• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Elifim yigurt vrmemismiydin uyumafigi gun
Bak hergun vrince uyku uapmaz vucut alisir bence oykude ole oluyo anadom içtim mde gizel uyuyo devam li icincede bisiye yaramito
Bu arafa benimkide dil issiriyo dus mı cikacwk demk o
Papatyam cnm testi tapmadan niye diywte bqasldin k zim

melisam hergün yediriyorum hani uykudan ötee kalsiyum alsın dye de dediğin gibi alışkanlık ayapıyo demekki birde 2 gündür ben biraz sinriliym ya anlıyo normaldeki gibi diyip kudurp oyanayan olmadığımız için benim stresimi anlıyo mesela ali gel bana diyorum dönüyo sırtını babasına gidiyo oysaki asla onda durmazdı anlıyo çocuk ondanda huzursubn sıpa melisam alide 3-4 aylıkken başladı 5. ayda daha artıı ha bugün derken bak yarılmış gibi dişleri ama çıkarmadı bakalım daha ne kadar sürecek minnoşumunda başladıysa çekeceğin var aylar sürerse böylee:50:

melisam tele geçeyim ali pc gördükçe kuduryo yazabilirsen yaşızırıx kuzum :38:

Gunaydinnn bacilar neydiyonuz bakem biz iyiz daha kahvalti yapmadik yapacaz kizim yedi bizle de yer bu gun daha iyi cok sukur allah allah diyorum zikir cekiyo bizim cadı

Gunaydinnn bacilar neydiyonuz bakem biz iyiz daha kahvalti yapmadik yapacaz kizim yedi bizle de yer bu gun daha iyi cok sukur allah allah diyorum zikir cekiyo bizim cadı

Yerim senin kizini kafasini cok bilmis minnos op isir heryerini minciklila guzel gozlumun :nazar::8:bizde daha yapmadik ben cay ictim bugun cuma yaa gideyimnkaldirayim esimi camiye gider baknselabokuasa unutucam yaaa

Birseyi varmiymis melisam neden hapsieiyomus

canım burundada tıkanık var kesi grip baslangıcı sınır ediyo bu sagflıkocagı doktorları asıdan once goturduydum ya o kadında bi gozlemle 3 gun demıstı buda cigerlerde bişi yok baslamıssın barı grıp surubuna ıkı gun ver diyo ne dedikleri beli degil yok anam usendım ozele goturmedimde sacmaladılar ben kullanıyım bi iki gun bakalım nolcak.
canım alerjik durumuda var oykunun hapsırıyo sabahları e nolcak annede babada var ondamı olmasın ıste hapsırıgı bıraz artınca acaba grıpmı dıyorum alerjisi olmasa direk anlıcamda neye alerjisi var onuda bılmıyoureuz testi daha sonra kıo zaömanlarda yaoılıyomus sanırım.balkonda sefa yaptık kısımla ya bı cay ve sigara içmelige kadar ızın verdi oyku hanım uyuttum ya bu bebe yarım saat uyudugundan cok sık uyumak ıstıyo bak simdi sabah 7 gibi hadi 8 diyelim o zaman kalktık emzirdim sonra 9 gibi uyudu yarım saat sonra 9.30da kalktı 11 de uyudu sonra 14 de bi yarım saat ve 4 de bakalım yıne yarım saatmı dun cok uzun sureden sonra 2 deki uykusunu 2 saat yapotı sasırdım kaldım:52::52:

pazardan balık aldım benım sıpa uyurken bi yıkayım salatayıda ıslayımda kalkınca banyo yaptırcam actıon saatler benı bekliyo soy yıka gıydır emzir burnunu ac abaaaaaaaaaaaaaaaa:31::31:

Bacilar nm geldimm biz esimle kizima bayramlik almak ixin avm gittik
Kizimida anama biraktik boll sohbetli guzel biyemek yedik bir suru dukkan gezdik ayakkabi aldm kizimin cicileri cekip koyucam cok guzeller yasimdi annnemlerdeyim

Kevsercim gule gule giysin prensesin cicilerini

Melisam benim oglumda cok hApsur urdu dr toz kacinca olur demisti simdi gecti arada hapsirir bizim goremedigimiz havada ucan tozlardan dolayi birazdaha buyuyunce gecer

Kizimida anama biraktik boll sohbetli guzel biyemek yedik bir suru dukkan gezdik ayakkabi aldm kizimin cicileri cekip koyucam cok guzeller yasimdi annnemlerdeyim

Oh kevserim Iyi etmissiniz bayramliklarinI hayirli olsun gule gule can sagligiyla gitin canlarlarim merakla bekliyoruz cicislwrni kuzum

