• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

bak düzeldi 5. hafta oldu:9::9::9:
heyt be elimden bişi kurtuklmaz ulen ta hazıranın sonuda doguracam ya la mayıs iyiydi yada haziran bası ya.
ya ikizler ya yengec olcek benim bebe yaaaaaaaaaaaa:47::47:

delü onda yanlışlık yoktuki herkesinki öyle yaniii :1::1::1:hee benim eşimde yengeç burcu olsun olsun :38:

iyi akşamlar benim bir sorum olacaktı
adetim iki gündür gecikiyor ovulasyon testi yaptım dün ve bu gün ikisinde de çift çizgiyi gördüm acaba yumurtlama günümmü oluyor cevaplarsanız sevinirim.

iyi aksamlar canım testinin markası ne lapoquik ise o hep cift cızgi gosteriyo bide iki cizgide aynı tondamı

iyi akşamlar benim bir sorum olacaktı
adetim iki gündür gecikiyor ovulasyon testi yaptım dün ve bu gün ikisinde de çift çizgiyi gördüm acaba yumurtlama günümmü oluyor cevaplarsanız sevinirim.

iyi akşamlar canım adetin geçiyosa yumurtlama değildir yani çokmu koyu çizgiler peki 2. çizgi daha koyuysa hamile olablirsin gebelik testi yap bakalım birde yarın sabaha

evet aynı tonda ama ben 14 gün öncede gördüm çift çizgiyi son iki güne kadar görmemiştim testte yanlışlık olacağını düşünmüyorum

evet aynı tonda ama ben 14 gün öncede gördüm çift çizgiyi son iki güne kadar görmemiştim testte yanlışlık olacağını düşünmüyorum

o zaman muhtemelen hamileisndir çünkü adetin geçiyo yumurtlama olmaz yarın sabahda gebelik testi yap bence inş hamileisndir canım

iyi akşamlar canım adetin geçiyosa yumurtlama değildir yani çokmu koyu çizgiler peki 2. çizgi daha koyuysa hamile olablirsin gebelik testi yap bakalım birde yarın sabaha

evet ikiside koyu 2 gündür de gecikti hamilelik belirtisi yok ama gebelik testi alacaktım zamanım olup ta çıkamadım açıkcası

ya oburkinin seklini begenmedim lken one bıcım bişi töbeeeeeeeeeeeeee böcük bgibi bende eskiyi yine görmek için bigün daha gec doguruyom :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

ben diyorumda boşa demiyorum bacım delüsün sen şimcik şeklini beğenmediğin günlerde değiştirmekmi yapcen hey yarebbim yaaa:52::52::52::52::35:

tamam be kısma düzelttim ule nası bişi bi günle 5 haftalıktan 6 haftalıga geciyo bu takvime göre ben 34 gün sonra doguracam heheyttttttttttttttttttttttttt:9::9::9::9::9:

inşaaallah hamileyimdir isteyen herkesle birlikte 7 aydır olmuyordu.

inş canım istiyosan rabbim gönlüne göre versin inş yalnız haberi alınca bizde yaz merakta kalmayalım olurmuu inş hayılı haberler alırsın

tamam be kısma düzelttim ule nası bişi bi günle 5 haftalıktan 6 haftalıga geciyo bu takvime göre ben 34 gün sonra doguracam heheyttttttttttttttttttttttttt:9::9::9::9::9:

eyi ettin eferin sana oynama kızım ayarlarıyulaa o doğacak zamanı bilirr sen karışmaa döverim heee:20::20::20:vallaha 5 haftalık ama 5+1 oluyo 6. hafatanın içine giriyosun diğer haftaa 7den alıcaksın 6 tamamlanack melisam amann benimde kalım karıştı hee:46::44:

kuzum okudum cevapta yazdım stop esim cafgırıyo ben cıkyorm minnos yarın olmazsa obur gün görüsürük artıkın gerci yarın aksam cepten girerim bi ara.öptüm semni seker tekrardan iyi bayramlar ne kadar iyi olıuyosa işte cok sıkılıyorum ya su bayramlardan dugunlerden bütün gereksiz günlerden işte optum byueeeeeeeeeeeee:48::48::48:

alınca yazarım inşaallah bu arada bayramınızıda kutluyorum

sağolsın canım sneinde bayramın mübarek olsun bu arada bak bende ovulasyon yaapardım adetimi geçince koyu öçıkmıştı birkeresinde çok dğeildi ama koyuydu hamileyim deidm omadı sonraki ayda yine oldu ama böyle siyaha yakın çıktı o ay hamieydim inşsneinde öyledir dur o reismlerimi bulablirsem koyayımda sende görr bakalım öylemi olurmu canım

kuzum okudum cevapta yazdım stop esim cafgırıyo ben cıkyorm minnos yarın olmazsa obur gün görüsürük artıkın gerci yarın aksam cepten girerim bi ara.öptüm semni seker tekrardan iyi bayramlar ne kadar iyi olıuyosa işte cok sıkılıyorum ya su bayramlardan dugunlerden bütün gereksiz günlerden işte optum byueeeeeeeeeeeee:48::48::48:

bak aynı kafadanız bende sevmem dğünleri falan ama ne yaprsın hepside varr neyse tmm kuzum sana iyi gezmeler dikkat et kendine emi bende öpüyorum hayırlı bayramlar diliyorum görüşrürüz:48::48::48:

Back