iyi bayramlar dünürüm hayırlı bayramlar sağolsın kuzum bende seni vede damadımı öpüyorum ayrıoca tüm harçlıklar kurban olsun onaaa feda olsunn kuzumaa
kızlar nerdesünuzzzzzzzzzz bn çok sıkıldım hamilelik piskolojisinden kafayı ycwm durmadan ağlıyorum
haydaaa neyem ağlıyosun ağlama cnm benimm sebepsiz yeremi yoksam bi sebebi varmı:18::18:
offf cnm sıkıldım herşeydennnn kendmden ble nefret ediyorumm bni görenn ayyyy ne kdar kilo almış ay flncının gelini hiç kilo almış almamış eşimde gitti arkadaşlarının yanına sabahtan beri anneme fln gitimm avm gittik ama hep ağladım arkadaşlarına söz vermiş onların yanına gittievin anahtarını kaybettmm.çok unutkan oldumm..bırak gitti aradı gene ağlıyorm ne olur ağlama artık üzme bni dedii ama hep ağlıyorumm sinirlerimm çok bozuldu
ya milletin lafına bakarsak ohooo işimiz var demektir kuzumm bize ne milletten
elalem habire laf der he he de geç gitsin değermi canını sıkmaya
değermi gözünün yaşına boşver gitsin elalemi
kilo meselesine gelince hamile olupta kilo almayanmı var bende aldım epeycene
ama nerdeyse doğumdan sonra ilk 15 günde gitti hepsiciği oyuzden kilo meselesini hiiiç kafana takma cnm benim
bak bebişinin gelmesine çok az kalmış o güzel günü düşün kuzumm yavruna kavuşcaksın Allahın izniyle
eşinin arkadaşlarıyla buluşması da seni üzmüş sanırsam ama bunda hiç üzülcek bişey yok kuzum
gerçi bu bahsettiklerine üzülmendeki tek sebep hamiş olman bu da çok normal cnm benım
ama bebişin için çok sıkma canını strese sokma kendını sevdiğin hoşuna giden bişey varsa onu yap derim
bi film izlemek sevdiğin bi yemeği yapmak ya da sevdiğin bi arkadaşına gitmek gibi
belkim böyle açılırsın kuzum
saol cnm ya senle konuşmak derdimii paylaşmk bile iii geldii
cnm alışveriş yaptıkk daha doğmadan bşle yavaş yavaş bişeyler alıyoduk ism konusuna gelirsek değişiyo balımm ya daha bellii değil hayırlısıyla sağlıkla bi doğsada kızımı koklasam doya doya sevsem
Amiin cnm Allahın izniyle sağlıcakla kavuşursun prensesine
iyi yapmıssınız valla son zamanlara bırakmamak gerekiyo alışverişi
epeyce ağırlaşıyo insan yürümek bile zorlaşıyo çünkü
bi ara fotoları paylaşırsan bakarız kuzum bebişinin cicilerine
hee dimek isim netleşmedi biz evlenmeden önce diyoduk kız olursa şu erkek olursa bu dıye
ama o dediğimiz ismi koymadıkcinsiyetini öğrendikten sonra seçtik birlikte öylede kaldı
inş...tabi cnm koyarımmm inşşcnm bişey dicem çözüm bulamadım tekşey vajinal temizlemeyi nasıl yapıyodun cnm bn göbekten göremiyourm
karşıma ayna koyarak yapıyodum kuzum tabi yapabildiğim kadar
koca göbekten başka türlü mümkün olmuyo dediğin gibi
ahhhh anam nneee kadar zor bu işlerr yarrabbbmmm alllahımm herkeze yardımmm etsnnn ya
kuzumm benim yaramaz uyandı çıkıyorum şimcik görüşürüz gene
öptüm kocamaaann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?