Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

herkese slm nasılsınız kızlar bakem dğn hiç gişremedim vallaha geö kalktık yedik içitk gezmeye gittik geldim yorgunluktan giremedim herkee hayırlı günler diiyorum canlarrrrr

herkese slm nasılsınız kızlar bakem dğn hiç gişremedim vallaha geö kalktık yedik içitk gezmeye gittik geldim yorgunluktan giremedim herkee hayırlı günler diiyorum canlarrrrr

a.s kuzumm ohh iyi yapmıssınız valla fırsat varken gezin kuzumm
ben iyiyim çok şükür çağatay uyuyo o uyurken gireyim dedim balımcım
sen nasılsın bebüş nasıl

sağol cnm dünürümm benimm sanada hayırlı bayramlar kuzumm
bugun kimsecikler gelmemiş bayram gezmeleri bitmemiş demekki :128:gezin kuzucuklarım gezin ohh mis gibi
ayy sorma kuzum vallaha bizde bayram gezmesi yokda kimsemiz olmadığından ilk gün telde kaldık konuş konuş akşamı buldu dünde geç kalktık yedik içitik gezmeye gittik geçgeldik bugünde geç kalktım iimdi topladım sofrayı bıraktım öylee bakayım dedim ne var ne yok diyee güüm bnim
kevserim ne oldu sana balım ne diye elalemi takıyosun millet fitne fesat anacım hamileikte kilo almamak gibi şansın varmı hem kim için alıyosun bebeğin için yemesen sağlıksız olur daha mı iyi görünümünden yapma kuzum bende aldım 7 kilo almışım bakk artık hızlandıki benimde bazen canım sıkılıyo sonra bebeğimi düündükçöe ne önemi var diyorum azmı bekledik kuzum onalrı millete bakma yok karnın büyük çok çok almışın aldım yedim içtim sefam olsun ne yapıcam canımız sağolsuun kuzum ayrıca hamileiek kolay değil bendimde çok şeyim değişti eşim çok çekiyo en ufak birşeye hıçkıra hıçkıra ağlıyorum kolay dğeil can taşıyoruz yeterki ağlıklı osunlr gerisi boş kuzum düşünme olurmu
kızlar gelin hadi nersünüzzzzzzzzzzzzzz

kuzum benim dün hiç girmedim kusuruma bakmayın vallaha dışardaydık gelincede yogunluktan giremedim :26:

ollleeeeeeyy elfim gelmiiiş
oy kuzum beni yerim seni geldim baktım burdasın hemen damladım fısıtpğım benim
a.s kuzumm ohh iyi yapmıssınız valla fırsat varken gezin kuzumm
ben iyiyim çok şükür çağatay uyuyo o uyurken gireyim dedim balımcım
sen nasılsın bebüş nasıl

sorma kuzum hiç gezmek istemiyorumda bakma işte eşimin zoruyla birşeyler lırız diye çıktık kapalıydı öyle açık olanlarda iyi değildi bugünde diyoki eşim şişliye bakırköye falan gidelim bakalım da benim gözüm yimiyouyuymu yavrum benim öp yerime damadımı annesi yerim onu ben

canım yaa dün biz gezmeye gittik yaaa dolmştan indim bu sağ alt tarafım kasığım kemiğim nasıl bir sancı girdi sanki bebek orada kaldı gibi adımımı atamadım bir süre oturduk sonra geçti acaba nedendir bir fikrin varmı takıldı aklıma korkuttu beni geçmeseydi doktora gidicektik direkt:26:

damadın uyandıda onu pışpışladım kuzumm
ama sanırsam komple uyancak gibi hemencik yazayım sana balım hızlıdan
ani bi hareket yaptıysan dolmustan inerken felen ondan olmus olabılır balımm
bişey oldugunu sanmam kuzum bide bebişin büyüyo artık oyuzdende olabilir kuzumm
için rahat olsun yani balım

alışverişe başlayın yavaştan kuzumm son zamanlarda gezilmiyo inanki
yürümek felen işkence oluyo bence kocişini dinle çıkın gezin alın bişecikler kuzumaa

damadın daldı gene uykuya sanırsam epey bi kıpraştı ama uyuyo gibi
eğer çıkarsam birden bilki uyandı afacan

