Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

gunaydın kuzucuklar nasılsınız.
elifim bebek bezleri kılosuna göre gitmıyomu kuzum. ,
kılosu 3 numaraya gecmeye elverişliyse gec kuzu bence bişi olmaz. oflu buyuk kullanınca bacak arası acılıyo dıye demıstı sanırım yanlış bez kullanmaktan bazı cocuklarda bacak arası cok acık kalıyomus ben ole hatırlıyorum.
2 numara kucuk geliyosa cıdden kullan bence kuzu. tabi asıl cevabı bebişliler versinde.

kız oflum geldiğinde şu büyük ezle ilgili birşey dmeiştin yaa ona kafam takıldı gelince bana yazıver heee ben 3 geçtim 2 küçük gleiyo ama şimdide takıldım zararlımıdır diyee deli gibi soruyorum herkese yaz bana olurmu kuzum

hoşgeldin melisam kilosuna görede şuan ne kadar bilmiyorum perşembe günü öğrenicem aşısı varyaa ama 5100 dü geçen ay yani aslında büyük değil ama diğerine göre bol hee iyi hatırlatın onun gibi birşey demişti sanki benimde takılduı aklıma dünden beri kullansammı kullanmasmı diye ferdaya da sordum birşey omaz dedi ee sen naıslsın kuzum

papatyam kuzum cunmöartesi ikeaya gidip gezdik klasık takımı bende begendim. tek sorun besiginin ön parmaklıkları cıkmıyo . kac yasına kadar kullanırkı o besigi. satıcılar 3 diyo ya bence 4 u rahat cıkarır. gardrobunun iç dizaynını begenmedim dogru duzgun gözü yoktu askılıkla doldıurmuslar iki raf vardı sadece ondan ikisinı almaktan vazgecmıstım.
senın dedigin gardrobu görmedim ben kuzu gardrop bölumundemı buldun onu rengi uydumu tam karyolası kkrem gibiydi cunku.
3 kapılı almıssın içi kullanıslımı peki genelde penye leri olcek ya sıpacıkları kare gözler daha kullanıslı degilmi askılık bölumunu cok az istiyorum ben.
bıde utupyaya sordum o internetten almıs bi ytakım bi milyara buyuyen besigi dolabı ve sifonyeri var. demonte mobilya bi bak istersen . onla ikeadan almak arasında kaldım. ,
ya aslında benım derdim buyuyen besikmı normal besikmi o noktada bi karar veremedimki.:44::44:

iyiyim cano nasıl olsun mobilyayı halledemedik daha bi o derdim var simdilik alaydık karar vereydik iyiydi.
kuzu pazar günü canımız cıktı avcılara gittik mobilyacılara canım cıktı cok ytoruldum ya benım begendigim resmını koydugum takım varya onuda buldum ya cok pahalı ya. 2 den assaga takım yok maseleff
sen nasılsın kuzu memiş ucun gectimi nasıl oldu alişim nasıl gaz kaka iyi durumdamı caano

makesef takımlar fazla kuzum yaaa 2 den aşağı yok Allah kolaylık versin bir şekilde olucakda işte sizide zorluycak anlaşılan sen gezebilidnmi melisam sancın omadımı bebek baskı yaptımı yineee :26::26:benim göğsüm geçti emiyoda ama sağdaki gibi doymuyo süt var ama sanırım sağa çok alıştı ona nasıl saldırıyo görsen bücürük kakasıda kötü geçen 3 gün yapamadı fitil verdik bir doldurdu göle döndü bez resmen gazını pırt oırt atıyoda yine kakasını zorluyo sabaha 6 da kalktı yine kıvranarak ıkınarak 2 saat keisntisiz kıvarnıyo her sabah :26:

yok ya kıyamam ben kuzuma ya
kabızlık cok zor vallahı 3 gun yapapamamak adamı cıldırtır canım rezeneyi bebege vermıyomusun onla hergun yapması lazım kuzu ya ben im simdi ikinci gidrisim vallahı acayıp calıstırıyo bagırsaklarımı.

ya zor olmazmı oldu vallahı cok yoruldum yoruyuo artık sıpacık. kıloa aldıkca iyice hantallasıyo vucut
daha bide kaynanam diyokı sonra alırsınızz bu hafta sonu dugunleri vardı illaha gelin diyo gelemem dedim kolaymı taksıte gşircez anca odemeye baslarız dedim ona göre ne kı istedigi olsun yeter ohhhh gitmedim işte.
elifim dun dolanırken bı ara helaya gittim kılodum bayadan ıslanmıs suyu mu cıkıyo acep altıma kacırmadımki olsa bilirim yanı. ole bişi oluyomuydu sana bende bu ikinci yada 3. olusu sana sorcam unutuyorum hep. sankı gamzede ole bişiler oluyodu ole hatırlıyonm normalmıki bunlar.:26::26:

