Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

en iyiisini yaparsın gülüm Allah ıslah etsin böylelerini ne diyeyim vallaha üzülme sen kızını düşün az beklemedin kulaklarını tıka görme duymaa hakkında hayırlısını versin rabbim

amnn cnm bnm hepimiziniçin allahım hakkımızda hayırlısını versinn

elifimmm ben eşimi gerçekten çok seviyorum ya herşeyden çok o bnm btaneeemmm cnm herşeyimmm ona sarılmak bana herşeyi unutturuyo ağrıya bir yerimii ovalasın dokunsun tutsun hemen iyileşiyooo

oy kıyamam ben sana Allahım bir ömür bozmasın sevginiz hep daim olsun çocuklarınızla bir ömür huzurlu sağlıklı bir hayat yaşayın inş gülüm sevginiz çok güçlü bunu görebiliyorum seninki hele çok daha fazlaa inş kaynananda aklını başına alırda oturur kimsenin kimseye eziyet etmesine hakkı yok bak ne şartlarda taşıyoruz bebeklerimizi bizim analarımız dahada zor şartlarda getirdiler bizi dünyaya ne şartlarde bu boya getirdiler neden onlar ezsin diyemi Allah korkusu olmyanlar buunlar kevserim keşke onların yanından tamammen gitmeniz mümkün olsa o zaman çok rahat edersiniz balım

amn cnm amnnnn inş...cnmmm cnm bi kaç sene sonra zatenn allahım nasğp ksmet ederse inşş ev alıp uzaklaşmayı düşünyoruz zatenn

amn cnm amnnnn inş...cnmmm cnm bi kaç sene sonra zatenn allahım nasğp ksmet ederse inşş ev alıp uzaklaşmayı düşünyoruz zatenn

ay hadi inş kuzum biran önce gidersinizde huzura kavuşursunuz adamı kocaltırlar bunlarrr eşin aldırdımı dikişleirni gülüm

Evet çok yakın bir arkadaşımla birlikte hamile kaldık.O da kız istiyodu daha yeni yeni alışıyo erkek fikrine.Ama daha 1 ay öncesine kadar her gittiğinde Dr.a tekrar tekrar baktırıyodu çocuğun eşşek kadar pipisi var :)))
Şimdi alıştı ama daha isim bulamadı.
Siz ne karar verdiniz ismine?

Son düzenleme:
[video=youtube;fcGT_XHBBHE]http://www.youtube.com/watch?v=fcGT_XHBBHE&feature=related[/video]kevserim bunu snein için ekleidm senden eşine gelsin tiryakinimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

h.geldnn cnm topiğimizeeee

belli olmuyo vallaha benimde eltime erkek dediler kız dediler erkek çıktı inanmayıp pipisine baktılar arkadaşıdmada öyle oldu bendede öyle emin olamıpoyrumki bende hayırlısı olsun ne diyelim tatlım bizde kesin değil vallaha umut utku selim arasında gidip geliyoruz ama işte kuranda geçen olsun diyoruz utku olmuyo o zmman bakalım netleşşinde artık koyucaz canım

ohh rahatlamışıtr kıyamam nasıl heyecan varmı eşinde seviyomu kızını bakım

olmaz balımm kızım nasıl acaba sağlıklımı iimiii karnımıs sever kızım konuşur neydiyon bnm tombiş kzıım bitanecikk kzımm bn onunn küçcücük götünü yerm diyo çok seviyo allaha çok şükğr

Utku güzelmiş. Erkekte de güzel duruyo. Bende Erkek olsaydı Uluç yada Tuğra koymak istemiştim.

ayy kıymaam ben ona şimdiden böyle doğunca ne yapıcak acabaasana bırakmayacağı kesin gülüm ohh ohh az kaldı rabbim hayırlı doğumlar naisp etsin hepimize inş sağlıkla lalaım kucağımıza

ayy kıymaam ben ona şimdiden böyle doğunca ne yapıcak acabaasana bırakmayacağı kesin gülüm ohh ohh az kaldı rabbim hayırlı doğumlar naisp etsin hepimize inş sağlıkla lalaım kucağımıza
evet balım bnde bilmiyorum amn cnm hepimze yardım etsnn sağlıklı doğsunnnkarrr allahım okadar merak ediyorum ki bnden nasıl bi kız doğcak nasıl bişey olcak kızımı çok merak ediyorumm

Utku güzelmiş. Erkekte de güzel duruyo. Bende Erkek olsaydı Uluç yada Tuğra koymak istemiştim.

evet bende utluyu seviyorum ama umut düşünüyorum benim umudum o çok bekleidm o yüzden ama kuranda geçmiyo işte koyamıycaz malesef

evet balım bnde bilmiyorum amn cnm hepimze yardım etsnn sağlıklı doğsunnnkarrr allahım okadar merak ediyorum ki bnden nasıl bi kız doğcak nasıl bişey olcak kızımı çok merak ediyorumm

anası gibi güzel bir kız çıkıcak annesi yerim ben onu vallaha bende çok merak ediyorum tekmeliyo yaa nasılki diyorum o ayakları elleri bu kada rtepikliyo hayal ediyorum çok güzel ama geri sayıma başladıkçada korkuyorum açıkçası:18:

saol cnm bnnmm allah razı olsun... onun bn küçcücük ellerini yerim teyzesiii aynen bende korku başlıyo cnm bn gece sancılanıyorum heppp gece hasta oluyorum 4.gibi diyorum bnm sancılarım gece olcak heralde gündüzleri turp gibiyim geceleyin geliyorlar bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…