anacım uykusuda hafif paşamın bak sen pışpışlanmadanda uyuuyu şımarık damadım benim annesinin ilgisine alışmış bak senn bilmişeeyok kuzum ani harekey etmedim yavaştan indim zaten hibirşey yapmadığımdan rahatım hani ama ağrıda çok kötüydü adımımı atamadım yani büyüdüğündendir sanırsam sıpam yaa kuzum nasıl gözümde büytüyo hee gitmek gemek heves ediyorumda inanki güvenemyorum melisamda diyo yaaa sen bu gidişle netten alıcaksın sanırsam öylede olucak tmm balım sen sıkıntı etme durmazsa çeık hemen yazma bak kuzuma ağlatma onu emi

bende çıkıyorum kızlar gelen olursa öpüyorum dışarı gitm ihtimalimiz varr işlerime bakyım görüşrüz

bende çıkıyorum kızlar gelen olursa öpüyorum dışarı gitm ihtimalimiz varr işlerime bakyım görüşrüz

he valla çok hafif uykusu gece bilem beşiği bizim odada uyutup koyuyorum
yataga geçiyorum o anda bile kımıldıyo benım yataga yatış sesime
üçkağıtçı şey nolcak

ozaman büyüdüğündendir kuzum rahımde bebişte büyüyo
ara ara ağrılar olur yani aslında hamişlikte en önemli şey kanama
eğer kanama yoksa sıkıntı olmuyo kuzum ağrılar kramplar felen çok normal yani

hehe dimek melisada diyo ama haklıyız kuzumm artık alışveriş zamanın geldi
bak şimdiden üşeniyosun yoruldum diyosun son zamanlarda hiçde çıkamıycan
oyuzden doooğru alışverişe hadi bakem
gelinimi kıyafetsizmi bırakcan

ev işleriyle çok yorma kendını emi balım bende seni öpüyorum en kocamanından gelinimide öpüyorummm

yok yok bu çocuk bilerek yapıyo kesin kanaat getirdim artık
topikte biri varkene uyanırmış gibi yapıyo mızır mızır mızırdanıyo
ama topiktekiler çıkınca tkr derin uykuya dalıyo sırf bana inat yapıyo sanırsam
giripte yazmayayım iki dakka sohbet etmeyeyim
anası rahat etmesin işim var valla bu afacanla
bak şimdi vaktim var uyuyo ama kimsecik yok
birazdan biri girer topiğe benım oğlan başlar ağlamaya
oyy oyyyy

selammmm canlarımmmmmmmmm ben geldmmmmm sizle yoksuuz bende kocişi bekliyorummm bizde çıkcaz gezmelereeee o gelene kadar bi bakıyım deidm topiğimize anaam topiğe girmeden duramıyorum neyse kuzukcuklar hepiniz öpüyorummm

meyhabaaaaaaaaaaaa ciciler bayram nasıl gidiyo

Slm kuzucuklarım
Güzel bi kahvaltı peşine yavrumu uyuttum sonra süpürge yaptım
sonrasında da bıcıbıcı yaptım ohh rahatladım valla
halen daha çağatay paşa uyanmamış pek bi sevindim hemencik daldım topiğimize
uyanınca onunda banyosunu yaptırıcam o da rahatlasın
sizler napıyosunuz canlarım halamı bayram beaa çabuk gelin gari

ooo maşallah size cnm mis gibi oldunuz analı oğullu :))))) bizde birazdan bayram ziyaretine gidicez sana oğlumun resimlerini mail atmıştım gördünmü teyzesi öptük sizi .

a.slm kuzum ohh ne güzel ilerini yapıvermişin uyanmamış paşam daa sorma kuzum eşim evde yaa ka. gündür sürekli giremiyorum yarın da evde ama salı günü full burdayım inşşş

herkese slm hayırlı pazarlarr kızlar naıslınız ben giremiyorum eşim evde diye AMA SALI GÜNÜ BURDAYIM İNŞŞ

moonuumm balımm tee ozaman yazdıydım görmemişsin kuzumm
ee bebişlerden gözümüz bişey görmiii

sen napıyosun kuzumm fatih paşa nasıl öpp kokla onu benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…