Kevsercim gule gule giysin prensesin cicilerini

Melisam benim oglumda cok hApsur urdu dr toz kacinca olur demisti simdi gecti arada hapsirir bizim goremedigimiz havada ucan tozlardan dolayi birazdaha buyuyunce gecer
ınsallah oledir gecer benımkıde ya ama bugun sabah abarttı agzında yalancı memeyı tutamadı bı turlu hapsırmaktan
spreyede yırtınıyo ama yınede sıkıyorum demnızsuyu olanlardan napıyım tıkanınca hıc uyumuyokı

gule gule gıysın mınnosum:16::16:

Birseti varmiymis melisam

allah allah ben buna cevapo yazmıstım cepten yollanmadı demekkı
canım bu saglıkocagı doktorları adamı sıınır ediyo olabılırde olamazda gibbi konustu kuzum ya madem baslamıssın grip surubuna ıkı gun devam et dedi ya bugun sankı daha bı kotu dun aksam banyo yaptırmıstım ondamı usudu nedir

allah allah ben buna cevapo yazmıstım cepten yollanmadı demekkı
canım bu saglıkocagı doktorları adamı sıınır ediyo olabılırde olamazda gibbi konustu kuzum ya madem baslamıssın grip surubuna ıkı gun devam et dedi ya bugun sankı daha bı kotu dun aksam banyo yaptırmıstım ondamı usudu nedir
melsiam sbenim gönderdiğimde gitmemiş tekarar gönderdim bende cepten yazmıştım kuzum artık havalar soğuk yataerken yaptırma bence bir kaç saat öncesinde yaptır banyoluğu geçsin üşümüş olablir akma varmı burnunda minnoşumun:26:
gunaydınlar bu arada bırazxz gec oldu amma:27::27:
hadi gelin benım sıpa uyunacak

günaydın melisam bak benimki daha geç oldu aliş anca uyudu bende süprge toz falan yaptım banyom kadı artıık uyanınca çay yaptım içiyorum :7:

kimseler yok hafta sonu tabi papcumuz dama atıldı bizde dün gece alişi yatırıdm konuştuk dün yine sinirliydim eşime ali oturduğu yerde kafasını yani arakaya düşmüş halıya kızım daha dün olu dedim sana yastıksız orturtma deidm sorumsuzsun dedim baya kızdım o sinirle neyse gecede konuştuk ağlaştık baya döktük içimizdekini ben ağladım o ağladı sardı beni göğsüne ben bittim tabi ben seni bırakmam bana birdaha boşanalım deme ben çıldıryorum sen öyle konuşunca dedi gidersen ben yaşayamam anlamı kalmaz hayatın dedi ben snei babana göndermiyrm bensiz hem kolaymı severken saçmasapan şeylerden boşanmak dedi ne diyicez seviyduk ama yapamadıkı ayrılmak yok çıkar aklından şster kov ister hergün hakaret et ben biliyorum sinirlnediğinden diyosun içini biliyorum ne olur biraz sabırlı ol dedi ben tabi sus pus daha ağlamaktan konuşamıyorum sabret dedi ali büyüsün heşey eskisi gibi olucak bizde rahat olucaz dedi öncelik oğluşuumuz annesi dedi bende tmm didim sarıldık öpüştük uyuduk vallaha uyuduk bee o kadar yani :27::27::27::27::27::27::27:

kızlar size birşey danışıcam biliyosunuz benim annem yok babam evli başkasıyla geçen seneye kadar hiç sıkıntımız yoktu geçen yıl bazı sıkıntılar ldu mesela bize yüz vermedi karşlerimi sevdikçe elimle bana yok alıştrımayın kucağa yok şımartmayın diye laf ett ve bi rçeşit yemek yapmadı şimdi bu sene bayramda babam bekliodu bizi ama memelkete çok soğuk diye birde maddi açıalrdan biraz toparlanamdık tokattan sonra diye sıkıntıya giremyin yol paranızı karşılarım ben ama geldiğinizden anlamıycaksınız dedi kaldık ama sıkıntı şuki benim gitmemem için halamlarda babanemede gelme hanş hzurları bozulmasın dediler baabmda hepsinyle kötü oldu benim için eşide kaç aydır aramıyo beni yüz bulupda gitmiim diye şimdi babamda küs karısıyla benim için sizce herşeye rağmen ben gitmelimiyim onalra inat babam iin yoksd-sa ali hasta olur korkusuyla kalmalımıyım eşimde siz gidin ben bayram sonu gelir alırım baban için göndereyim diyo sizce bana akıl verin canlar:26:

Back