• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

Umarim banada ugurlu gelir,
nisanda düsük sonucu aldirdim bebegimi,
su ana hala hamile kalamadim,
her ay yeni bir umut, insallah bir sorun yokdur hayirlisiyla , saglikli hayilri bir cocugum olur en yakin zamanda.

Cnm bnm çok. Üzüldm allhh yardımcıb olsun inş hamile kalırsın bi sorun yoktur

Çıkmaz inş balım allhın izniyle evwt cnm düşrük blum amn cnmm bundann sonra doğum kalyo onuda bi atlatsak allhınn izniylw

oda gelicek geçicek kuzum ama korkuda yok değil sadace yaşıycağımız acıyı bilmediğimizden pek fikrim yok gördüğümü bilyorum ama sezeryandan tırsıyorum eltimin yanında kalmıştımgörmüşütm yaa o günden sonra sezeryanda karşı korkum fazla hakkımızda hayırlısı ikiside zor ama sezeryanın bakımı şart ben doğumda yanımda kimseyi istemiyorum her kafadan bir ses olsun istemiyorum ben bildiğimi yapayım normal olursa kalkarım hemen bakarım evimede eşimede kuzumada eşimde yardımcı sağolsun ama sezeryan olurda gelenler olursa işte o zaman kötü olurr:26:

oda gelicek geçicek kuzum ama korkuda yok değil sadace yaşıycağımız acıyı bilmediğimizden pek fikrim yok gördüğümü bilyorum ama sezeryandan tırsıyorum eltimin yanında kalmıştımgörmüşütm yaa o günden sonra sezeryanda karşı korkum fazla hakkımızda hayırlısı ikiside zor ama sezeryanın bakımı şart ben doğumda yanımda kimseyi istemiyorum her kafadan bir ses olsun istemiyorum ben bildiğimi yapayım normal olursa kalkarım hemen bakarım evimede eşimede kuzumada eşimde yardımcı sağolsun ama sezeryan olurda gelenler olursa işte o zaman kötü olurr:26:

Evet blım bnde korkuyorum nasıl olcak bilmiyorum reşimin ayağıında dikkişler varya diyo. Cnm allh yardımxın olsun çok zor diyo işiin ama bn yanındayım heeezaman merak etmme dîyo

Evet blım bnde korkuyorum nasıl olcak bilmiyorum reşimin ayağıında dikkişler varya diyo. Cnm allh yardımxın olsun çok zor diyo işiin ama bn yanındayım heeezaman merak etmme dîyo

ya bak eşin anlamış kuzum elin azıcık kesilse ne yapıyoruz zor gerçkten ama sezeryan daha zorr Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin balım yaa:31:

kızlar benden 2 gün üst üste sol göğsümden süt gibi birşey geldi resmen süt yani acaba normalmi birde benim son 1 haftaya yakındır bu sağ göğsümün altı btıyo özellikle akşamdan sonra geceyatamıyorum kaburgam nasıl batıyo ağrı veriyo soluma yatabiliyodum yatamıyorum sağa zaten yatamıyorum sırt üstüde sırtım ağrıo geceleri hiç uyku kalmadı normalmi bu ağrı sizlerdede oldumu acep:26::26:
cnm benden gelmedi gögüslerini elleme sıkma süt gelen oluyormuş ama gelmemesi daha iyi. çünkü ilk sütler daha faydalı bebek için.ne yapıyorsun bakalım bebişimiz nasıl
öperim kuzuummm seve seve hemde şimci babasının kucagında agucuklar yapıyo :emir_bebek:
aslında suyu seviyo gibi ama korkuyomu ne ağlıyo banyo bitene kadar nezaman sudan cıkarıp havlusuna saralım ozaman susuyo
tmm kuzucumm bende çıkayım gari öptüm seni ve gelinimi kocaman cnm kuzumm benim :54::54::54::54::54:

