dinlen kuzu
Evi supurcem benim cadi uyurken
oy sormöa melisam çıarmıyorumda nasıl oldu daha şimden 60 da yakıyorum ama alt yanmıyo yerler soğuk salona 3 parça halı serdim düşün ama yine az kalan açık kısımlarda ben evimi döşerken bütünlemsine halı yaptırsaymısım düşünmedimki bu günleri halı alıcaz mecburen salona büyüğünden para vermekde istemedim hani gittiğimiz yerde küçük ev tutucaz diyede alişimden önemlide değil veriyorum melisam günlük 2 mandalina suyu içiyo hemde bardakda soluksuz içiyo hemde ama nasıl oldu gerçkten anlamıyorum:44::44::44::44:
günaydın herkese alişim hasta sesi gitmişki kısık doktora götürdük kızarıklık var dedi huysuz yakamdan düşmüyo uuymuyo uykusuzum yorgunum doktor ciğrlerine bakana kadar ortalığı yıktı vallaha zorla baktırdık geldik huysuzdu iyice huysuz oldu
aynen melisam hem de çok titriyoruz ama bazende titreiğiiz halde oluyosa yaa ötesi nasıl olur diyorum bimyiorum bunada şükürde üzülüyorum kuzuma yapışıyo bana bırakmıyo enne diye kısık sesiyle ağlıyo kuzum yataktan kalkınca giydiryorum melisam ama ayakkabı takmıyo keisnlikle dışarda bile giydiremiyorum ayakkabıyı huysuz işte çorapla çıkıyoruz düşünsene saçmalaığı melisam alişle uğrasşmaktan gelemdim pcyi ald ı kapattı uyuttumda ancak girdim:26:Biz cok titritiruz uzerine sanırsam elifim herseyde bizi buluyo iste
Yayaktan kaldırıldı ncq sirtina twlwk takiyobmu gulum ck kalan n yapma üstunu cok harwkwtli ya tliyo olabilir
Oykunun baxen kahkaha krizlwti tutuyo meseoa huc kontrol etmuyodum geçen elmi b soktum nasil ıslak sirti bole seylerden trlwuip teri üzere nde sofuyor olabilir
Yadq sofuk bisimi ywdi
Banyiyuda yikayim bes dakkaya yanindayim canım
ben anlamıyorumki alttakiler nasıl yaşıyo üstkeilerin 2 çocuğu var hayıor çocuk pelişmde sürekli sadece salon değilki hadi salona aldık halıyı rada açık ev benim olsa komple döşeticem vallaha:26:canım ayagına ayakkabı patık tarzı seyler gıydır emeklemıyosa artık halıya gerek varmıde a gulum alcan altı ay sonra napcan o halıyı kocaman bişi olcek tutcagın eve gore. altın yanmamaı kotu bızımde hem alt cok az yakıyo usttede tek oda dogalgaz sobası taktırmıs tek odaya benden ısınıyo tabi acık acıkda ole dıyo sınır oluyorum yaa
Elif cim geçmiş olsun pasaya allah kolaylık versinhastayken zor bebekler
Elifcan yarin cuma
evet moonum ben şimdiden streese girim inş uyablirzi canım bugün tıkınmam lazım ama dememe rağmen 3 gündür aç geziyorum resmen 5oo g daha vermişim vallaha koştırma ymeme derken :26::26::26::26:sen çok iyisin snein kilonda olsam keşke benim hedefim 30 kilo vermek 55 düşmek ama bakalım yaza kadar naısl olur:44:
Kız niye guiriyon strese hamileler bile yapiyor bunu kitapta yaziyor ac kalmicaz ekmek yok seker yok koca bir tabak sebze ye et ye ama ekmek yok su ic limonlu su ic ben gwcen ay yaptim iyi gidiyor dum bıraktım krske birakmasaydim iyi kilo vercektim leblebi badem findik ceviz ye cok acikirsan al bunlardan
ne bileyim sadece akfada bitiyo moonum aslında zayflamk istiyorum yaa zaman geötikçe verememkten böyle oluyo ama başlıycaz kesinlikle ben isteyince yaparım hamile kalmadan 10 kilo vermiştim ne spor ne birşey yeterki kararlı olalım topluca olunca bırakmayızda moonum ki yine diyorum cidden senin ihtiyacın yok b ile