Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

ya ben park yatakları hiç sevmıyorum goruntusu cok kaba geliyo bana ama belkide alırım belli olmaz.
nla bitmıyoki kıyafetlerinı koymak içinde bişi almak lazım benım gardropda olmuyo sıgmıyo.:26::26:

hosgeldin fındıgım böle mutlu neselı bol enerjik gelmene sevindim arkadasım.
spora baslaman cok iyi olmus kafayı cok iyi dagıtıyo ben basladmıstım o ay gebe kaldım sendede olur umarım kuzu.
korunmaya devammı bıraktınızmı:26:

fındığım bebeişle uğraşıyorum ama iyide yiyorum süt için mecburi iki gün keseyim dedim azalma oldu hemen ilk 6 ay en aızndan yiyicem dert etmeden sornasındada ek gıdalra başlayınca diyete gierim dimek kocanın sırtına çıöıyosun çık kuzum çık maksat işkence olsun bende ısırırım kollarını vallaha iyi geliyo

ya ben park yatakları hiç sevmıyorum goruntusu cok kaba geliyo bana ama belkide alırım belli olmaz.
nla bitmıyoki kıyafetlerinı koymak içinde bişi almak lazım benım gardropda olmuyo sıgmıyo.:26::26:

hıımm o zaman sana normal beşik lazım gtti gidiyorda var mobilya 230 civarı bak istersen melisam :26:

valla canımcım bazen oluyor bazen olmuyor (korunma) nasıl eserse gidiyor işte çok şükürrrr o kadar mutluyumkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hiç birşey umrumda değiiiiilllllllll bol bol kitap okuyorum spor yapıorum vücudumu daha da sexsileştiriyorum kocama karşı hahahahhahahahhahahahahaha birazdan kaynanamla dışarı çıkacaz.benim kaynanamın okuma yazması yok ama okadar mı bilgili olur bir insan annem de çok sever onu..annem buraya gelince kaynanam alır elimden annemi orda kalır anam bizde değil :

melisam üzülme canım bebek rızkıyla gelir inşallah bereketli bir bebek olur senin için.üzme kendinide bebeişinide.
vallahi ne biçim insanlar sizinkiler ya.benim kaynımın çocuğu 3 yaşında suan kayınbabam geçen gün ona arabalı yatak ankaradan siperiş etti 1 750 e valla şaırdım bunlara..bazen kayınbabam bana derki senin çocuğun hayırlısı ile bir olsun bak ben ona neler yapacam.eşim en küçükleri ve çok düşkünler eşime dolasıylada bana D:D:

elifim bol bol ye bir ayaklansın bak nasıl iğne iplik olacaksın...

hıımm o zaman sana normal beşik lazım gtti gidiyorda var mobilya 230 civarı bak istersen melisam :26:
tamam kuzu bakarım

oh oh iyi gez bakalım kısım sporuda seksilik için yapma delı kıs saglık için yap
anladık kaynanan super allah allah havamı atıyon len bize kıskandım bak simdi

vayy seksü gacu vayyyy

vallaha kuzumdan önemli dğeil görüntüm fındığım dert etmiyo değilim ama azlaıncada sütüm böyle boş boş çekipde doymadıkça gözümün içine bakıyo yaa dünyq umurumda değil yiyiuorum yiyicemde bende iğne olmamda kalın şiş olurum beaa

benim oğluş dönencesinin ayıcıklarına atılyıo sesler çıkarıyo çırpınıyo böyle onlara gidcekmiş nasıl tatlı oluyo yaaa

bende ççıkıyorum kimseler kalmadı oğluşumla ilgşleneyim uaynık çırpınıyo görüşrüz kızlar

slm kızlar iki saatir telden girmeyeçaılışıyorum girmeid bende pc geldim ooğlum durmuyo uyuymuyo çünkü aç memeyide almıyo ne yapıcam nasıl geçicek bu göğsüm ucu kızarık resmen

elif o kızarakılığı geçirmek için tek çare,memeyi dinlendirmek bitanem bunuda yapamayacğına göre,koruyucu meme başları var.plastik.hani meme ucu küçük olanlar takıyo yaparmkla tutulup emziriyosun.bebiş büyük emermi bilmiyorum ama dene.eczaneden al.o bi bariyer görevi görür bi süre memen iyileşir rahatlarsın bitanem.emmediği zamanlardada meme başına ilaç kullan.merhemin yoksa ismine bakıyım hatırlıyamadım şuan

