elifim gitme boşver hem aliş diş çıkarıyor hem salgın var hastaolur toparlayamazsın benden demesi yaza git gelebiliyosa onlar gelsin
moonum birde ali bayadır enne diyodu ama hani dep dep bab bap derken laf arasında ama son zamanlrda özelikle gece onunla ilglenmediğim zaman söylemeye başladı hiçbirşey demeden enne diye bağırıyo bilinçlimdir yoksa öyle ne dediğini bilmiyomudur her laf gibi kendikendinemi söyleniyo babadiyo bazen bölmeden baba diyo bazen ba-ba ba-ba diyo çok hoşuma gidiyoda ama erkendir bilinçli değildir diyorum sence:44::44::44::44::44:
gitme boşver cnm hasta olur kesin.benimsıpa 5 aydanberi diyor ama bilinçli değildi 8-9 aylıktan beri mama anne baba emm yani meme :) diyor bencebiliçlidir artık fatih suan baba gel diyor babasınıgörünce kollarını açıpal ver allahallah alo baybay daha aklımagelmedidiyor bişiler daha artıkseninkide bilinçlidir
benimkide yaklaşık 2 ayı geçiyodur diyodu ama artık sık ve daha kuvvetli diyo babaya mesela giderken yolcularken baybay yapıyo biz birşey demen sonra eşim asansore binince anlıyo gideceğini gel gel yapıyo eliyle sıpa şimd,de öp anneyi diyorum uzanıp öpüyo aferin diyip alkışlıyorum ansıl hoşuna gidiyo yine diyorum yine yapıyo alıştırıyodum akç gündür bugün tam blinçli yaptı sıpa oğlum moonum anlatıyosun yaa düşünüyorum paşamı o karizma o yakışıklı haliyle bal oluyodur beaa vallaha bak oğlunda senin gibi dünyalar tatlısı işte anasına bak al oğlunu
maşallah alişe cnm evet sürekli cee oynayın birde burnunugözünüfalan göster organlarını adlarını söyle konuşmyabaşlayınca isimlerini bilirlermiş .sağolcnm sizde öylesiniz rabbim korusun.aynencok tatlı oluyorlar ama yemek ymeyince gözüme çok gıcıkgeliyo:))))))
Elifim yigurt vrmemismiydin uyumafigi gun
Bak hergun vrince uyku uapmaz vucut alisir bence oykude ole oluyo anadom içtim mde gizel uyuyo devam li icincede bisiye yaramito
Bu arafa benimkide dil issiriyo dus mı cikacwk demk o
Papatyam cnm testi tapmadan niye diywte bqasldin k zim
Günaydın ekifim iyi yapmussin yok bacim konusu olaydı derdim sakin battaniyeye alistirmq diye cok zor oluyo o ayrica devamli iki kisi istiyo aman haa
Dun esimle tartistik bagirdik cagirdik cocuk korktu tabivgece boyu iki saatte bi uyandi garibim tedirgin yatti of offfff bikyim artik herseyden yaa valkahi hatat zor grliyo su bdbe olmasa slip vasini gitcemde biyerlere)
Sen nasilsun canoo
Ya aslindq basit bisi ama cok sinirlendim
Pidpislad m uyumak bilmedi kolm yoruldu akda ywtsk odasinda salla yatagina koy dedim
Kapi caldu anasi ugradi kapidan ben acarim een birakma öyküyü dedim neyse bi baktim bebeyi birakmia gelmis cocuk uyanik fittirdum daha iji gn once kismiarim teli calmisti o uyuturken acamadi yaa aninda bebeyi bana satti hemen aradi ya gozunu kapamisti derin uykuta geciyodu kucak degistirnce gozunu acti bi yarim saat gecikmisti utkusu
Yapma sunu hic bisey daha onwmli degil senun bebwnden usini bitue ole ara diye dunde bwn bakarım dememe rsgmen atladi kapiya sqnki anaduni hic gormuyo gurbet elden gwlmis gibi tabi cikacam o benim anam diyo sinir seyy
anladım melisam anladım canım amma hata etmiş gerçkten anasını görmesin o an ne olucak gitsin sonra yanına kızından önemlimi uyutta sonra kolaymı onalrı uyutmak konuşma sende anlasın emlsiam boşver belki azııck değerini bilir hatasını anlarda gelir gönlünü alır balımKis tel dn giriyorum abuk subuk yazmisim)
Anladinmi bilmem konismuyom simdi danaylaa cok kalbimi kirdi cok agir konustuk birbirimize; ((
Kahvaltı yapmadiysan gitte yap kuzim tutmayim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?