Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ağrın vs nasıl oldu kuzum.daha rahatmısın şimdilerde. canlarım ablam aradı geliyomuş az evi toplıyım açarım yine öptüm hepinizi.
elifim ben eklediğim resimleri nasıl kaldırıcam klasörden silemiyorum ordan, artık kimse görmesin deşifre olmayalım sonra:))))
bende son halimi yüklerim bak birazdan
elisim her eklediğin resimleri yrım saat dolmadan silmen gerek eskileri silemzsin ama bu yükleyeğini kontrol paneline gir en altta eklentiler var ona tıkla gelen sayfadda küçük kutucuklar olucak böyle onalrın en baştakine tıkla en alta gel sil de siliyo hmn canım benim
ya bunları silmenin bi yolu olmalı ama ( meg e sorayım ben silsinler ya olmaz böyleeee
ben bi markete gidiyom canım
tatlı yapıcam bişiler alcam
sen yüklemedin resimleri??
heh şimdi gördüm hepsini yeni görüyorum
maşallah valla canım nazar degmesin toplu bi bebek:)) oy oy ye ye onu annesi :))
çok güzel yaaa
hayatın neşe kaynagı valla bunlar ee bide arada zindan ediyolardır tabiiikiiiiii
2 ay ne cabuk gecti :)) tabi bana göreee sana zor gecmiştir eminim heheh
çok güzel bi erkek Allah nzarlardan korusun benim nazarımda deger heee oku bebişini :)))
kem gözlü değilim ama cok begendiğim bişeye nazar değiyo işte napiyim:)))
bizde sürekli tosunum diyoruz bizimkine daha görmeden seninkide tosunmuş vallahii
tek taraflı emmesine ragmen sütün yarıyo demekki bak
hem daha şimdiden mama yemesin yetiyosa ne güzel ama senbi an önce doktora git gögsüne bakılsın elifim
sende bebişde rahat edersiniz iyileşincee
canım ben markete gidiyom gelince gene yazarım ok :)) öptüm sizi kocaman kocaman
gerçkten o olmadan ne yapıyomuşuz elisim başka bir tat güzellik ilk 40 gün zordu gerçktenn uykusuzluk fenaydı ama artık düznee girdi ee tabiki ufak sorunlar oluyo ama yeterki hasta olmasın hepsine razıyım çok şüür canım mama vermiyorum ama sütüm olsun diyede yapmadığım kalmıyo ancak yeityo yarıyoda yağlı böyle göl göl sağınca bakıyorumda bir kaymağı eksik değmez elisim maaşallah didimi değmez teyzesi gidiem yarın elisim inş sağlık ocağında olmazsa ordan hastaneye geçicez artık bakalım ne olucak maaşalah ein oğluşunda kilosunu doğunca ne olur bilemem ama boyu uzun olucağı kesin babası gibi dediğin için aman rabbim nazarlardan korusun hayırla sağlıkla gelsin inş bende snein göbüşünü merak ediyorum geldiğinde eklersen eğer bakarım cnaım dikkat et kendine görüşrüz mucuksss
canım ya bi gittim gelemedim
cok işim vardı...
bide camaşır asarken bizim mahlleden bir börek kokuları geliyodu resmen agzımın suları aktııı
allahtan ablamla yakın oturuyoruz da hemen aldım yufka sagolsun bana börek yaptı ama o kokuyu içime çeke çeke agzımın suları aka aka nasıl bekledim ve yedimm
canım yükleyemedim resim bide silemedim ya eskileri sinir oldum(((((
sen burda oldugun bi gün yükler silerim artıkkk üühhüüü
nazar degmesin tabi yaaa cok kötü oluyo sonra bana da degiyo cünküüü gecen gün kim görse ay ne güzel olmuşsun ne güzel hiç kilo almamışsın göbeğin ne kadar güzel diye diye
sabah bi kalktım benim göz kıpkırmızı kücülmüş filan resmen nazar degdiii annemde yanımdaydı nazar degdircekler sana demişti
40 gün zor diyosun yanii
ya ben uykusuzluga hiç dayanamam ama allahtan annem olucak yanımda gene uyurum
benim kocişte pek uyumaz ama bakalım neler getircek günler
dediğin gibi hastalık olmadıktan sonra inşallah hersey daha kolay atlatılır sende bi an önce iyileş bakalım da cok cok emsin tosunumuz:)))
anne sütü gibisi yok dünyada
:94:
ben bu gece burdayım :)) saat 1 e kadar
kevserimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmnirdesin sen nasılsın kuzum prensesim nsıl emiyomu düzeldi inş:26:
Zorla emiyor iyim allaha şükür bi sorun kaç günden beri giemiyorum gem zaman bulammıyırum hemde senden başka limse beni merak edip sormuyo bile. Meşisa oflu papatya essu monum aseb hiç biri beni sevmiyorşar onlar hıhııııııı
oh çok şükür kevserim emsin vallaha nasıl dua ettim çok şükür yok ateşi olmadı da ağrı oldu oynatamadı klunu bacakalarını kevserim şurup verdik sürekli:26:Elifim canım benim iyiz çok şükür tahlilîerdw bi şey yok çok şükür canım emmiyor uyanıkken birazz direniyor ama sonunda emziriyorum uyurken çok güZel emiyor ne oldu gülüm aşıdan spnra ateşî falanmı çıktı yavruma kıyamam ben ya nasıl ağlamıştır
gunaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben kacak geldi.
ya havalar guzeldi ya hergün gezdim bi ara pazartesi ablama gittim karsıya salı aksamı dondum eve dunde arkadasımla bulustum
yorgun geliyodum eve topige ugruyamadım.
elifim cano merakmı ettin benı yerim ben senı ya.
oh çok şükür kevserim emsin vallaha nasıl dua ettim çok şükür yok ateşi olmadı da ağrı oldu oynatamadı klunu bacakalarını kevserim şurup verdik sürekli:26:
kaçakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk haber et bari delü bacum merak ettim ne oldu diye hıııı