melisammm yavrum senin hayal kırıklığını yerim kız ben.benim kaynanatör bırak almayı bi arayıp bebek yaşıyomu haıyırlı olsun deseydi yine insan yerine koyardım belkim.almasınlar uzak dursunlar bizden yeter dimi ama:) ben ikeadan aldım ya melisa.ama resimlerini koyamıyorum pikselimi büyükmüş ne olmuyo.beceremedim.ikea ana sayfada bebek beşikleri yaz çıkan beyaz renkli klasik olan tatlım.260 tı galiba.dolapta aman aman sağlam değil ama en uygunu oydu 500 e aldım 3 kapılı beyaz renkli.oda ikeada var.git bi gezsene eşinle.kafana yatmazsa alma.park yataklar gerçekten uygun fiyatlı melisam.ama ben içime sindiremedim gitti onları almadım.sen nasıl istersen öyle yap.ama elifin dediği gibi bide yatak var.150 200 lira.rabbim cümlemizin emeklerini boşa çıkarmasın.güç versin zor işler...

Slm kuzucuklarim nasilsiniz
Cagatayi babiskosuna birakip kuafore bakima geldim biyandan oglusumu ozluyorum ama biyandan keyfimde yerinde

papatyam kaç gündür sen aklımdasın izinli bu kız neden gelmiyo diye nerelerdesin canım iyimisin :26::26:öğleden sonraları gelebiliyorum ancak sende o zaman geleblirsen gel balım vallaha dinlendiriyorum diğrii sürekli elimle pompayla sağıyorum zaten söndü gibi birşey ilaç sayesinde geçiyo inş da nette okuduğuma göre eskisi gibi süt olmuyomuş doğrumudur papatyam birde kreeminde yok eğerki önerebileceğin krem olursa sevinirim canım benim
Cagatayi babiskosuna birakip kuafore bakima geldim biyandan oglusumu ozluyorum ama biyandan keyfimde yerinde

oooo dünrürüm gezmelre gitmiş bakımlar yaparmış insan benide götürürdü beaa kaşlarım uzadıki doğumumdan bir gün önce gitmiştim aldırmıştım sen damadımı meraketme kuzum o bubasıyla durur annesi

Tüh kuzum bileydim senide alirdim beraber girerdik bakima cnm kuzum bi zahmet bakiversin babasi anlasin nasilmis afacana bakmak 2 gecedir uyutmadi zaten cagatay ust 2 dişi patlak vermis ondan mizmizmis meger yavrucum ama benide zombi yapti şu dis cıkarma işi cok fena kuzum umarim alicik sıkıntisız cikarir dislerini

asembim maşallah ne zaman başladı emeklemeye::)benimki dönüyor falan ama hiç emkleme girişimi yok totişi kaldırmıyor

Yok emeklemiyo kuzum sadece emekler pozisyonda durup poposunu ileri geri yapiyo ama kendi ilerlemiyo kuzum )

bende isterem :)))))))))))))) acil bakıma gitmem lazım canım ya bu paşadan vakit bulursak
Yok emeklemiyo kuzum sadece emekler pozisyonda durup poposunu ileri geri yapiyo ama kendi ilerlemiyo kuzum )

ancak kuzzum merak ettim bakem çağatay da bizim oğluş gibimi diye:))))))))))))))))))))))

he bu arada kaynanamın benim oğluşla kıyasladığı bebek ve annesi bugün bize geldi bebiş görmeye diye oğluşu tam 4 ay büyük yani 11.ayına giriyor ve daha yeni adım atıyor benim oğlumla aralarında 5 cm falan var kilo olarak aynı sayılırlar belki 1 kilo fazladır,normal bir çocuk yani şu abartma huyuna gıcık oluyorum ama bizi yerden yere vuruyor kendi yeğenin çoçuğunu öve öve bitiremiyor enteresan kadın

elifim kolay değil yavrum bende 1.2 ay çektim memişlerden hatta benim oğluş bir mememin ucunu kabak çekirdeği gibi açtı bile oluyor tatlım zamanla geçiyor:18::18:

bak işte aslım senin kaynanan böyle bir kadın kendin gördün o çocuğu artık ne derse desin sen üzülme istediği olmasın takma kafana anlaştıkmı canım benim illet kadın boşver nsıl can verecek o çirkeflikle bilemiyorum Alah ıslah etsindimek yarıldı hee bende olmadı ilk başta emzirirken olmaya durdu gibi yara ama geçti hemencik çok şükür şlimdide geçti moonum vallaha düzeldi ilaç aldım emiyo ama sağdaki kadar doymuyo aslında süt var sıkınca sağınmca fışkırıyo ama nedense sağdaki gibi doymuyo:26:

günaydın kızlar nasılsınız yaa birşey sorucam ben kuzumun bezi küçük geliyo sıkıyo diye 3 numaraya geçtim ama birşey olurmu oflum birşey emişti o takıldı aklıma 2 numara küük sıkıyo poposunda izleri çıkıyo bezin :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…