Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Evet inşallah amin güzel duaların için. Evet kızım olucak nasipse.Daha eşimi bile tanımadan önce çokkk eskilerden hep kızım olursa adını Defne istiyorum demiştim.Allah nasip etti inşallah tüm güzel masum bebekler isimleriyle yaşasınlar iyi-güzel şeylerle karşılaşsınlar..
İstanbulluyum hayatım.2 yıllık evliyim :)

benimde içimden hep kız geçerdi ilk kız olucağınıu duyduğum zaman çok sevindim sonra erkek deyince dotor bir şaşırdım afalladım ama şimdide erkeğe alıştım kız düşünemiyorum çok şükür rabbime sağlıklı yaaa herşeye değer kız erkek farketmyior hakkımıdzda hayırlısı canım

hayırdır kuzum sanki birşey var gibi bende iyi sayılırım biraz halsizlik var bugün nedense :26:

evet cnm ya dün gece çok rahatsızlandımm sağ kolum tutmadııı okadar cnm yandıki dirsekden aşşsı çok ağrıyo gece 4..bi sancı tuttu eşime ovalata ovalata anca uydummm

evet cnm ya dün gece çok rahatsızlandımm sağ kolum tutmadııı okadar cnm yandıki dirsekden aşşsı çok ağrıyo gece 4..bi sancı tuttu eşime ovalata ovalata anca uydummm

geçmiş olsun canım neden oluyoki doktora gitseydin bak ciddi birşey olmasın sonraa :26:

geçmiş olsun canım neden oluyoki doktora gitseydin bak ciddi birşey olmasın sonraa :26:

cnmm bilmyorumm kii ya hamilelikte ooluyomuş heralde komşumuzunda böyle kolu ağrımış eltm ve görümcemn ise bacakları yell giriyormuş heralde

cnmm bilmyorumm kii ya hamilelikte ooluyomuş heralde komşumuzunda böyle kolu ağrımış eltm ve görümcemn ise bacakları yell giriyormuş heralde

canım bacaklarda kramp normalde hani kalsiyum eksikliği bilmem ne oluyomuş ama kolda ilk defa duydum sen yinede ihmal ertme yarın git bir görün derim ben gülüm

canım bacaklarda kramp normalde hani kalsiyum eksikliği bilmem ne oluyomuş ama kolda ilk defa duydum sen yinede ihmal ertme yarın git bir görün derim ben gülüm

saoll cnm bbnmm gçmezse giderimmm bide cnm şuna sıkkın bz evleneli 3.sene oldu oldu eşimle hiç sorunlarımız olmadı allaha şükür ama aileler hiç anlaşamadı..kaynanam yzümden beraber oturuyorduk hep kaynanam eşimle aramızda ne geçiyorsaaa anlattı yok kavga ettiler yok bilmm ne ettiler diye bi ara kavga çıktı annemle kaynanam nerdeyse bi seneden beri küsler ...neyse ayrıldıkk evm kaımm ayrı annemlerin gelmesini bnmde onların gitmesini istemiyo...gerizekalı kadın neyse herkeze annem böle annem şöyle diye annnemn hep arkasından konuşuyormuş herp akrabalarımıza tanıdıklarımıza sırff bu yzden eşimle bizde kavga ettk,

eşim diyoki fazla gitme annenlere gelmesinler yukarı annemlerede çıkma dyooo...haklı çnkü kaynanam hep laf sokuyo eşimi gördüğü
yerde eşimede banada takmış hainnnn diyeee

annemde bugun tutamadı kendini işe gitcekkken patladı eşime böyle konuşuyo falan diye annen..oda dedi anne deddi konuşuyorum anlamıyo ben artık laf anlatamıyorum dedii napıyım dedii .