kız gelinim diyon erkek değilmi :))))))) elifinki........:26:yavyum benimki suyu çok seviyor hiç ağlamaz en son başını yıka bebenin ozaman ağlamaz tatlım ben fileye yatırıyorum önce ön gövdeyi falan yıkıyorum yan çevirip sırtını yıkıyoz tüm vücut bitince en son baş başının yıkanmasını sevmiyorlar cnm . bilmiyorum gerçi sen nasıl yıkıyorsun.:16:öptük kankimizi ve seni.:48::48::48:

cnm benden gelmedi gögüslerini elleme sıkma süt gelen oluyormuş ama gelmemesi daha iyi. çünkü ilk sütler daha faydalı bebek için.ne yapıyorsun bakalım bebişimiz nasıl

kız gelinim diyon erkek değilmi :))))))) elifinki........:26:yavyum benimki suyu çok seviyor hiç ağlamaz en son başını yıka bebenin ozaman ağlamaz tatlım ben fileye yatırıyorum önce ön gövdeyi falan yıkıyorum yan çevirip sırtını yıkıyoz tüm vücut bitince en son baş başının yıkanmasını sevmiyorlar cnm . bilmiyorum gerçi sen nasıl yıkıyorsun.:16:öptük kankimizi ve seni.:48::48::48:

canım çok sıkmma gerek kalmıyo dokununca çıkıyo oda tesadüfen bakarken büyüdüler diye baktım çıktı il su gelmişti 2 kerede süt geldi daha dokunmam o zaman balım yaaa ne yapayım vallaha biraz mutfak dolaplarının içini düzelttim sildim yoruldum oturdum bebekte iyi çok şükür teyzesi sadece bana zorluğu oluyo artık sağ göğsümün altı kaburgam çok fena sendede olmuşmuyduu balım yaa uyuyamıyorum geceleri :31::31:yaa dünürümle ağzımız alıştı yaa değiştriemiyoruz gülüm böyle devam edek dedik:1::1:sen nasılsın paşam nasıl :48:

ohh maaşallah kuzuma agucuklarını yerim yaa sen böyle anlatınca nasıl içim gidiyo benimkide doğsa biran öncede gelse artık kollarıma diyorum dünütrüm yaaa demek sudan korkuyo kuzum benim kıymaamam ben onaa canım benim :emir_bebek::emir_bebek::nazar:

az kaldı kuzummm senin bebişinde kollarında olcak cnm kuzum benimm :16::emir_bebek:
korkuyo sanırsam kuzumm ağlıyo çünkü her banyoda büyüyünce alışır belkim :16:
ama banyo sonrası pek bi rahatlıyo güzelcene uyuyuveriyo yavruşum :nazar::55:

hehe evet erkek kuzumm dünürüm gelinim felen öyle dvm ediyo :9::9:
aynen senin dediğin gibi yıkıyoruz kuzum en son başını yıkayıp bitiriyoruz işi
ama en başından başlıyo ağlamaya hatta anlıyo banyo yaptırcagımızı o anda başlıyo mızmızlanmaya
yani üstünü çıkarırkenden :9: demekki benim oğlan sevmiyo kuzum :55:
bizde öpüyoruz kankimizi hemde kocamaaaann o tatlı yanaklarındaaan bıdıgından öpüyoruz :54::54::54::54:

Benım mal varya anneler gununde hayatta bırak cıcegı bısey slmak aklına gelmez sen annemısnde dıgurdunmu der kulaklar bordoya donmustur benım hodugun heheyttttttty

ah ahhhh canlarım günlerdir yokum özlemişim kız sizi.bak sana teselli olsun die ne dicem.ben 5 gündür ölüyom bulantı kusmadan başımı kaldırcak halim yok yatıyom.benim herif seninki psikolojik düşünme diye tutturdu.ölüyorum sinirden.ben kusuyom gece sabaha kadar sesimi bile duymadan yatıyo.10 gündür bi meyve istiyo canım,adını yazmıyım canınız çekmesin hala alamadı.mevsimi değil ama aramıyor ki,yolda mı bulcak camış:) ben daha çok sinirliyim:(

