• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

kızlar ben kaçayım vadi bitmek üzere sütümü ısıtayım yarın sabah doktora gidicem muhtemelen şeker yüklemem olucak geldiğimde girerim öğlene doğru ancak gelrim iyi geceler diliyoum öpüyorum kevserim kendine dikkat et bu gecede sancı girerse yarın doktora git lütfen emi öpüyorum gülüm benim Allah rahatlık versin görüşrüz yarın:48::48::48:

kızlar ben kaçayım vadi bitmek üzere sütümü ısıtayım yarın sabah doktora gidicem muhtemelen şeker yüklemem olucak geldiğimde girerim öğlene doğru ancak gelrim iyi geceler diliyoum öpüyorum kevserim kendine dikkat et bu gecede sancı girerse yarın doktora git lütfen emi öpüyorum gülüm benim Allah rahatlık versin görüşrüz yarın:48::48::48:

tmmm cnm bnmmm dikkat et kedine iyi geceler balım allaha emanet olll tamm balım soalasınnn ben de öpyorm cnmmm görüşürz cnm inşşş

iyi geceler canım benim.
ben de yarın dr.a gidicem. hem fetal ultrason için hem de şeker yüklemem tekrarlanıcak ilki biraz yüksek çıkmıştı.
tatlı rüyalar :)

tmmm cnm bnmmm dikkat et kedine iyi geceler balım allaha emanet olll tamm balım soalasınnn ben de öpyorm cnmmm görüşürz cnm inşşş
sağolsın kevserim sende Alaha emnaet ol öptüm kocaman görüşrüz yarın sıkamda canını anlaştıkmı görürüz:48::48:
iyi geceler canım benim.
ben de yarın dr.a gidicem. hem fetal ultrason için hem de şeker yüklemem tekrarlanıcak ilki biraz yüksek çıkmıştı.
tatlı rüyalar :)

sağol kuzum Allah yardımcın olsun inş bu sefer çıkmaz bende çok korkuyorum inş sorun çıkmaz yarın haber edersin olurmu durumunu iyi geceler öpüyroum Allaha emanet ol:38:

slm canlarımm :3::3:
nasılsınız kuzularımm :48:
ben çağatayla uğraşıyorum şuan çekyatta mızıldanıyo bana :9:
dünde avm ye gittik koçtaşa felen ugradık çerçeveler aldım
oğluşun fotolarını koymak için birazdan odasına asıcaz :55:

cheryll hoşgeldin aramıza cnm :3:
İnşallah sağsağlim alırsın kızçeni kucagına :16::16:
niyeyse talip olasım geldi defneye :9: elfim duymasın tabi :9: yani byzglm :)
neyse canlar çok mızırdanıyo gidem bakem afacana gelirim yine canlarım :54::54::54:

neyse canlar çok mızırdanıyo gidem bakem afacana gelirim yine canlarım :54::54::54:

a.slm :47::47:duydum duydum sanki başka gelin adayları duydum hımmmmmmmmmmmmmmm:20::20:kuzum benim bugünde erkek dedi yani bizim dünürlük getti gettiii sen bul birini damadım boşluğa düşmesin bende arayayım melisamın kız olursa onu alıcam yada kevserimin alırım bakalım artık isteyekde vermezlerse bilemem gari asebm kuzum sana birşey sorucam vaktin varsa cevapla gülüm şimdi ben doktordan geldim doktor iri bebek diyo her gittiğimde bugünde dedi gizli şeker olabilir yada başka birşey dedi şeker yüklemem yapıldı çıkmadı ama daha başka birşey ne olabilir boğazında kordonunu gösterdi sarılmış gibimi anlamdım moralim bozuldu kaldım öyle hala kendimde değilim eşim soracakda 3 te gittiğinde bilgin vardır belki dedim 25+4 günlüğüm ama ultrasonda 27+3çıktı anormalmi sence zaten sürekli 12 gün ilerde gidiyodu ama bu sefer neyi sorun etti anlamadım :44::44::44:

