• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

elifim gitme boşver hem aliş diş çıkarıyor hem salgın var hastaolur toparlayamazsın benden demesi yaza git gelebiliyosa onlar gelsin

elifim gitme boşver hem aliş diş çıkarıyor hem salgın var hastaolur toparlayamazsın benden demesi yaza git gelebiliyosa onlar gelsin

canım zaten beni bağlayan aliş oldu huysuz durmuyo gitsek orasıda malum kar yağmışki nasıl soğuk var ama babam benim için çok huzursuz oldu yatağını ayırdı düşün 1 yılı geçiyo daha yeni geçti odasına basbam börek mantı dolmaya bayılır sadece bayramlarda değil her zaman yerdi bana yapmadı diy inat etti 1 yılı geöiyo yaptırmıyo kızıma yapıcaksın onsuz yemiycem dedi içimde parçalanıyo kıyamıyorum annesini bacısını karısını sildi geçti bende oğluma sebep gözardı etmeesemmi diyorum ama haklısın salgında var havadeğşikliği de kış günüü off ne zor yaa çaresizlik:26:

moonum birde ali bayadır enne diyodu ama hani dep dep bab bap derken laf arasında ama son zamanlrda özelikle gece onunla ilglenmediğim zaman söylemeye başladı hiçbirşey demeden enne diye bağırıyo bilinçlimdir yoksa öyle ne dediğini bilmiyomudur her laf gibi kendikendinemi söyleniyo babadiyo bazen bölmeden baba diyo bazen ba-ba ba-ba diyo çok hoşuma gidiyoda ama erkendir bilinçli değildir diyorum sence:44::44::44::44::44:

Son düzenleme:
moonum birde ali bayadır enne diyodu ama hani dep dep bab bap derken laf arasında ama son zamanlrda özelikle gece onunla ilglenmediğim zaman söylemeye başladı hiçbirşey demeden enne diye bağırıyo bilinçlimdir yoksa öyle ne dediğini bilmiyomudur her laf gibi kendikendinemi söyleniyo babadiyo bazen bölmeden baba diyo bazen ba-ba ba-ba diyo çok hoşuma gidiyoda ama erkendir bilinçli değildir diyorum sence:44::44::44::44::44:

gitme boşver cnm hasta olur kesin.benimsıpa 5 aydanberi diyor ama bilinçli değildi 8-9 aylıktan beri mama anne baba emm yani meme :) diyor bencebiliçlidir artık fatih suan baba gel diyor babasınıgörünce kollarını açıp:nazar:al ver allahallah alo baybay daha aklımagelmedidiyor bişiler daha artıkseninkide bilinçlidir

Son düzenleme:
gitme boşver cnm hasta olur kesin.benimsıpa 5 aydanberi diyor ama bilinçli değildi 8-9 aylıktan beri mama anne baba emm yani meme :) diyor bencebiliçlidir artık fatih suan baba gel diyor babasınıgörünce kollarını açıp:nazar:al ver allahallah alo baybay daha aklımagelmedidiyor bişiler daha artıkseninkide bilinçlidir

benimkide yaklaşık 2 ayı geçiyodur diyodu ama artık sık ve daha kuvvetli diyo babaya mesela giderken yolcularken baybay yapıyo biz birşey demen sonra eşim asansore binince anlıyo gideceğini gel gel yapıyo eliyle sıpa şimd,de öp anneyi diyorum uzanıp öpüyo aferin diyip alkışlıyorum ansıl hoşuna gidiyo yine diyorum yine yapıyo alıştırıyodum akç gündür bugün tam blinçli yaptı sıpa oğlum moonum anlatıyosun yaa düşünüyorum paşamı o karizma o yakışıklı haliyle bal oluyodur beaa vallaha bak oğlunda senin gibi dünyalar tatlısı işte anasına bak al oğlunu:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

benimkide yaklaşık 2 ayı geçiyodur diyodu ama artık sık ve daha kuvvetli diyo babaya mesela giderken yolcularken baybay yapıyo biz birşey demen sonra eşim asansore binince anlıyo gideceğini gel gel yapıyo eliyle sıpa şimd,de öp anneyi diyorum uzanıp öpüyo aferin diyip alkışlıyorum ansıl hoşuna gidiyo yine diyorum yine yapıyo alıştırıyodum akç gündür bugün tam blinçli yaptı sıpa oğlum moonum anlatıyosun yaa düşünüyorum paşamı o karizma o yakışıklı haliyle bal oluyodur beaa vallaha bak oğlunda senin gibi dünyalar tatlısı işte anasına bak al oğlunu:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