kızlar benden 2 gün üst üste sol göğsümden süt gibi birşey geldi resmen süt yani acaba normalmi birde benim son 1 haftaya yakındır bu sağ göğsümün altı btıyo özellikle akşamdan sonra geceyatamıyorum kaburgam nasıl batıyo ağrı veriyo soluma yatabiliyodum yatamıyorum sağa zaten yatamıyorum sırt üstüde sırtım ağrıo geceleri hiç uyku kalmadı normalmi bu ağrı sizlerdede oldumu acep:26::26:

canım memeden süt gelmesi normal olabilir,bi süre sonra kesilir bence ama sen yinede sakın ihmal etme söyle dr na. fakat asla sıkma.haftan itibariyle memeni sıkman rahim kasılmasına sebep olur Allah korusun.sen sıktıkça süt salgısı artacaktır unutma.hiç dokunmamanı tavsiye ederim.dr undan bilgi al.en sağlamı.

Merhaba canlar.. 2 Aylık denemeden sonra 3. ayda hamile kaldım. Çok şükür Allahım a. Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah. Denediğim bir kaç yöntemi paylaşmak istedim. Tabi öncelikle Allahım ol diyecek ki olacak ama herşeyin de bir sebebi vardır değil mi. Şimdi yaptıklarımı yazıyorum inşallah yardımcı olur sebep olur canlar.
1. Kuru incir yumurtlamayı artırıyormuş çok fazla kuru incir uedim. Böyle içine bademi, fındığı doldurdum yedim. Eşime de yedirdim ama onunkinin içine çaktırmadan azıcık polen de koydum.:))

2. Polenle balı karıştırıp sabah kahvaltılarında yedim.

3. Günde 1 tane bebe aspirini içtim, kanı sulandırdığı için rahime kan akışını da hızlandırıyor.

4. Günde 1 tane narı limon sıkacağında sıkıp içtim rahim duvarını sağlamlaştırıyormuş.

Ve en önemli husus:))

Adetinizin ilk gününden 9 gün sayıyorsunuz. 12. güne kadar ilişkiye girmiyorsunuz. 12. günün sabahında diz dirsek pozisyonunda bu çok önemli başınız yastıkta poponuz havada olacak kızlar:)) Ayıp ama ne yapayım ben kavuştum bebişime siz de kavuşun istiyorum. Bu şekilde birlikte olacaksınız. Mutlaka sabahları unutmayın. Sonra sırtüstü yatıp poponuzun altına 1 yastıkla 1 saat yatacaksınız.

14. günün sabahı tekrar aynı şekilde birlikte olacaksınız. 16. GÜNÜN SABAHI, 18. GÜNÜN SBAHI. Kendinizi sıkmayın kasarak yürümeyin. Ben 2 ay boyunca istem dışı belden alt tarafımı sürekli sıktığımı kastığımı kendimce olmayan bebeği tuttuğumu fark ettim. Bu da inanılmaz kasık ağrısı ve bel ağrısı yapıyor. Üstelik adet düzensizliği de yapıyor. O yüzden rahat olun. Burdaki belirtileri okuyup vücudunuzda belirti aramayın. Benim 2. hamileliğim. Tek belirti sık idara çıkma ve ota çöpe ağlamam oldu. Şu an 6 haftalık hamileyim sabah bulantılarım yeni başladı. Baş dönmesi 5. haftada oldu. Yani hemen belirti olmuyor. bedeninizin size oyun oynamasına izin vermeyin. Rahat olun beklemeyin canlar. İnşallah en yakın zamanda hayırlı haberlerinizi alırım. Dua edelim birbirimize. Hepinizi öpüyorum:)))

canım memeden süt gelmesi normal olabilir,bi süre sonra kesilir bence ama sen yinede sakın ihmal etme söyle dr na. fakat asla sıkma.haftan itibariyle memeni sıkman rahim kasılmasına sebep olur Allah korusun.sen sıktıkça süt salgısı artacaktır unutma.hiç dokunmamanı tavsiye ederim.dr undan bilgi al.en sağlamı.

