Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar....ben de hamileyim artıkın..:) pazar günü öğrendim..darısı isteyenlerin başına olsun inş..
selammm kızlarr ben geldmmm kociş dr gitttiii geldinmi kahvaltı yapcaz o gelene kadar neydionuz dye bi bakıyım dedim
a.slm hoşgeldin kevserim ne yapayım ouruyorum öylee işlerim beni bekliyoda kalkan yok sen nasılsın kocişini bekliyon hee eyi eyi kahvaltıya bende gelemmi patates kızartırsan amaa
günaydın kızlar....ben de hamileyim artıkın..:) pazar günü öğrendim..darısı isteyenlerin başına olsun inş..
h.bulduk balım bnm işlerde duruyo aneeeem koçişşşşş geldii ben kaçar sen gel yeterki börek de açarım sana kızlar gene gelirim bn öptüm
hoşgeldin canım tebrik ediyorum gözün aydın amin canım darıısı tüm isteyen bekleyenlerin başına inş kaç yıllık evlisin ne kadardır istiyosun
13 aylık evlıyım canım 11. ayımızda hamıle kaldım ..
13 aylık evlıyım canım 11. ayımızda hamıle kaldım ..
ben senin evlilğinden daha falza süre isteim bebeğimi kuzum maaşallah sen fazla beklememişşin çok şükür Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşşş
slm kuzularım nasılsınız
bugun ev işi yaptım yemek yaptım anca şimdi oturdum
eğer çağatay izin verirse burdayım kuzularım
moonum tatlı arkadaşım nasılsın fatihimiz nasıl
SELAM KIZLAR NASILsınız bu ara telaşım çok cumartesi günü bebek mevlüdü yapıcam:)))) inşallah sorunsuz geçer.
elifim nasılsınız kuzummmm
asem nasıl çağatay paşam??
melisacım hamişlik nasıl??????????????
öpüyorum hepinizi
slm kuzularım nasılsınız
bugun ev işi yaptım yemek yaptım anca şimdi oturdum
eğer çağatay izin verirse burdayım kuzularım
moonum tatlı arkadaşım nasılsın fatihimiz nasıl