maşallah alişe cnm evet sürekli cee oynayın birde burnunugözünüfalan göster organlarını adlarını söyle konuşmyabaşlayınca isimlerini bilirlermiş .sağolcnm sizde öylesiniz rabbim korusun.aynencok tatlı oluyorlar ama yemek ymeyince gözüme çok gıcıkgeliyo:))))))

maşallah alişe cnm evet sürekli cee oynayın birde burnunugözünüfalan göster organlarını adlarını söyle konuşmyabaşlayınca isimlerini bilirlermiş .sağolcnm sizde öylesiniz rabbim korusun.aynencok tatlı oluyorlar ama yemek ymeyince gözüme çok gıcıkgeliyo:))))))

sağolsın cnaım benim oynuyoruz teyzesi söylüuorum özellikle hakiye anlatmama bayılıyo durup dinliyo onal ilgili uyduruyorum adını bililyo yaa çok hoşuna gidiyo 10. ayda falan kitaplardan hoşlanımış karıştırmayı falan ama ben alıcam tam 9 aylık olaımda yaa sorma moonum ayenen yemeyince ebnde delleniyorum böyle bir sıpa yok yaa git diyorum çok gıcık sinir bozucu oluyolar:27::27::27::27:

Elifim yigurt vrmemismiydin uyumafigi gun
Bak hergun vrince uyku uapmaz vucut alisir bence oykude ole oluyo anadom içtim mde gizel uyuyo devam li icincede bisiye yaramito
Bu arafa benimkide dil issiriyo dus mı cikacwk demk o
Papatyam cnm testi tapmadan niye diywte bqasldin k zim

alerji testte varsa çıkar dedi dr.yiyip daha çok zarar vermek istemedim kuzuma mmelisam.döküntüleri çekildi çok şükür.artık diyettenmi bilemiyorum.test bı olsun bakalım artık.

anacım bu sıpalar enden bize kök söktürüyolar gece yatmadı yani 11 de yattı 12de uynadı delirdim sırf kızdığımı anlamsın diye çıktım odadan salonda kendi kendime söylendim ağladım boşalttım içimi gece iyi uydu 2 kre kalktı ama uyudu hemen sabah 7 kalktık geçenlerde yine uyumuyo diye ahadi deidk battaniyede sallayalım anacım alıştı 2 gündür ömrümü yiyo ayakta uyumıucakmış kendini geri bir atıyo yırtınıyo ağlıyo başka türlüde uymuyo dünden beri inayt ettim sallamadım bitti dedim eşime ama ali nsıl ağlıyo eşim de hemen oy oy didyerek kucağına alıcaktı alide biliyo ben kızınca hemen babaya bakıyo hayır dedim sakın ben kızdığımda yüz vermiyceksin beni saymaz sen kızıncada yok diyincede benden bulamıycak yoksa parmağının ucunda oynatır dedim eşim de sustu durdu ama gözleri doluyo ali ağladıkça kıyamaıyo o sıpa öçok güzel kıyıyo şimdide 3 saat oldu kalkkalı uyumadı koptu kollarım kucakda pış pış yok ayakda yok inat ettim yine kalkıyo battaniyesine bakıyo ağlıyo onu istiyomuş bücür neyseki sızdıda kaldı kenan doğulunun şarkısı çıktıda gıcık yaa vallaha yaa :47::47::47::47::47::47::47::47:

Günaydın ekifim iyi yapmussin yok bacim konusu olaydı derdim sakin battaniyeye alistirmq diye cok zor oluyo o ayrica devamli iki kisi istiyo aman haa
Dun esimle tartistik bagirdik cagirdik cocuk korktu tabivgece boyu iki saatte bi uyandi garibim tedirgin yatti of offfff bikyim artik herseyden yaa valkahi hatat zor grliyo su bdbe olmasa slip vasini gitcemde biyerlere;))
Sen nasilsun canoo