canım ben bir arkadaşdan duymuştum bendekide sırf merak yani gelicekmi diye baktım öyle sıkmak dedğin bir orlama değil zaten hemen ucunda parlıyo sadece azıcık sıkınca öçıktı dışarı çok tuhaf br duygu duygulandım şaşırdım doktorauma sorarım canım sağolsın rahşm kasılmasına sebep olabileceğini sanmam hani o şekilde birşey değil çünkü gülüm zate moonumda ilk süt beebk için çok yararlı ddi daha ucunda görsem bile sıkmam canım :26::26:

Merhaba canlar.. 2 Aylık denemeden sonra 3. ayda hamile kaldım. Çok şükür Allahım a. Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah. Denediğim bir kaç yöntemi paylaşmak istedim. Tabi öncelikle Allahım ol diyecek ki olacak ama herşeyin de bir sebebi vardır değil mi. Şimdi yaptıklarımı yazıyorum inşallah yardımcı olur sebep olur canlar.
1. Kuru incir yumurtlamayı artırıyormuş çok fazla kuru incir uedim. Böyle içine bademi, fındığı doldurdum yedim. Eşime de yedirdim ama onunkinin içine çaktırmadan azıcık polen de koydum.:))

2. Polenle balı karıştırıp sabah kahvaltılarında yedim.

3. Günde 1 tane bebe aspirini içtim, kanı sulandırdığı için rahime kan akışını da hızlandırıyor.

4. Günde 1 tane narı limon sıkacağında sıkıp içtim rahim duvarını sağlamlaştırıyormuş.

Ve en önemli husus:))

Adetinizin ilk gününden 9 gün sayıyorsunuz. 12. güne kadar ilişkiye girmiyorsunuz. 12. günün sabahında diz dirsek pozisyonunda bu çok önemli başınız yastıkta poponuz havada olacak kızlar:)) Ayıp ama ne yapayım ben kavuştum bebişime siz de kavuşun istiyorum. Bu şekilde birlikte olacaksınız. Mutlaka sabahları unutmayın. Sonra sırtüstü yatıp poponuzun altına 1 yastıkla 1 saat yatacaksınız.

14. günün sabahı tekrar aynı şekilde birlikte olacaksınız. 16. GÜNÜN SABAHI, 18. GÜNÜN SBAHI. Kendinizi sıkmayın kasarak yürümeyin. Ben 2 ay boyunca istem dışı belden alt tarafımı sürekli sıktığımı kastığımı kendimce olmayan bebeği tuttuğumu fark ettim. Bu da inanılmaz kasık ağrısı ve bel ağrısı yapıyor. Üstelik adet düzensizliği de yapıyor. O yüzden rahat olun. Burdaki belirtileri okuyup vücudunuzda belirti aramayın. Benim 2. hamileliğim. Tek belirti sık idara çıkma ve ota çöpe ağlamam oldu. Şu an 6 haftalık hamileyim sabah bulantılarım yeni başladı. Baş dönmesi 5. haftada oldu. Yani hemen belirti olmuyor. bedeninizin size oyun oynamasına izin vermeyin. Rahat olun beklemeyin canlar. İnşallah en yakın zamanda hayırlı haberlerinizi alırım. Dua edelim birbirimize. Hepinizi öpüyorum:)))

canım öncelikle çok tebrik ediyorum gözün aydın bebeğine kavuşmuşşun darısı tüm isteyenlerin başına inş paylaşımın içinçok tşk ediyorum inş herkes bu duyguyu yaşar sen yine az beklemişşin bizler burda çok bekledik çok hayal kırıklıüğı çektik ama çok şükür hepimiz muradımıza erdik demekki zamanımız varmış dedik rabbim hepimizin evlatlarını korusun hayırlısını versin inş

yaa bu melisa nerelerde vallaha merak ediyorumki nasıl mutlaka girerdi mutlaka yazardı nerdesin kuzum gel bir haber et beee:47:

Back