Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

a.slm kuzum ohh ne güzel ilerini yapıvermişin uyanmamış paşam daa sorma kuzum eşim evde yaa ka. gündür sürekli giremiyorum yarın da evde ama salı günü full burdayım inşşş

herkese slm hayırlı pazarlarr kızlar naıslınız ben giremiyorum eşim evde diye AMA SALI GÜNÜ BURDAYIM İNŞŞ

olsun kuzumm gelirsin kocişin gidince ozamana görüşürüz inşallah bende çağataydan fırsat buldukça geliyorum işte
sanada hayırlı pazarlar kuzummm

olsun kuzumm gelirsin kocişin gidince ozamana görüşürüz inşallah bende çağataydan fırsat buldukça geliyorum işte
sanada hayırlı pazarlar kuzummm

evde olunca pek durulmuyo kuzum bakıyo gel yanıma diyo pcde oturma sırıtnı dik tut derken bende oturmuyorum iştee alıştımki evde olmasına nasıl alışıcam gitmesinee zor geliyo vallaha uyandımı damadım

evde olunca pek durulmuyo kuzum bakıyo gel yanıma diyo pcde oturma sırıtnı dik tut derken bende oturmuyorum iştee alıştımki evde olmasına nasıl alışıcam gitmesinee zor geliyo vallaha uyandımı damadım

uyandı kuzumm şuan kucagımda yarı kapalı gözle emiyo
açılınca banyosunu yaptırcaz kocişle bi bağırış çağırış olcak evde
vışş dimek alıştın kocişine tabi uzunca evde olunca zor gelir işe gitmesi
ben kıyamam tatlı kuzumaaa

ohh yerim ben onu öp yerime annesi demek banyosu varr sevmiyomuki kuzum sorma alıştım vallaha gitmese hep yanımda kalsa ne eyi olardı neyse kuzum ben çıkayım şimdi çok bekledi eşim sizde damadıma dikkat edin emi üşütmeyin mis gibi yapsın banyosunu ikinizde öpüyrum görüşürüzzzz gülüm

öperim kuzuummm seve seve hemde şimci babasının kucagında agucuklar yapıyo
aslında suyu seviyo gibi ama korkuyomu ne ağlıyo banyo bitene kadar nezaman sudan cıkarıp havlusuna saralım ozaman susuyo
tmm kuzucumm bende çıkayım gari öptüm seni ve gelinimi kocaman cnm kuzumm benim

ohh maaşallah kuzuma agucuklarını yerim yaa sen böyle anlatınca nasıl içim gidiyo benimkide doğsa biran öncede gelse artık kollarıma diyorum dünütrüm yaaa demek sudan korkuyo kuzum benim kıymaamam ben onaa canım benim

herkese günaydın kızlar bugün eşim evdeydi ama dün akşam tel geldi görevliymiş 29 ekimden dolayı öğlene gelecek bende bir bkayım dedim hepinizin cumhuriyet bayramını kutluyorum

melisam hiç girmemiş nerelerdesin kuzum gel artık bir haber et gari:26:

kızlar benden 2 gün üst üste sol göğsümden süt gibi birşey geldi resmen süt yani acaba normalmi birde benim son 1 haftaya yakındır bu sağ göğsümün altı btıyo özellikle akşamdan sonra geceyatamıyorum kaburgam nasıl batıyo ağrı veriyo soluma yatabiliyodum yatamıyorum sağa zaten yatamıyorum sırt üstüde sırtım ağrıo geceleri hiç uyku kalmadı normalmi bu ağrı sizlerdede oldumu acep:26::26:

Selm. Elifim cumhriyeret bayramımın kutlu olsun elifim ssüt. Gelmeesi normal birazz sık bnmde geliyo merk etme sırt üstü bbn ytmıyorum sol yarafa yaymak hamilelikte daha iimiş. Bebeğe okjisen gidiyormuş daha fazzla

Selm. Elifim cumhriyeret bayramımın kutlu olsun elifim ssüt. Gelmeesi normal birazz sık bnmde geliyo merk etme sırt üstü bbn ytmıyorum sol yarafa yaymak hamilelikte daha iimiş. Bebeğe okjisen gidiyormuş daha fazzla

a.slm kevserim hoşgeldin sneinde cumhuriyet bayramın kutlu olsun rahatladım kuzum aklıma takılmıştı peki kaburganda ağrı sızı ouyomu sağ göğsünün tam altı mide kısmında falan sol tafafa yatmak iyi ama gülüm o sızıdan yan yatamıyorum sırt üstüde ağrıyo birde skolyozum varyaa bitiriyo beni şimdi birde bu kaburga ağrısı mahvediyoo

Hbulduk. Gülüm sennde cumhuryet bayramın kutlu olsun balım ağrıı olmadııı cnnm. Bülmiyrumkiya üzeelmme balım

Hbulduk. Gülüm sennde cumhuryet bayramın kutlu olsun balım ağrıı olmadııı cnnm. Bülmiyrumkiya üzeelmme balım

gülüm üzülmeyecek gibi değilki çok zorum varr oturamıyorum yatamıyrum daha şimdiden böyleyim yaa ilerde ne olucam bu karnım büyüdükçe korkular alıyo beni

gülüm üzülmeyecek gibi değilki çok zorum varr oturamıyorum yatamıyrum daha şimdiden böyleyim yaa ilerde ne olucam bu karnım büyüdükçe korkular alıyo beni

Canım. Kıyamm ya allhım yardım etsn balım olmazsa bi dr git cnm ya

Evet balım yapıldı hiç bişey çıkmadı bu haftada dr gtcez baklım nediicek bayadır gtmiyoruz

ohhh çok şükür temiz çıkmış inş darısı başıma bende bu hafta gidicem yapar diye düşünüyorum bende korkuyorum inş sorun çıkmaz zati bunuda atlatınca geriye ne kalıyoki bekledoğumu sen 100 altına düştün kevserim peşine geliyorum Allahım yardımcımız olsun hayırlı doğumlar naisp etsin inş normal olur diyorum ben kendime ama bakalım zor diyorlar bana ama :26::26:

Umarim banada ugurlu gelir,
nisanda düsük sonucu aldirdim bebegimi,
su ana hala hamile kalamadim,
her ay yeni bir umut, insallah bir sorun yokdur hayirlisiyla , saglikli hayilri bir cocugum olur en yakin zamanda.

Umarim banada ugurlu gelir,
nisanda düsük sonucu aldirdim bebegimi,
su ana hala hamile kalamadim,
her ay yeni bir umut, insallah bir sorun yokdur hayirlisiyla , saglikli hayilri bir cocugum olur en yakin zamanda.

hoşgelin canım öncelikle çok üzüldüm ne desem bilemiyorum Allahım bir daha yaşatmasın o acıyı inş sağlıklı hayırlı evlat nasip eder hakkında hayırlısı olsun gönlüne göre versin rabbim:26:

Çıkmaz inş balım allhın izniyle evwt cnm düşrük blum amn cnmm bundann sonra doğum kalyo onuda bi atlatsak allhınn izniylw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…