Günaydın ekifim iyi yapmussin yok bacim konusu olaydı derdim sakin battaniyeye alistirmq diye cok zor oluyo o ayrica devamli iki kisi istiyo aman haa
Dun esimle tartistik bagirdik cagirdik cocuk korktu tabivgece boyu iki saatte bi uyandi garibim tedirgin yatti of offfff bikyim artik herseyden yaa valkahi hatat zor grliyo su bdbe olmasa slip vasini gitcemde biyerlere;))
Sen nasilsun canoo

günaydın melisam hoşgeldin aynen bacım iki kiişi e eşide olmayınca birde her dediğine evet diyince aklı kesiyo artık herşeyi alışıyo yok ayır bilmeli eskdien anlamıyodu kıaymıyodum geçen daldı eşimin elindeki bardağa döktü yaktı demlikleri istiyo falan bunun elini yaktım daha demliğe yanaşmıyo kaçıyo bardağıma dalıyo aynen dokundurudm eline şimdi bardağıma yakınlaınca kaçıyo bilmeli artık yılanın başı küçükken ezilmeli haksızmıyım bacım:47::47::47::47:ne için trtıştınız melisam anlatmak istermisin dinlerim kuzum bebekler çok etklieniyo alide öyle malesef o yüzden dün odadan çıktımki duymasın çocuk :26:(bu arada yaktım derken dokundurdum demlik kağaına çok sıcakda değili hee )

Son düzenleme:
Ya aslindq basit bisi ama cok sinirlendim
Pidpislad m uyumak bilmedi kolm yoruldu akda ywtsk odasinda salla yatagina koy dedim
Kapi caldu anasi ugradi kapidan ben acarim een birakma öyküyü dedim neyse bi baktim bebeyi birakmia gelmis cocuk uyanik fittirdum daha iji gn once kismiarim teli calmisti o uyuturken acamadi yaa aninda bebeyi bana satti hemen aradi ya gozunu kapamisti derin uykuta geciyodu kucak degistirnce gozunu acti bi yarim saat gecikmisti utkusu
Yapma sunu hic bisey daha onwmli degil senun bebwnden usini bitue ole ara diye dunde bwn bakarım dememe rsgmen atladi kapiya sqnki anaduni hic gormuyo gurbet elden gwlmis gibi tabi cikacam o benim anam diyo sinir seyy

Ya aslindq basit bisi ama cok sinirlendim
Pidpislad m uyumak bilmedi kolm yoruldu akda ywtsk odasinda salla yatagina koy dedim
Kapi caldu anasi ugradi kapidan ben acarim een birakma öyküyü dedim neyse bi baktim bebeyi birakmia gelmis cocuk uyanik fittirdum daha iji gn once kismiarim teli calmisti o uyuturken acamadi yaa aninda bebeyi bana satti hemen aradi ya gozunu kapamisti derin uykuta geciyodu kucak degistirnce gozunu acti bi yarim saat gecikmisti utkusu
Yapma sunu hic bisey daha onwmli degil senun bebwnden usini bitue ole ara diye dunde bwn bakarım dememe rsgmen atladi kapiya sqnki anaduni hic gormuyo gurbet elden gwlmis gibi tabi cikacam o benim anam diyo sinir seyy

arkadas anasını kaç yıldır görmüyo acaba o neden çıkyo anası girsin içeri ses emeden ne olmuş anlasalar halden zaten melisam saati geçince gerçekten sapıtıyolar:47::47::47::47::47:

Kis tel dn giriyorum abuk subuk yazmisim;))
Anladinmi bilmem konismuyom simdi danaylaa cok kalbimi kirdi cok agir konustuk birbirimize; ((

Kis tel dn giriyorum abuk subuk yazmisim;))
Anladinmi bilmem konismuyom simdi danaylaa cok kalbimi kirdi cok agir konustuk birbirimize; ((
anladım melisam anladım canım amma hata etmiş gerçkten anasını görmesin o an ne olucak gitsin sonra yanına kızından önemlimi uyutta sonra kolaymı onalrı uyutmak konuşma sende anlasın emlsiam boşver belki azııck değerini bilir hatasını anlarda gelir gönlünü alır balım:47::47::47::47::47::47::47:
Kahvaltı yapmadiysan gitte yap kuzim tutmayim seni

melisam eşim yatıyo kalksında onu bekliyorum geceye gidecek diye uyuyo gecden gelip uyyuo arakadaş hep uyuyo be bedne hasta oluorum galiba boşazım şimiş vücudum tutmuyo ağrıdan özelikle boğaz ve boyun omuz kısımalrım:31:

Herkese selam

Melisa bosver cnm butun erkekler ayni bebek bakma konusunda sifirlar

Elifim gecmis olsun bir minoset bir c vitamini bir tarçınlı salep aksa tavul siyuna corba iyilesorsin:54:

Back