• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Herkese selam

Melisa bosver cnm butun erkekler ayni bebek bakma konusunda sifirlar

Elifim gecmis olsun bir minoset bir c vitamini bir tarçınlı salep aksa tavul siyuna corba iyilesorsin:54:

sağolsın moonum vallaha daha lokma sürmedim yutkunamıyorumda ama ilaç alıcam mecburen çorbada iyi gider vallaha bak canım çekti eşim kalksada yapsam da bende bu çıplak gezme huyu olduktan sonr ahastlıktan kurtulamam ben:27::27::27::27:kaldı doğumdan sonra giyemiyorum zaaten sevmezdim iyice sapıttım:37:

Moonum slm canm
Elifum bayramda esine niye tatil yik bi denem polislere yokmu da tatil
Gitcenmi babana karar verdin mi

kuzum ekipe ya yok diğer bürodyken vardı şznş va senelik izin onuda kış kullanmıyıms eneye tat,l yapalım diyo baabmada gitmycem konuştum babam çocuk hasata olu burlar karlı kızım hevessini yaza sakla zaten dört duvar arasındasın burdada gezelimki bişey anlayalım dedi:26:

melisam kevserimde gelmiyo artık eskisi gibi dimi neden acaba cicişler koyucaktı dün geldi yazamdan gitti :26::26::26::26::26::26::26::26::26:

Kizlar beni sormussun elifim bn annemlerdeyim temizlik sarma saricaz dunde temizlik yaptij kizimin cicilerinin resmini koyucaktik unuttum artık giydirdiim zaman cekerim sizi seviyorum k bakmayin gelemiyorum

Kizlar beni sormussun elifim bn annemlerdeyim temizlik sarma saricaz dunde temizlik yaptij kizimin cicilerinin resmini koyucaktik unuttum artık giydirdiim zaman cekerim sizi seviyorum k bakmayin gelemiyorum
Kevserim iyi olunda kuzum ne kusuru merak ertik sadece kuzum size kolay gelsin balim aman minnosuma dikkat edinde hasta olmasin bak yeni atlatito kevserim :54:

Bu cocuk adami delirtir arkadas yemiyo yaa bu saat oldu kahvalti edecek daha cildiricam az kaldi herseye agliyo zirliyo herseyi istiyo aglayark vermiyorum diye iyice agliyo tam dayaklik vallaha bazen Or turutoeum kendimi vurmamak icin :47:

Bu cocuk adami delirtir arkadas yemiyo yaa bu saat oldu kahvalti edecek daha cildiricam az kaldi herseye agliyo zirliyo herseyi istiyo aglayark vermiyorum diye iyice agliyo tam dayaklik vallaha bazen Or turutoeum kendimi vurmamak icin :47:

Cnm az sabir distendir bi patlada bidigimin disleri rahstlicanizda
Benimkide bugun sabahtan beri mahvetti 6 da esim e sattim 7.30 a kadar bi uyumusum sornayin cok iyi geldi yaa dun gexe cok uyabdi ya ayskta utuyidum vallahi:1:
Bu gun uyunansk icin gin boyu zirladi direndi zirlwya zirlaya uyudu:kkk:

Cnm az sabir distendir bi patlada bidigimin disleri rahstlicanizda
Benimkide bugun sabahtan beri mahvetti 6 da esim e sattim 7.30 a kadar bi uyumusum sornayin cok iyi geldi yaa dun gexe cok uyabdi ya ayskta utuyidum vallahi:1:
Bu gun uyunansk icin gin boyu zirladi direndi zirlwya zirlaya uyudu:kkk:

melisam insan hiç dinlenemeyince çıldırıyo onada bişey demiyorum ama bazen delirtiyo itşe aman geçip gitse şu zor zamanlar vallaha canıma tak etti dakka başı tepemde bücür demek seninkide öylee o neden direniyoki kuzum yaa gaz olayo bittimi melisam:26:

Iyi geceler bacilar evime geldim temizlik hersey bitti cok şükür simdi kizimi uyutuyorumm yallah yataga tabi kizim uyursa insallah

Iyi geceler bacilar evime geldim temizlik hersey bitti cok şükür simdi kizimi uyutuyorumm yallah yataga tabi kizim uyursa insallah

iyi geceler kevserim benimkide şimdi uyudu zorla kolalrımda saladımda dalsında yatocaz hadi bakem bitmil temizlikte can sağlığıyla kirletin kuzum

kevserim ben yatıyorum kuzum sana iyi gecelr uyanmadan yatırayım alişimi Allah rahatlık versin canım benim:38::38::38::38::38:

Sok sok sok ali kalkali 15 dk oluyo sasirddim soklardayim neyse devami bekleniyor ins gece 12 de uyuttum fitil verdim yogirt yedirdim mama yedirdim en onemliside severek iyuttum ne zaman kizsam gece huzursuz dun degil onceki funde severek uyudu yine iyi uyudu daha kizmiucam rabbim sabir vwrsin kuzuma hep sabirli olayim amin:5:

Sen nasilsin kwvserim temizlik yormustur canim yaa monnosum nasil oldu gecti dimi hastaligi

Sen nasilsin kwvserim temizlik yormustur canim yaa monnosum nasil oldu gecti dimi hastaligi
Bnde simdi uyuttum cadimi evt cnm yordu baya bitti cok sukur bebde hasta oldum karnim agriyo agri kesici ictim bitane gelirim kendime insallah cadi kizim iyi cok sukur oksurugu var iste oda gecer insallah

Back