biz arada kaldık hepn bu 3.sene içindeeee yıprandıkkkk birbirimize hep destek oldukkk çok zor şeyler yaşadık evm ayrıldı ama kaynanam hala çenesii tutmuyo

k.bakmayın kızlar patladımm bi anda

estağfurullah gülüm ne kusuru vallaha durumun karıık karı koca arasında ne olursa olsun halledilebiliyoda ama aileler girince gerçkten işin içinden çıkılamıyo malesefffffff senin kaynanan maaşaalh edepsizlikte hat safada hamilesin hiçmi dşüncesi yok bu kadının da çenesini kapatmıyo size yazık değilmi bak ne kadar güzel anlaşıp seviyosunuz birbirinizi bebeğinizde oluyo kapatsın çenesinide otursun ama yok rahatlık batıyo bu kaytnanalara vallaha iki aile arasında kalmışşınız gitmemek olmaz annene her şeyde sana koşan yine anen olur sana kaynanandan fayda yok ama gittiğindede huzurunuz bozuluyo en iyisi annene deki ciddiye almasın snein huzurun mutluluğun için gülüm yoksa eşinde sende daha kötü noktalara gelirsiniz Allah korsın bebek arefesinde hiç iyi olmaz yani sanada yazık hamileik geçici ama doğum sonrası çok öenmli sütün önemli o yüzden ne adar uzak o kadar huzur olur sizin için bitanem

annem dedi artık takmıcam konuşsuunnn ya cnm yemn ederim bize geliyo oturmuyo dumadan temizlik yapıyo hiç oturmuyoo

eşimde bende bıktık gerçekten bu aileler yüzündennnn bn artık kaynanama dicekbişe bulmaıyorum çok darlaıyorum eliifimmm ya kadının bana lafları sözleri yüzü herşeyi batıyo artık daynamıyorummm

kevserim kırılan bardka eskisi gibi olurmu baştan sevdirmemiş annelik etmmeişlki kadınıın kanında var çirkeflik düşünse oğklunu mutsuz etmez hadi senden geçtimde şimdi bir hamileisn hiçmi Allah korkusu yok derdi ne ne geçiyo eline böyle yapınca nasıl kızıyorum böylelerine anlatamam senin hakkına giriyo yazık değilmi nasıl can verecek bu kadın pislik

bilmiyorum elifimm bilmiyorummm allah artık hıdayet versinnn bu kadına tek bana çektirmedikiii eltimede aynılarını yaptı kaynım eltimin yanında olmadı ona kötü davrandı bana kocam iyi davranıyo diye zoruna gidiyorrrr

böyle kaynanalrı varya evine sokmıycaksın ama olmuyo malesef işte eşinin hatırı oluyo demek eltinede yapıyo o zaman harbi kafadan çatlak bu kadın yazık kocasıda desteklememiş çok şükürki yine senin kocan snei tutuyo kevserim bu çok önemli yaa tutmasa Allah razı olsuneşinden

evet cnm desteklemediii dövdü hep ama allaha şükür eşim yanımda saolsunnn neyse cnm ya artık takmıcak bıktım zaten artık nerderse desin umrumuzda değillll

evet cnm desteklemediii dövdü hep ama allaha şükür eşim yanımda saolsunnn neyse cnm ya artık takmıcak bıktım zaten artık nerderse desin umrumuzda değillll

dövdüğmü yuh onun erkekliğine o zaman salak herif nasıl el kaldırır yaaa vallaha o zaman sen eşinin kıymetini bil kuzum takma evin için eşin bebeğin için bırak konuşup dursun pislik kadın

dövdüğmü yuh onun erkekliğine o zaman salak herif nasıl el kaldırır yaaa vallaha o zaman sen eşinin kıymetini bil kuzum takma evin için eşin bebeğin için bırak konuşup dursun pislik kadın

evet cnm kaldırıyor hayvannn aynen öyle huzurum için duymucam dedikleriini konşusun dursun

evet cnm kaldırıyor hayvannn aynen öyle huzurum için duymucam dedikleriini konşusun dursun

en iyiisini yaparsın gülüm Allah ıslah etsin böylelerini ne diyeyim vallaha üzülme sen kızını düşün az beklemedin kulaklarını tıka görme duymaa hakkında hayırlısını versin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…