• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Oyle cnm seninkide kocaman oldu maşallah sagliklari yerinde olsun cnm bence al tatlim kiz ben ilk bayramda bile aldim 40 cikmisti dışarı cikinca giyer

Oyle cnm seninkide kocaman oldu maşallah sagliklari yerinde olsun cnm bence al tatlim kiz ben ilk bayramda bile aldim 40 cikmisti dışarı cikinca giyer

moonum bu bayram et yok maalesef.kakası sümüksü devam ediyor ama dmküntüler egçti.inşallah antibiyotik içtiğim içindir dieyede bi umudum var içimde Allahtan hayırlısı...

bu iş beaa neyse sabah eşim gelirken bana açma almış seviyorum diyee onu belerken açıkıyorum yaa geitriyo her geceden çıkışta gıcık dayananmamış aşmış yine:17::17::17::17:melisam öyküm snide dellendiriyo dimek anacım bunlarım hamurunda mayasında var bir bozukluk sıpalar uyku düzeni müzeni hak getire tek uysunda artık saati geçtşim gerçi benimki saatli mesela şöyle 2 saati gçmez uyur ama 2 saati geçieyim işte o zaman çıldırıyo düzeni şaşıyo geçirmem lazım bak şimdi emdi uydud kolayca geçseydi ayvayı yemiştim:27::27::27::27::27:

canım bende eşimle aynı durumdayım ama işlerinden işte napıcaksın.huzurumuzu bozmamak lazım tabi hırs yğzünden kuzum[/QUOTE]
haklısın papatyam hepiniz haklınızda arada bana gelip yokluyolar olanda eşime oluyo garibim:31::31::31::31:
size yazdım ya sıpam ağladı emziriyodum yazmadım elifim.buradyım.çapaya götürdüm.et yemekte yok dedi dr.süt üürünleride yok.zorluyo baya ama kuzum iyi olsunda.testler 2 hafta sonra yapılıcak.sonuctan sonra ne olucak bilmiyorum canlarım
gördüm canım benim ona yazdımda sesin çıkadı diye didimdi papatyammm diyee kuuzum çok şükür en azından neden olduğu belli önlemide var kolay olmasada ne yapıcaksın yeterki o iyi olsun yememek zor insanın canı çekiyo hele yasakken bena hamileyken tatlı yasaktı doğumdan sonra günlük 10lu halley yerdim gece kalkardım ikier ikişer yerdim yasak işte :27::27::27::27:
ohh yerim ben onu alışık o zaman klüçüklülkten karizma olaya küçük adamım benim moonum almak sıkıntı değil hatta bana kalsa toplıycam ama giymeye kalmadan üçülüyolar 9-12 giyoruz artık daha 2 ay olmadı aldığımız baidler küçülmüş eskileri görsen dağ kadar gördükçe gözüme gelmiyo eşime her alışverişte diyorumki öncesinde fazla almıycam küçülüyo yazık gidiyorum topluyorum oda gülüyo Allahtan fazla dimedim ya diyivereydim:51:

moonum hilalim doğum yapmış haberşn varmı senin bende meganımdan duydum erken apmış 40 gündür falan bbeği yokmuş yanında ona yazayım bir :26::26::26::26:

canım bende eşimle aynı durumdayım ama işlerinden işte napıcaksın.huzurumuzu bozmamak lazım tabi hırs yğzünden kuzum
haklısın papatyam hepiniz haklınızda arada bana gelip yokluyolar olanda eşime oluyo garibim:31::31::31::31:

valla yemek bulamıyorum elif nefisle baş etmekte cabası tabi:)içimde bi umut var belki zamanla geçmiştir döküntü diyorum.kakası aynı devam... çok üzülüyorum su tahliller bi bitseydi.alerji zormuş canım kesinliği yok testlerde çıkmayabiliyomuş bilemiyorum

valla yemek bulamıyorum elif nefisle baş etmekte cabası tabi:)içimde bi umut var belki zamanla geçmiştir döküntü diyorum.kakası aynı devam... çok üzülüyorum su tahliller bi bitseydi.alerji zormuş canım kesinliği yok testlerde çıkmayabiliyomuş bilemiyorum

bilirim canım çok zor bende çektim hamur işi yok ekmek yok tatlı yok e hamilesin tatlı diye çıldıryorum ama yememek yiyememek birgün bitane halley yedim 2 oldu oynamadı ali nasıl korktum kalktık hemen doktora çok şükür çok iyi çıktı ama bende öldüm bittim resmen suçladım kendimi yemiycem ddim meyve ble yasaktı sadece salata bol yeşillik dedi doktor tabi ne oldu 4 kiloyu geçer dediği çocuk 3 kilo300 g oldu :47::47::47::47::47:çok şükür bugünümüze seninde geçicek deidğin gibi belkide belkide geçmişti r ama sen yiende dikkat et biraz geçsin bakalım emziryosun seinde yemen lazım aslında ama sabır arkadaşım :26::26::26::26::26::26:

moonum hilalim doğum yapmış haberşn varmı senin bende meganımdan duydum erken apmış 40 gündür falan bbeği yokmuş yanında ona yazayım bir :26::26::26::26:
Tabi cnm erken dogum yapti kizo hastanede dahainsallah yakında kavusur yavru suna