Selam kızlar bn geldm. Elifim ne. Yaptınmı gittinmii dr ne yaptın

a.slm hoşgeldin kevserim gittim geldim biraz sıkıntıdyım bebek iri suyun biraz fazla dedi gizli lşeker olablir dedi test yapıldı şeker yoksa bile başka birşey olablir dedi ne bileyim anlamdımki bekliyorum şuan eşim doktoru bekliyo iştee sen naıslsın sancın oldumu gece:26:

a.slm :47::47:duydum duydum sanki başka gelin adayları duydum hımmmmmmmmmmmmmmm:20::20:kuzum benim bugünde erkek dedi yani bizim dünürlük getti gettiii sen bul birini damadım boşluğa düşmesin bende arayayım melisamın kız olursa onu alıcam yada kevserimin alırım bakalım artık isteyekde vermezlerse bilemem gari asebm kuzum sana birşey sorucam vaktin varsa cevapla gülüm şimdi ben doktordan geldim doktor iri bebek diyo her gittiğimde bugünde dedi gizli şeker olabilir yada başka birşey dedi şeker yüklemem yapıldı çıkmadı ama daha başka birşey ne olabilir boğazında kordonunu gösterdi sarılmış gibimi anlamdım moralim bozuldu kaldım öyle hala kendimde değilim eşim soracakda 3 te gittiğinde bilgin vardır belki dedim 25+4 günlüğüm ama ultrasonda 27+3çıktı anormalmi sence zaten sürekli 12 gün ilerde gidiyodu ama bu sefer neyi sorun etti anlamadım :44::44::44:

oyyy yirim benn bu bebişiii çok tatlı kuzum maşallah :nazar::nazar:
kuzum 2 hafta ilerde 2 hafta geri bunun inanki hiç bi önemi yok
zaten şekerde çıkmamış eğerki şeker çıksaydı ozaman sana diyet vericekti dr ve yıne bi önemi olmıycaktı bebiş için
benımde bi önde bi geride çıkardı bence normal kuzum bunda can sıkcak hiçbişey yok balım
boşuna moralını bozma kuzum hem iri bebek olsa bile bu kötü bişey değil balım bunun anlamı bebişin 4 kilo veya üzeri olcagı demektir
sadece normal değil sez yapıyolar kilosu çok olunca yani dr boşuna velveleye vermiş senın canını sıkmış ama bence hiiiç canını sıkma
şekerinde yok kanamanda yok çok şükür herşeyin yolunda bişeycik olmaz balım sen içini ferah tut kuzum benim :48::48:

he valla dünürlük yattı kuzumm artık gelinim demiycem gücenmesin bana oğluşun
o artık çağatayın fatihin kankisi :9::9::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

a.slm hoşgeldin kevserim gittim geldim biraz sıkıntıdyım bebek iri suyun biraz fazla dedi gizli lşeker olablir dedi test yapıldı şeker yoksa bile başka birşey olablir dedi ne bileyim anlamdımki bekliyorum şuan eşim doktoru bekliyo iştee sen naıslsın sancın oldumu gece:26:

Anladım cnm inş bişey çıkmaz cbmm sonuçları eşin dr gösterdikten snra bizede hber et olurmu habersiz bırakma emi gülüm cnm uzun zamndır ilk defa gece hiç ağrım olmadann uyudum. Eşim bu gn izinli uyuyor uyansın avm merkezine gtmek istyprum tabi kandıra bilirsem

zaten şekerde çıkmamış eğerki şeker çıksaydı ozaman sana diyet vericekti dr ve yıne bi önemi olmıycaktı bebiş için
benımde bi önde bi geride çıkardı bence normal kuzum bunda can sıkcak hiçbişey yok balım
boşuna moralını bozma kuzum hem iri bebek olsa bile bu kötü bişey değil balım bunun anlamı bebişin 4 kilo veya üzeri olcagı demektir
sadece normal değil sez yapıyolar kilosu çok olunca yani dr boşuna velveleye vermiş senın canını sıkmış ama bence hiiiç canını sıkma
şekerinde yok kanamanda yok çok şükür herşeyin yolunda bişeycik olmaz balım sen içini ferah tut kuzum benim :48::48:

H.geldn cnm bnm duyduğuma göre kızıma talipmişsşn:1::52::52:

sağolsın gülüm benim vallaha sıktıki canımı normalde doktorumdan mennunum boşa hiç sıkıntı vermezdi bu sefer korkuttu yok bnoğazında problem olablir yok detaylı usg girmen lazım yok kordonu var boğazında igbi anlamaıdm nasıl üzgün çıktıysam eşim gördü uzaktan anladı ne oldu diye yok suyun biraz fazla iri bilmem ne ben hamileliğimin başından beridir iri derdi ben 15 gğn önce özele gittim doktor ne iri nede suyun fazla demedi hani suyun gayet iyi dedi şimdi falza diyo anlamdım vallaha başka ne sebep olablirki düünüyorum korkuyorum bu seferde içimi rahatlattın gülüm benim sağolsın çok tşk ediyorum hee sorma kesin yattı artık dünürlük artıkın muhteşem üçlü olurlar bizimkilerde kankişler kevserimin kız topikte 3 erkek bir kız var bakak görek melisanın ne çıkıcak :1::1::1:

Back