• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Amiiiin cnm kuzucumm :16::48:
Slmını söyliycem bakalım napcak şimdi uyuyo gibi
kımıldanmaya başladıı eyvaahh afacan uyanıyooooo :52::52::52::9:
sen söylee kuzum o anlar dinler beni merak etme sen :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:oyy kurban olurum ben onu verene sağlıklı olsunda tek varsın yaramaz olsun snei yorsun dünürüm:48:
Kıslarrrttt geldım temizlik yaptık supurup dılmeyı kardesım yaptı daha dogrusu hadı gelin nerdesınız yav
Ay bugunde hqva bı guzel son sıcaklar sanırsam tam gezmelik heheutttttt
Aman ne kıskanıyosunuz len cıkın sızde gezın hıhıhıhıhhhhh
Sabah saglık ocagına gıttım kan verdım testler için yarın alıp sonucu pazartesı yada salı doktora goturecem kalp atıslarınıda dınlıcez insallah;))
Sız neler yapıyonuz anlatın hele.:26:

geldinde bu saatte mi gelinir bak hala gezmek diyo hava diyo otuuurrrrrrrrrr uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn oturduğun yerde söverim seni vallahaaaaaa:22::57:demek kalp atışlarını dinleyecksşin yerim ben o bıcırığın atışlarııda kalbiideee :56::56::56:

[video=youtube;NDqc0Xij1VM]http://www.youtube.com/watch?v=NDqc0Xij1VM[/video]

bıcı bıcı yaparım dalinle bıcı bıcı yaparımmm :1:hoşgeldin nerelerdesin melisam nasılsın mercimeğim nasıl:48:

Hosbuşduk gulum nasıl olsun iyi herhal bugun bıraz kasık agrım var:))
Normaldır herhalde
Harbı dalinle vucudumu lifliyom kıs bıldın yani;))
Sen nasılsın canıkom anlat bakalım bayramdan sonra sende gırmedın alışverıs falan ne alemde özledım len sızı.:48:

Hosbuşduk gulum nasıl olsun iyi herhal bugun bıraz kasık agrım var:))
Normaldır herhalde
Harbı dalinle vucudumu lifliyom kıs bıldın yani;))
Sen nasılsın canıkom anlat bakalım bayramdan sonra sende gırmedın alışverıs falan ne alemde özledım len sızı.:48:

olur olur normaldir kuzum onlar olucak ani sancılar falan korkma kanama olmadığı sürece sıkıntı yok balım bilmem banyo deyince aklıma geldi desene miss koktun şimcik heee:16::16:bende ne olsun bayramda eşim evdeydi gittik bir gün gezdik ondada kapalıydı açık olnalrda beğenmedim iyisi değildi sonrasnda eşim çıkalım dedi bende güvenemdim o gün çıktığımızda inanılmaz ağrım oldu oturdum kaldım korktum ite hemde dedim yarında hastanem varyaa gideyim yine erkek derse içim rahat ederiz diyee işte böyle gülümm vallaha bende özledim bacım yerin belli oluyo hee merak ettim durdum seni

olur olur normaldir kuzum onlar olucak ani sancılar falan korkma kanama olmadığı sürece sıkıntı yok balım bilmem banyo deyince aklıma geldi desene miss koktun şimcik heee:16::16:bende ne olsun bayramda eşim evdeydi gittik bir gün gezdik ondada kapalıydı açık olnalrda beğenmedim iyisi değildi sonrasnda eşim çıkalım dedi bende güvenemdim o gün çıktığımızda inanılmaz ağrım oldu oturdum kaldım korktum ite hemde dedim yarında hastanem varyaa gideyim yine erkek derse içim rahat ederiz diyee işte böyle gülümm vallaha bende özledim bacım yerin belli oluyo hee merak ettim durdum seni

Kıs cınsıywtı belli oldu ya artık daha ne takılıton erkekmi kısmıya.deli bacım
Allah allah neden agrın olduki yıne camlaramı gırıstın yoksam yada cınsellikmi oldu bacım.:26:

