Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyle cnm seninkide kocaman oldu maşallah sagliklari yerinde olsun cnm bence al tatlim kiz ben ilk bayramda bile aldim 40 cikmisti dışarı cikinca giyer
bu iş beaa neyse sabah eşim gelirken bana açma almış seviyorum diyee onu belerken açıkıyorum yaa geitriyo her geceden çıkışta gıcık dayananmamış aşmış yinemelisam öyküm snide dellendiriyo dimek anacım bunlarım hamurunda mayasında var bir bozukluk sıpalar uyku düzeni müzeni hak getire tek uysunda artık saati geçtşim gerçi benimki saatli mesela şöyle 2 saati gçmez uyur ama 2 saati geçieyim işte o zaman çıldırıyo düzeni şaşıyo geçirmem lazım bak şimdi emdi uydud kolayca geçseydi ayvayı yemiştim
gördüm canım benim ona yazdımda sesin çıkadı diye didimdi papatyammm diyee kuuzum çok şükür en azından neden olduğu belli önlemide var kolay olmasada ne yapıcaksın yeterki o iyi olsun yememek zor insanın canı çekiyo hele yasakken bena hamileyken tatlı yasaktı doğumdan sonra günlük 10lu halley yerdim gece kalkardım ikier ikişer yerdim yasak iştesize yazdım ya sıpam ağladı emziriyodum yazmadım elifim.buradyım.çapaya götürdüm.et yemekte yok dedi dr.süt üürünleride yok.zorluyo baya ama kuzum iyi olsunda.testler 2 hafta sonra yapılıcak.sonuctan sonra ne olucak bilmiyorum canlarım
ohh yerim ben onu alışık o zaman klüçüklülkten karizma olaya küçük adamım benim moonum almak sıkıntı değil hatta bana kalsa toplıycam ama giymeye kalmadan üçülüyolar 9-12 giyoruz artık daha 2 ay olmadı aldığımız baidler küçülmüş eskileri görsen dağ kadar gördükçe gözüme gelmiyo eşime her alışverişte diyorumki öncesinde fazla almıycam küçülüyo yazık gidiyorum topluyorum oda gülüyo Allahtan fazla dimedim ya diyivereydimOyle cnm seninkide kocaman oldu maşallah sagliklari yerinde olsun cnm bence al tatlim kiz ben ilk bayramda bile aldim 40 cikmisti dışarı cikinca giyer
haklısın papatyam hepiniz haklınızda arada bana gelip yokluyolar olanda eşime oluyo garibimcanım bende eşimle aynı durumdayım ama işlerinden işte napıcaksın.huzurumuzu bozmamak lazım tabi hırs yğzünden kuzum
haklısın papatyam hepiniz haklınızda arada bana gelip yokluyolar olanda eşime oluyo garibim
valla yemek bulamıyorum elif nefisle baş etmekte cabası tabi:)içimde bi umut var belki zamanla geçmiştir döküntü diyorum.kakası aynı devam... çok üzülüyorum su tahliller bi bitseydi.alerji zormuş canım kesinliği yok testlerde çıkmayabiliyomuş bilemiyorum
Tabi cnm erken dogum yapti kizo hastanede dahainsallah yakında kavusur yavru sunamoonum hilalim doğum yapmış haberşn varmı senin bende meganımdan duydum erken apmış 40 gündür falan bbeği yokmuş yanında ona yazayım bir :26::26::26::26:
haklısın papatyam hepiniz haklınızda arada bana gelip yokluyolar olanda eşime oluyo garibim
valla yemek bulamıyorum elif nefisle baş etmekte cabası tabi:)içimde bi umut var belki zamanla geçmiştir döküntü diyorum.kakası aynı devam... çok üzülüyorum su tahliller bi bitseydi.alerji zormuş canım kesinliği yok testlerde çıkmayabiliyomuş bilemiyorum
Tabi cnm erken dogum yapti kizo hastanede dahainsallah yakında kavusur yavru suna
Kuzum mantar ye et yiyemiyosan mercimek falan ye allah yardimcin olsun gecicek bu gunlerde ek gidadan sonra geçer bence
elifim bu küçük erkek durmuyo ben şunu etkisiz hale getiriyim öptüm seni uyuycak galiba.kahvaltıda yapmadım.menum bol reçel ve zeytin çok zman alır yemem
Oh be kusura bakmayin kislat oykuyle ugrastinm uyuttum gldim oh bee bide ness yaptim degmeyin keyfime)
Anam yatagi toplayip kahv e icerkendr gecmisi okuyasiya gecmis yarim saat mictim uyanir birazdan poffff bi saat uyusa yaaa
Kis elif ikinci bebeni ben öyküyü üniversite ye yada kocaya yollayincw ikinciyi dusunebilirim)
Ya bu arada ben ucuz ncu ay adet oldum bi ayda iki kere normaldir mi acep yine yakin nda olcek gibiyim
Beni acayip bi korku sardı sutum bitcek diye omu etkiliyo nefir cok az geliyo sanki kuxum ac kaliyo gibi kaka yapiyo ya bilimedim
dedim veeeeeeeeeeeeeeeeee ali uyandı gözüm aydın olsun