• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

iyiyim tatlım annemin kucağında fatih bugün biraz sıkıntımış var kakiş yapmadı onun sıkıntısı var banyo yaptırcam ofisten iş geldi sabahtan beri onlarla uğraşıyorum bir oğluşa meme veriyorum öyle cnm . çağatay uyuyormu?

banyo iyi gelir kuzumm rahatlar bide zeytinyağı sür kuzum poposuna o yardımcı olur yapmasına balım
işin zor be kuzumm hem iş hem ev yani bebiş neyseki annen yanında kuzum
Allah yardımcın olsun cnmcım :16::16: uyuyo şimdilik kuzum bi yandan sallıyorum hani şu mavi hamağı vardı ya
onda yatıyo :emir_bebek:

biz iyiyiz kuzum uğraşmaca bi yandan ev işleri bi yandan çağatay koşuşturup duruyorum valla
dimek mevlüd hazırlıkları var kuzum kolay gelsin size :10::56:
mevlüdden kareler görürüz artık :emir_bebek::nazar:

inşallah kuzum bi olsunda:) çekilelim fotoları:1::1::1:gördünmü sen benim oğluşu:52:

banyo iyi gelir kuzumm rahatlar bide zeytinyağı sür kuzum poposuna o yardımcı olur yapmasına balım
işin zor be kuzumm hem iş hem ev yani bebiş neyseki annen yanında kuzum
Allah yardımcın olsun cnmcım :16::16: uyuyo şimdilik kuzum bi yandan sallıyorum hani şu mavi hamağı vardı ya
onda yatıyo :emir_bebek:

oy oy ağzunun tatunu biliyor senin oğluş:54::54::54::54::54:

inşallah kuzum bi olsunda:) çekilelim fotoları:1::1::1:gördünmü sen benim oğluşu:52:

gördüm kuzumm geçende sormussun ozamanda yazdım ama sen görmedin yine tabi :))
çok tatlıı maşallahhh baldan tatlı fatih paşa Allah analı babalı büyütsün kuzumm burda olsaydıda bi ısıraydım onu o tatlı dudaklarından yanaklarındannn :56::56::56::nazar:
olur kuzum hayırlısıyla panik yapma diycem ama insan panik yapıyo ister istemez kalabalık olur baya
bi de şeyi sorcam kaynanangil ne alemde gelip gidiyolarmı

hehe biliyo valla kereta onların yerinde olmak vardı anasını satiim :) :9:

CNM SEN ARTIK msne girmiyormusun?/ ordan yazayım sana :)
tabi ya dünyadan habersizler melek onlar ya rabbim korusun cnm biz hep kalabalığız eşimin akrabaları sağolsun daha hastaneden geldik dinlenmedin üşüştüler:) hergün yemek yap mahvolduk allahtan annemden çekiniyorlarda 40 gün gelmediler. görüşüyoruz doğmadan kıymeti yoktu doğunca hiç kucaklarından indirmek istemiyorlar hergün eşimi arayıp soruyorlar, :19:ama kıymeti yok 9 ay ne yardım ettiler ne bişi.

CNM SEN ARTIK msne girmiyormusun?/ ordan yazayım sana :)
tabi ya dünyadan habersizler melek onlar ya rabbim korusun cnm biz hep kalabalığız eşimin akrabaları sağolsun daha hastaneden geldik dinlenmedin üşüştüler:) hergün yemek yap mahvolduk allahtan annemden çekiniyorlarda 40 gün gelmediler. görüşüyoruz doğmadan kıymeti yoktu doğunca hiç kucaklarından indirmek istemiyorlar hergün eşimi arayıp soruyorlar, :19:ama kıymeti yok 9 ay ne yardım ettiler ne bişi.

valla cnm pc ye zor oturdugum için msn felen açamıyorum
ama girerim cnm şimdi çağatay mızırdandı babasının kucagında zırlarsa devralıcağım için şimcik giremiyorum msnye :9:
burdanda birden çıkarsam kızma emi kuzumm
Amiiin cnm benim aynen üle onlar melekk melekkk oyy ısırasım geldi gene :9:
vay gerzekler vay yeni doğum yapmıs kadının evinde bukaa durulurmu yahu
çok anlayışsız insanlarımız malesef
hımm anladım kuzum haklısın sonradan kıymeti olmuyo tabi
bizimkiler hiç aramadılar yanı kaynanagiller ama çokda umrumdu hıh :19:

valla cnm pc ye zor oturdugum için msn felen açamıyorum
ama girerim cnm şimdi çağatay mızırdandı babasının kucagında zırlarsa devralıcağım için şimcik giremiyorum msnye :9:
burdanda birden çıkarsam kızma emi kuzumm
Amiiin cnm benim aynen üle onlar melekk melekkk oyy ısırasım geldi gene :9:
vay gerzekler vay yeni doğum yapmıs kadının evinde bukaa durulurmu yahu
çok anlayışsız insanlarımız malesef
hımm anladım kuzum haklısın sonradan kıymeti olmuyo tabi
bizimkiler hiç aramadılar yanı kaynanagiller ama çokda umrumdu hıh :19:

öyle tatlım bazen aramamalanı daha iyi oluyor:1:mahvolduk yani biz şimdi rahatladık birde cumartesi atlatsak rahatlarım:53:

tatlım ben kuzumu yıkıyım öptük sizi.

Kıslarrrrrrr muck
Kardesım bende gıremıyorum gezıyoruz onla haftasonuna kadar bızde merak etmwyın benı arada gırer yazarım oglen oek ugramam gezecegımız için optum sızı kocamannnnnn

herkese günaydın kızlar dün ben çımışım siz gelmişşinizz moonum fatih paşam yapamıyormu kıyamam ben ona nasıl zorluk verir dünürüm zeytinyağı emiş iyi gelebilir dene bakalım rahatlar inş kuzum dünürüm çağatayım nasıl çokmu yoruyo seni yaramazım benim yerim ben sizin oğluşlarınızı mındık burunlarını ham yaparım :56::56::56:kevserim gelmişşin kuzum benim kusuruma bakma ben akşamlrı pek gelemiyorum yaaa maç olucak tvde yada perşembe günleri vadi olunca gelebilyorum yoksa eşimi bırakamıyorum gülüm çok beklemiişin üzüldüm yalnız kalmışşın balım benim gel bugün affettireyim kendimi hee kuzum melisamda kardeşi varmış diye gelememiş aldım haberini rahatladım şimcik:24::24:

kızlar benim çok fazla ütüm var onları yapmaya gidiyorum gelen olursa sistemdeyim ama atılırım muhtemelen gelirim birtince görüşürüz

merhabalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr canlar:54::54::54:

Back