Kıs cınsıywtı belli oldu ya artık daha ne takılıton erkekmi kısmıya.deli bacım
Allah allah neden agrın olduki yıne camlaramı gırıstın yoksam yada cınsellikmi oldu bacım.:26:

canım yinede tam emin olamıyorum diyorumya benim eltimede erkek dediler kız dediler sonra bekledik erkek çıktı inanmadılar açıp pipisine baktılar o yüzden bendede şüphe varr yinede son bir kez bakalım deidm genelde 7. ayda falan değşiyomuş hani daha iyi gösteiryomuş değişmekten öte bilmiyorumki gülüm dolmuştan inene kadar hiç sıkıntım yoktu sonra böyle sağ bacağımı atamadım öyle oturduk biraz hemen geçti hani geçmese direk hastaneye gidecektik öyle oldu yok gülüm cinsellik yok bitti artık eşime diyorumda yok bitti tmm diyo işin aslı len kapanışda edemeidk yaa laaa :52::52::52::52:

canım yinede tam emin olamıyorum diyorumya benim eltimede erkek dediler kız dediler sonra bekledik erkek çıktı inanmadılar açıp pipisine baktılar o yüzden bendede şüphe varr yinede son bir kez bakalım deidm genelde 7. ayda falan değşiyomuş hani daha iyi gösteiryomuş değişmekten öte bilmiyorumki gülüm dolmuştan inene kadar hiç sıkıntım yoktu sonra böyle sağ bacağımı atamadım öyle oturduk biraz hemen geçti hani geçmese direk hastaneye gidecektik öyle oldu yok gülüm cinsellik yok bitti artık eşime diyorumda yok bitti tmm diyo işin aslı len kapanışda edemeidk yaa laaa :52::52::52::52:

Sen benı guldurdun allahta senı guldursun kapanısıda yapamadınız he delu bacım
E canla sen tam kapanıs yaptın ya la ıste o camı sılme olayın kapanıs partındı heheyttttt
Aman bizim serbestte bı kere ancak yaptık sımdıde kardesım varki gıdene kadar yapmayız
Garııııı yemegın varmı bacvım gıdıp gelip ıspanak yıkıyorum ben;((

Sen benı guldurdun allahta senı guldursun kapanısıda yapamadınız he delu bacım
E canla sen tam kapanıs yaptın ya la ıste o camı sılme olayın kapanıs partındı heheyttttt
Aman bizim serbestte bı kere ancak yaptık sımdıde kardesım varki gıdene kadar yapmayız
Garııııı yemegın varmı bacvım gıdıp gelip ıspanak yıkıyorum ben;((

min gülüm amin:38:vallaha haklısın ben kaşındım cam uğruna mahvettim ama bundada varıdr bir hayır diye düşünüyorum yani ne yapalım kuzum iyi olsunda hepsi boş işin şakası onlar hee kardeşin sizde hala dimi çok kalıcakmı daha nişanlı olan demi kızz bende ıspanak yaptım bugün aynı menümüz gerçi eşim yemez asla sulu ıspanak yemeğini onunki ayrı ama sinir bozucu yıkaması kolay gelsin sen bak işinede yorulma git gel koy üzerinede gelirsin kuzum:48::56:

min gülüm amin:38:vallaha haklısın ben kaşındım cam uğruna mahvettim ama bundada varıdr bir hayır diye düşünüyorum yani ne yapalım kuzum iyi olsunda hepsi boş işin şakası onlar hee kardeşin sizde hala dimi çok kalıcakmı daha nişanlı olan demi kızz bende ıspanak yaptım bugün aynı menümüz gerçi eşim yemez asla sulu ıspanak yemeğini onunki ayrı ama sinir bozucu yıkaması kolay gelsin sen bak işinede yorulma git gel koy üzerinede gelirsin kuzum:48::56:

Ben boregını yapcam balık yapcaktım ya vazgectım borek yapıyım catla yırız
E esıne ne yaptın kavurup yunurta kıraydın ustune onu yerdı ı da aman benımki allshtan yemek secmıyo
Zor oluyo onu yemem bunu yememler vallahı
Baska yemek secrmı halbki ıspanak nasıl vıtamınli folık asıt cok var içinde he. Zqhmetli yıkamak yese ya
Evet canım nişanlı olan cumartesı yada pazar ablama geccek yokkıs 5 gun kalıto kal dıyom yeter dıyo;(?

E esıne ne yaptın kavurup yunurta kıraydın ustune onu yerdı ı da aman benımki allshtan yemek secmıyo
Baska yemek secrmı halbki ıspanak nasıl vıtamınli folık asıt cok var içinde he. Zqhmetli yıkamak yese ya
Evet canım nişanlı olan cumartesı yada pazar ablama geccek yokkıs 5 gun kalıto kal dıyom yeter dıyo;(?

