• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Bnde simdi uyuttum cadimi evt cnm yordu baya bitti cok sukur bebde hasta oldum karnim agriyo agri kesici ictim bitane gelirim kendime insallah cadi kizim iyi cok sukur oksurugu var iste oda gecer insallah

benimkide uyudu kuzum ama temzlsik gibiside yok yorucu ama çok güzel bende başlıycam güya ama nasıl halılar gidecek yıkanmaya ama lai yerlerde bilmiyorum ne ediciğizzzzzz senindemi sancın oluyo kuzum hasta derken malum olanmı yoksa üşüttünmü:26:

benimkide uyudu kuzum ama temzlsik gibiside yok yorucu ama çok güzel bende başlıycam güya ama nasıl halılar gidecek yıkanmaya ama lai yerlerde bilmiyorum ne ediciğizzzzzz senindemi sancın oluyo kuzum hasta derken malum olanmı yoksa üşüttünmü:26:
Elifim k bakma balim ya cadi kizim uyurken bn de uya kalmisim oda hemen kalkti zatenn kahvalti yaptirmistimm ama bn yapmadim az bi isim var onlari da yapip kahvalti yapiyim olurmu cnm ya k bakma

Elifim k bakma balim ya cadi kizim uyurken bn de uya kalmisim oda hemen kalkti zatenn kahvalti yaptirmistimm ama bn yapmadim az bi isim var onlari da yapip kahvalti yapiyim olurmu cnm ya k bakma

estağfurullah kevdserim ne demek bak sen işine kuzum afiyet olsun görüşrüz:38:

Herkese iyi bayramlar guzel bir bayram dilegiyle öpüyorum

Slm kimseler yok tabivbayram olunca kizlar ben dun gece dustum utununin buharini kapaamisim tum suyu akitmis bende kaydim feci dustum el bilegim sisti kimildayamadim dususume ve bagirmama alim cok kortru agladi hemen esimi aradim feldi acile gitrik film cekldi ezilme olmus oynatma kremlerini sur sar dedi wsimde gece izin aldi geldi hic vir is yapamiyorum aliywde esim bakiyo eci spurdu sildi aliyi uyurtuk simdi tekrar krwmliycek wsim yazamiyorum tek elle cepten giriyorum opuyorum hepinizi

Slm kimseler yok tabivbayram olunca kizlar ben dun gece dustum utununin buharini kapaamisim tum suyu akitmis bende kaydim feci dustum el bilegim sisti kimildayamadim dususume ve bagirmama alim cok kortru agladi hemen esimi aradim feldi acile gitrik film cekldi ezilme olmus oynatma kremlerini sur sar dedi wsimde gece izin aldi geldi hic vir is yapamiyorum aliywde esim bakiyo eci spurdu sildi aliyi uyurtuk simdi tekrar krwmliycek wsim yazamiyorum tek elle cepten giriyorum opuyorum hepinizi

Geçmiş olsun cnm acil şifalar inşallah dikkat et kendine

çok geçmiş oldun canım.görünmez kaza.bilekte çok zor şifa bul inşallah.oğlum çok huysuz zorluyo beni giremiyorum kızlar.çok öptüm

Elifimm nm ya cok gecmis olsunn bitanem si, di nasilsin ya valla cok uzuldum allahim sifani versin yarabbim

Geçmiş olsun cnm acil şifalar inşallah dikkat et kendine
çok geçmiş oldun canım.görünmez kaza.bilekte çok zor şifa bul inşallah.oğlum çok huysuz zorluyo beni giremiyorum kızlar.çok öptüm

Elifimm nm ya cok gecmis olsunn bitanem si, di nasilsin ya valla cok uzuldum allahim sifani versin yarabbim

Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum

Kizlar sagolun allah razi olsun canlarim daha itiyim dunden beri aliye ben bakiuorum ali cok huysuz doktora goturduk birseyi yok diyo dislerden anacim bu bu kadar zormuydu yaveum deli deli agliyo geceleri hic uyumuyo uyusa bile kisa sure ve hemen deli gibi aglayarak uyaniyo bilmiyorumki ne olucak halimiz cok bunaliyorum esimde yanimda olamiuo isten dolayi eskiden ne kadar rahattik hayirlisi buymus ne yapalim rabbim tum bebislerin ve analarijin yardimcisi olsun amin

Melisam hic gelmemisbkesin tatilde ya ablasinda aileler toplanmistir oh ne guzel papatyam senin durumun nasil huysuz demissin neyi var kuzumun rahatlamadimi hic kevserim sen nasilsin kuzum minnosumun resimlerini bekliyorum bayramliklaeiyla bende alinin basina yazma orttum anam ayni kiz oldu cirkinim benim moonum sen nasilsin pasam nasil hepinizi cok opuyorum canlar bu aliden firsat buldukca gelicem cok yoruyo cok :31:

Gunaydin nerdesiniz kizlar hic ugramaz oldunuz haber alamiyorum siDen neden yazmiyosunuz merak ediyorum ama :26:

napiyonuz kızlar bayramda bitti bugün de misafirim var hazırlık yapıcam evi biraz toplucam gelemem gene ama albüme resim koydum bakarsınız öpt

napiyonuz kızlar bayramda bitti bugün de misafirim var hazırlık yapıcam evi biraz toplucam gelemem gene ama albüme resim koydum bakarsınız öpt

ne yapalım moonum aynı uğraşıyotum bu huysuzla misafilerin kim kuzum bende geleyim atayım aliyide fatşh paşamın yanına ohh dinlenirim belki biraz :31:hemen bakıyoum resismlere canım

moonum ben senin bu paşanı yerim maaşallah sübhanallah rabbim nazarlardan korusun:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Back