evet bende utluyu seviyorum ama umut düşünüyorum benim umudum o çok bekleidm o yüzden ama kuranda geçmiyo işte koyamıycaz malesef
saol cnm bnnmm allah razı olsun... onun bn küçcücük ellerini yerim teyzesiii aynen bende korku başlıyo cnm bn gece sancılanıyorum heppp gece hasta oluyorum 4.gibi diyorum bnm sancılarım gece olcak heralde gündüzleri turp gibiyim geceleyin geliyorlar bana
Ben çok bilgi sahibi değilim bu konularda ama Kur'an da geçen her isim konulmazmış bebeklere.Bazen ağır gelirmiş bebek taşıyamazmış.
Çok mu bekledin annesi? Bak gelmiş sana ama kuzucuk :)
senden de razı olsun kuzum benim artık hakkımızda hayırlısı yaşayıp görücez hastane yakınmı bari gece olursa ulaşımın nasıl gülüm
Ben çok bilgi sahibi değilim bu konularda ama Kur'an da geçen her isim konulmazmış bebeklere.Bazen ağır gelirmiş bebek taşıyamazmış.
senden de razı olsun kuzum benim artık hakkımızda hayırlısı yaşayıp görücez hastane yakınmı bari gece olursa ulaşımın nasıl gülüm
kuzum peygamber isimleri ağır gelirmiş derlker inanırımda herkes taşıyamaz derler benim eşiminde peygamber adı ama maaşlah adı gibi hakikaten kıuranda geçmesi şart ama gülüm öte dünyada bizden soracaklr bizden çağıracaklar o yüzden diyoruz ama bakalım hayırlısı artık 1.5 yıl bekleidm canım şükürler olsun geldi sonunda
cnm neçok fazla yakıjn nede çok uzakk eşim olduğu sürece arabmız var allaha şükür eşim gececi olduğu zman kaynımın kayınpederiminde arabaları var çok şükğrrr
arba varsa sıkıntı olmaz gülüm bizde o yok işte hastanede uzak bakalım ne yapıcaz gerçi eşimin arkadaşı burda aynı sitedeyiz beni çağırıcaksınız dedi sağolsun geceolursa onunla gidriz artık
anladımm cnm allah razı olsun arkadaşından onu çağrırsınız ellerim nasıl şiştiii yüzüklerim olmuyooo
evet canım Allah razı olsun benimde ayak bileklerimde oluyo çorabımı çıkarınca farkediyorum kuzum tuzlu yiyomusun sen ben yiyorum çok değil ama azda değil hani ondan olablir büyük ihtimalle:26:
anladımmm cnmm bnde tuzlu yiyorum çok değil ama eskiden çok tuzlu yiyordmm ama yavaş yavş ketimm kesin tuzdan balımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?