hee bak böreğini kavurmasını seviyor sulusunu sevmiyor ben yemek seçmem öylee kolay kolay gülüm ama eşimde çok fena yemem diyo ne yapacağımı lalırıyorum inanırmısın bıktım artık dün hırsımdan ağladım ne pişirsem diye açtım teldede iyi bir fırça çektim snein yüzünden yemek yapmaktanda yemektende bıktım dedim ağladım gülüyo üstüme dert ettiğin şeye bak diyo senin ne istiyosan yap diyo önüne getirincede yemiyo 2 kaşık tmm dünden ona fırına pataesli tavuğumdan var çorbam var birde bulgur pilavı yapıcam işte banada ıspanak var kuzum yaa varya kıymetini bilin kardeş bu ötesi varmı hemde kız kardeş gitmesin kalsın evlenince çok arar keşkem kalaydım der :14::14::14:

hee bak böreğini kavurmasını seviyor sulusunu sevmiyor ben yemek seçmem öylee kolay kolay gülüm ama eşimde çok fena yemem diyo ne yapacağımı lalırıyorum inanırmısın bıktım artık dün hırsımdan ağladım ne pişirsem diye açtım teldede iyi bir fırça çektim snein yüzünden yemek yapmaktanda yemektende bıktım dedim ağladım gülüyo üstüme dert ettiğin şeye bak diyo senin ne istiyosan yap diyo önüne getirincede yemiyo 2 kaşık tmm dünden ona fırına pataesli tavuğumdan var çorbam var birde bulgur pilavı yapıcam işte banada ıspanak var kuzum yaa varya kıymetini bilin kardeş bu ötesi varmı hemde kız kardeş gitmesin kalsın evlenince çok arar keşkem kalaydım der :14::14::14:

hee bak böreğini kavurmasını seviyor sulusunu sevmiyor ben yemek seçmem öylee kolay kolay gülüm ama eşimde çok fena yemem diyo ne yapacağımı şaşıırıyorum inanırmısın bıktım artık dün hırsımdan ağladım ne pişirsem diye açtım teldede iyi bir fırça çektim snein yüzünden yemek yapmaktanda yemektende bıktım dedim ağladım gülüyo üstüme dert ettiğin şeye bak diyo senin ne istiyosan yap diyo önüne getirincede yemiyo 2 kaşık tmm dünden ona fırında pataesli tavuğumdan var çorbam var birde bulgur pilavı yapıcam işte banada ıspanak var kuzum yaa varya kıymetini bilin kardeş bu ötesi varmı hemde kız kardeş gitmesin kalsın evlenince çok arar keşkem kalaydım der :14::14::14:

Bende ole dıyom yazın dugun istıyolar kal bıraz daha ne evlencen kısım ararsın bekarlıgını dıyorum ya yok dınlemiyo essek gercı yasıda 28
Canıkom ben bı slışverıse gıdıyım yufka alcam optum senı kocaman kuzuuuuu kendıne ıyı bak bugun daha gelemem sanırsam.:48:

Bende ole dıyom yazın dugun istıyolar kal bıraz daha ne evlencen kısım ararsın bekarlıgını dıyorum ya yok dınlemiyo essek gercı yasıda 28
Canıkom ben bı slışverıse gıdıyım yufka alcam optum senı kocaman kuzuuuuu kendıne ıyı bak bugun daha gelemem sanırsam.:48:

yani bencede arar kuzum çünkü hiç birşey eskisi gibi olmuyo ne bileyim hakkında hayırlısı olsun gülüm zorlada omaz nasıl istiyorsa öyle yapsın tmm gülüm görüşrüz sende dikkat et kendine emi öpüyorum :38:

Meraba kızlar. Bende daha bugün katıldım KK grubuna. İnş güzel zamanlar geçiririm.İlk girdiğim sayfada sizinkisi oldu.Ben de 27 haftalık hamileyim.Kısmetse bir Kızımız, Defne'miz olacak :)
Hepinize hayırlı kolay doğumlar dilerim.Allah sağlıkla,sıhhatle,kucağımıza aldırmak nasip etsin :)

Son düzenleme:
Meraba kızlar. Bende daha bugün katıldım KK grubuna. İnş güzel zamanlar geçiririm.İlk girdiğim sayfada sizinkisi oldu.Ben de 27 haftalık hamileyim.Kısmetse bir Kızımız, Defne'miz olacak :)
Hepinize hayırlı kolay doğumlar dilerim.Allah sağlıkla,sıhhatle,kucağımıza aldırmak nasip etsin :)

meraba canım hoşgeldin topiğimee inş iyi günler şans getirri Allahım analı babalı büyütsün inş sağlıkla al kucağına demek kızın oluyo ismide çok hoş beğpendim bak kızım olsaydı düşünürdüm inan sevdim çünkü bende 26 haftalık hamileyim sağolsuıın canım rabbim cümlemize hayırlı doğum nasip etsin inşş nerede oturuyosun kendin tanıtırmısın ka. yıllık evlisin :17:

bende çıkıyorum kızlar biraz uzanayım akşama 9 gibi gelicem vadi var gelen olursa devamederiz öpüyorum herkse

Back