Kuzum mantar ye et yiyemiyosan mercimek falan ye allah yardimcin olsun gecicek bu gunlerde ek gidadan sonra geçer bence

Tabi cnm erken dogum yapti kizo hastanede dahainsallah yakında kavusur yavru suna

Kuzum mantar ye et yiyemiyosan mercimek falan ye allah yardimcin olsun gecicek bu gunlerde ek gidadan sonra geçer bence

canım benim yaa hamileliğide rahat değildi birde erken doğum olmuş ama çok şükrki saqğlıklılar rabbim annesine babasına bağışlasın miniğimizi AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN ne zaman çıkıcakmış peki:26:ben bayadır girmiyodum ama baksana baya dediğimde 40 günü gçemiş yaa güner nasıl geçiyo meganım bana dedi diyorum hadi ya zaman nasıl geçti doğurmuş falan yok erken dediği gibi üzüldüm kimseler olmuyodu topikde girip slm veiyodum kimse yazmıyodu sadece megim gördüğünde yazıyodu sağolsun yaszdım hilalede girrse bana yazar inş:26:

canlar eşime diyorum ki gıcıklığına ali emmeden kesilsin hemen bitane daha yapıcaz peşpeşe byüsünler git işine diyo bunu hakettikde ben anlamam diyorum ama nasıl ciddi diyorum adamı korkular alıyo sen böyle olmasan sabırlı olsan sağlık sorunun olmasa isterdim bitane daha diyo:27::27::27::27::27::27::27:

elifim bu küçük erkek durmuyo ben şunu etkisiz hale getiriyim :P öptüm seni uyuycak galiba.kahvaltıda yapmadım.menum bol reçel ve zeytin çok zman alır yemem:(

elifim bu küçük erkek durmuyo ben şunu etkisiz hale getiriyim :P öptüm seni uyuycak galiba.kahvaltıda yapmadım.menum bol reçel ve zeytin çok zman alır yemem:(

yerim senin küçük adamını ben öp yerime papatyam :54:oyy yavrum benim kıyamam sana ben yaa içimi ezdin vallaha bak Allah yardımcın olsun canım benim:26::26::26:

Anam yatagi toplayip kahv e icerkendr gecmisi okuyasiya gecmis yarim saat mictim uyanir birazdan poffff bi saat uyusa yaaa
Kis elif ikinci bebeni ben öyküyü üniversite ye yada kocaya yollayincw ikinciyi dusunebilirim;))
Ya bu arada ben ucuz ncu ay adet oldum bi ayda iki kere normaldir mi acep yine yakin nda olcek gibiyim
Beni acayip bi korku sardı sutum bitcek diye omu etkiliyo nefir cok az geliyo sanki kuxum ac kaliyo gibi kaka yapiyo ya bilimedim

Ya hic dinlwneniyirum ben uyudugu her vakitte is cikiyo bulasik mak vqr bosalacak
Dinlenmeyince sutte cok dolmuyoki
Incirden rezeneden bıktım iyice

Anam yatagi toplayip kahv e icerkendr gecmisi okuyasiya gecmis yarim saat mictim uyanir birazdan poffff bi saat uyusa yaaa
Kis elif ikinci bebeni ben öyküyü üniversite ye yada kocaya yollayincw ikinciyi dusunebilirim;))
Ya bu arada ben ucuz ncu ay adet oldum bi ayda iki kere normaldir mi acep yine yakin nda olcek gibiyim
Beni acayip bi korku sardı sutum bitcek diye omu etkiliyo nefir cok az geliyo sanki kuxum ac kaliyo gibi kaka yapiyo ya bilimedim

bırak geçm,şi melisam sen gel gelceğe yani bana:16:kız yok bacım benimki lafta büyük konuşmıyım tabide geçen parkta birisi 2 çocuğu var daaha olmıycak diye bebek eşyalrını dağıtmış yatağa varana dek evden taşınmış 2 ay sonra hamile kalmış istemeyerekten 5 aylıktı büyük konuşmayın dşyodu rabbim olmayanlara versin aman nasibizde ne var bilinmezde hayırlısı artık kuzum normal bende adet oldun 1 ay geçmeden yine oldum şimdi yine olucak gibi ama işte süt sıkıntısı var o iyi değil bol su içiyorum birde 1 kilo vermişim sanırım işe yarıyo yemeden kestim birde alinin peşinde sürekli ayaktayım birtek uyutrken oturuyorum 2 saati geçiyo ama ayaklarımda koysam uyanır uyanmasınki bede rahat edeyim anacım:26:

Elifim yigurt vrmemismiydin uyumafigi gun
Bak hergun vrince uyku uapmaz vucut alisir bence oykude ole oluyo anadom içtim mde gizel uyuyo devam li icincede bisiye yaramito
Bu arafa benimkide dil issiriyo dus mı cikacwk demk o
Papatyam cnm testi tapmadan niye diywte bqasldin k zim

Back