kuzum veiryorum ama artık pek fayda etmiyo gibi bilmyiorum nereye kadar sürecek bu duru inş geçer artık kuzumda rahatlar yaa ağırlaşıyosun artık meism oh yrim ben miniğim büyüyo annesiyuhh nasılda pişkin pişkin diyo öyle utanır adam otorunu bu yaaamelisam olurdu bendede altıma kaçırmışım gibi ayakta kalıyosun yaa idrar kaçırma gibi olabilir ben farkedemezdim mesrla kousuz dimi seninkide ana göre normal ama sen yinede gittiğinde sor olurmu doktora içimiz daha rahat olsun yani bende olurdu bende sorardım hattaa melisam

nasıl sormak lasım bunu ya ya cişse utanırım ben
neyse nısan ortası gıbı gitcem o zaman sorarım. ya benım bebiş donmustu yine iyiydim ya dun tekrar kafayı fıstıgıma koydu sanırsam nasıl bi baskı yapıyo sinır oluyorum yan yatsa dik dursa eyiydi amma bu kadarmıs rahatlıgım
canım ben bi evi temısleyim işim bıtınce gelirim optum senınde alişimıde.

slm kuzucumm
benım afacan dunden itibaren emekliyo çok tehlikeli olmaya basladi ama isimiz gitgide zorlasiyo kuzum

bakım şart kuzu insanin morali coşuyo sende pasayi babasina birak dogru kuaforun yolunu tut kuzum
su kaynanani yolasim geldii once kendi torununu övsun gerizekali baskalarininkini degil

elfim bez sıkıyosa tabi bi buyuk beze gecceksin kuzum hem erkek bebeginei sıkmaması gerek oyuzden 3 numarayi kullan balım

Melisa kuzum ben çilek mobilyadan aldm ve kesinlikle tavsiye ederim 3 kapili gardrop ve besik arti yatagi 1500 e almistik besik buyumuyo ama buyuyen cok gereksiz bence cunku bunu enasagi 4 yasina kullanir ondan sonrada normal bazalı yatak alinır
çilek in sitesıne bak derim cnm benimkinin model dream di sanirim

kızlar nasılsınız
bayagıdır girip okuyup cıkıyodum...
hamilelikle ilgili çok şükür bir sorunum yok aksine iyiyim bu dönem sadece artık egilemiyorum ve cok yürüyemiyorum.... hemen kuyruk sokumum agrımaya başlıyooo
zten hafta sonu full gezdim hiç evde durmadım:))))

mobilya filan baktık bebişeeee
hugglo dan Tren modeli HUGGLO sitesinden bakabilirsiniz katalogu var orda detaylı gösteriyoo perdesini halısını filan hep takım alıcam
büyüyen beşik alıcam
daha sonra sticker ları filan cıkıyomuş baya bi gider...
yaklasık hepsi 2000 tl filan perdesi-halısı ve lambası ile abajuru filan filan hepsini almayı düşünüyorum...

öyle işte...
dünden bugüne biraz sinirlerim bozuktu bu bebek eşyaları alım konusunda
kaynanama ne dertse herseye karıştı birden ona çok sinirlerim bozuldu
eşimde biraz nasıl ödicez gibi bişey deyince dellendim...
bugün biraz iş yerinde arkadaslara anlatıp sinir cıkarttımmm

o oda alınacak işte sonucunda da herkes boş yere konuşuyoooo

dün akşam doğru düzgün uyuyamadım.
melisam canım içine mi doğdu :)) sende mesaj atmışsınn hissettin mi kız yoksa
ama onun dışında çok şükür çok çok mutluyummm
bebişimin oda süsünü , mevlutte dagıtmak için aşağıdaki bebek çerçevesini aldım daha cok erken ama coook hoşuma gittiiiiii

arkadaşlar nasılsınız ne var ne yok ben çok iyiyim maşallah.dün pikniğe gitmiştik eşim ve eşimin arkadaşları ve eşleriyle süperdi...
bugünde yazdan kalma bir bahar havası var.
bebek topiğinde azranın başına gelenlere çok üzüldüm yaa....kocası 4 yıldır bir kadınla onu aldatıyormuş.bböylelerine kadın değil o.... k.... demek lazım

ya keşke burdada bahar havası devam etseydi ama cumartesi pazar muhteşemdi gercekten bizde piknikteydik ne güzel:))) hemde deniz kenarında süperdiiiiiii

ne olmuş azaraya inanmıyorum ya nasıl ögrenmiş öylee hemen bakiyim gercek mi yaaa inanamam ....

asembım normal besik daha mı iyi diyon simdi. ya arada kaldım forum sitelerine baktımda büyüyen beşik alanlar genelde gereksiz diyolar. hanı daha cok kullansın diye buyuyen istiyodum ya onlarında enleri genelde dar oluyomus cocuk rahat edemıyomus buyuttukten sonra. su an buyumeyen normal besik daha cazip gibi. bide sımdı bebek için uygun olanını alsam e bi 10 yasında o cocuk bebek takımını istemezki demi ama büyüdüm edalarına bürünecek daha genc işi bişi alınır ilerde demı ama.baktım kuzu cilege cok guzelmıs modeli.

bende duydum ya cok uzuldum azramızda cok güzel bi kıs yanı kocası doyumsuzmus demekki . 4 yıl ayakta uyutulmak cok fena bişi ya allah kımsenın basına vermesin cok zor vallahı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…