vallaha yine arkdaşını beşiğini almış bizde oda yok haklısın snein ters zamanda oldu melisam bilezik yapman laızm kardeşin sonuçta yaa park yatak alsanda ilerde odayı eliiz düzelidğinde alsanız papatyamın yatağına birde yatak almak gerekiyo oda pahalı park yatağın iinde en fazla 40 50tl ye alıyosun
amiiiiiiinnnnnnnn Allah herkese benim kaynanadan nasip etsin
elifim sen bebeiş uğraşıyorsun ya verirsin canım kiloları bende kocişle uğraşıyorum onun sırtaına çıkıyıordum gitmiş bana aletleri almış kurtulmak için:
ya ben park yatakları hiç sevmıyorum goruntusu cok kaba geliyo bana ama belkide alırım belli olmaz.
nla bitmıyoki kıyafetlerinı koymak içinde bişi almak lazım benım gardropda olmuyo sıgmıyo.:26::26:
tamam kuzu bakarımhıımm o zaman sana normal beşik lazım gtti gidiyorda var mobilya 230 civarı bak istersen melisam :26:
valla canımcım bazen oluyor bazen olmuyor (korunma) nasıl eserse gidiyor işte çok şükürrrr o kadar mutluyumkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hiç birşey umrumda değiiiiilllllllll bol bol kitap okuyorum spor yapıorum vücudumu daha da sexsileştiriyorum kocama karşı hahahahhahahahhahahahahaha birazdan kaynanamla dışarı çıkacaz.benim kaynanamın okuma yazması yok ama okadar mı bilgili olur bir insan annem de çok sever onu..annem buraya gelince kaynanam alır elimden annemi orda kalır anam bizde değil:
vayy seksü gacu vayyyyvalla canımcım bazen oluyor bazen olmuyor (korunma) nasıl eserse gidiyor işte çok şükürrrr o kadar mutluyumkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hiç birşey umrumda değiiiiilllllllll bol bol kitap okuyorum spor yapıorum vücudumu daha da sexsileştiriyorum kocama karşı hahahahhahahahhahahahahaha birazdan kaynanamla dışarı çıkacaz.benim kaynanamın okuma yazması yok ama okadar mı bilgili olur bir insan annem de çok sever onu..annem buraya gelince kaynanam alır elimden annemi orda kalır anam bizde değil:
melisam üzülme canım bebek rızkıyla gelir inşallah bereketli bir bebek olur senin için.üzme kendinide bebeişinide.
vallahi ne biçim insanlar sizinkiler ya.benim kaynımın çocuğu 3 yaşında suan kayınbabam geçen gün ona arabalı yatak ankaradan siperiş etti 1 750 e valla şaırdım bunlara..bazen kayınbabam bana derki senin çocuğun hayırlısı ile bir olsun bak ben ona neler yapacam.eşim en küçükleri ve çok düşkünler eşime dolasıylada banaD: D:
elifim bol bol ye bir ayaklansın bak nasıl iğne iplik olacaksın...
slm kızlar iki saatir telden girmeyeçaılışıyorum girmeid bende pc geldim ooğlum durmuyo uyuymuyo çünkü aç memeyide almıyo ne yapıcam nasıl geçicek bu göğsüm ucu kızarık resmen
ya ben park yatakları hiç sevmıyorum goruntusu cok kaba geliyo bana ama belkide alırım belli olmaz.
nla bitmıyoki kıyafetlerinı koymak içinde bişi almak lazım benım gardropda olmuyo sıgmıyo.:26::26:
papatyam kaç gündür sen aklımdasın izinli bu kız neden gelmiyo diye nerelerdesin canım iyimisin :26::26:öğleden sonraları gelebiliyorum ancak sende o zaman geleblirsen gel balım vallaha dinlendiriyorum diğrii sürekli elimle pompayla sağıyorum zaten söndü gibi birşey ilaç sayesinde geçiyo inş da nette okuduğuma göre eskisi gibi süt olmuyomuş doğrumudur papatyam birde kreeminde yok eğerki önerebileceğin krem olursa sevinirim canım benimelif o kızarakılığı geçirmek için tek çare,memeyi dinlendirmek bitanem bunuda yapamayacğına göre,koruyucu meme başları var.plastik.hani meme ucu küçük olanlar takıyo yaparmkla tutulup emziriyosun.bebiş büyük emermi bilmiyorum ama dene.eczaneden al.o bi bariyer görevi görür bi süre memen iyileşir rahatlarsın bitanem.emmediği zamanlardada meme başına ilaç kullan.merhemin yoksa ismine bakıyım hatırlıyamadım şuan
Slm kuzucuklarim nasilsiniz
Cagatayi babiskosuna birakip kuafore bakima geldim biyandan oglusumu ozluyorum ama biyandan keyfimde yerinde
oooo dünrürüm gezmelre gitmiş bakımlar yaparmış insan benide götürürdü beaa kaşlarım uzadıki doğumumdan bir gün önce gitmiştim aldırmıştım sen damadımı meraketme kuzum o bubasıyla durur annesi
asembim maşallah ne zaman başladı emeklemeye::)benimki dönüyor falan ama hiç emkleme girişimi yok totişi kaldırmıyor
bende isterem :)))))))))))))) acil bakıma gitmem lazım canım ya bu paşadan vakit bulursakSlm kuzucuklarim nasilsiniz
Cagatayi babiskosuna birakip kuafore bakima geldim biyandan oglusumu ozluyorum ama biyandan keyfimde yerinde
Yok emeklemiyo kuzum sadece emekler pozisyonda durup poposunu ileri geri yapiyo ama kendi ilerlemiyo kuzum)
bende isterem :)))))))))))))) acil bakıma gitmem lazım canım ya bu paşadan vakit bulursak
ancak kuzzum merak ettim bakem çağatay da bizim oğluş gibimi diye:))))))))))))))))))))))
he bu arada kaynanamın benim oğluşla kıyasladığı bebek ve annesi bugün bize geldi bebiş görmeye diye oğluşu tam 4 ay büyük yani 11.ayına giriyor ve daha yeni adım atıyor benim oğlumla aralarında 5 cm falan var kilo olarak aynı sayılırlar belki 1 kilo fazladır,normal bir çocuk yani şu abartma huyuna gıcık oluyorum ama bizi yerden yere vuruyor kendi yeğenin çoçuğunu öve öve bitiremiyor enteresan kadın
elifim kolay değil yavrum bende 1.2 ay çektim memişlerden hatta benim oğluş bir mememin ucunu kabak çekirdeği gibi açtı bile oluyor tatlım zamanla geçiyor:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?