Elifim yigurt vrmemismiydin uyumafigi gun
Bak hergun vrince uyku uapmaz vucut alisir bence oykude ole oluyo anadom içtim mde gizel uyuyo devam li icincede bisiye yaramito
Bu arafa benimkide dil issiriyo dus mı cikacwk demk o
Papatyam cnm testi tapmadan niye diywte bqasldin k zim
Öyküde uyandi essoglusu 40 dak uyku yaa
Gunaydinnn bacilar neydiyonuz bakem biz iyiz daha kahvalti yapmadik yapacaz kizim yedi bizle de yer bu gun daha iyi cok sukur allah allah diyorum zikir cekiyo bizim cadı
Kizini aldım saglikocagona gittik coj hapsirinca dön istede pazwra ugradik uyudu tabi kucwkta pispislauip koyduydum
Birseyi varmiymis melisam neden hapsieiyomus
Kizini aldım saglikocagona gittik coj hapsirinca dön istede pazwra ugradik uyudu tabi kucwkta pispislauip koyduydum
Bacilar nm geldimm biz esimle kizima bayramlik almak ixin avm gittik
Kizimida anama biraktik boll sohbetli guzel biyemek yedik bir suru dukkan gezdik ayakkabi aldm kizimin cicileri cekip koyucam cok guzeller yasimdi annnemlerdeyim
ınsallah oledir gecer benımkıde ya ama bugun sabah abarttı agzında yalancı memeyı tutamadı bı turlu hapsırmaktanKevsercim gule gule giysin prensesin cicilerini
Melisam benim oglumda cok hApsur urdu dr toz kacinca olur demisti simdi gecti arada hapsirir bizim goremedigimiz havada ucan tozlardan dolayi birazdaha buyuyunce gecer
Bacilar nm geldimm biz esimle kizima bayramlik almak ixin avm gittik
Kizimida anama biraktik boll sohbetli guzel biyemek yedik bir suru dukkan gezdik ayakkabi aldm kizimin cicileri cekip koyucam cok guzeller yasimdi annnemlerdeyim
Birseti varmiymis melisam
melsiam sbenim gönderdiğimde gitmemiş tekarar gönderdim bende cepten yazmıştım kuzum artık havalar soğuk yataerken yaptırma bence bir kaç saat öncesinde yaptır banyoluğu geçsin üşümüş olablir akma varmı burnunda minnoşumun:26:allah allah ben buna cevapo yazmıstım cepten yollanmadı demekkı
canım bu saglıkocagı doktorları adamı sıınır ediyo olabılırde olamazda gibbi konustu kuzum ya madem baslamıssın grip surubuna ıkı gun devam et dedi ya bugun sankı daha bı kotu dun aksam banyo yaptırmıstım ondamı usudu nedir
gunaydınlar bu arada bırazxz gec oldu amma
hadi gelin benım sıpa uyunacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?