Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldiniz kızlar naıslsınız paptyam eminem
iyiym canım sağol sen nasılsınjaleda hoşgeldin,nasılsın
hoşgeldiniz kızlar naıslsınız paptyam eminem
[SUP]selam kızlar hayırdır kaynandan dertli gördüm sizi:26:[/SUP]
iyiym canım sağol sen nasılsın
çok şükür idare ediyorum işte.iş yerimdeyim saat sayıyorum.
[SUP]selam kızlar hayırdır kaynandan dertli gördüm sizi:26:[/SUP]
hoşgeldin eminem sorma böyle yalnız olunca kimseden ses gelmeyince ama işeirne geldiklerinde bizi hatırlamalrı benim cnaımı sııyo ancak parauya gelince bekliyolar neymiş kredi çekicekmşizde diğer oğlunun parası azmış geçimi zormuş diye ona ev alıcakmışız daha abisine çektiğimiz krediyi bitiremedik ne desem boşaltmama içimi eminem
nasıl olayım canım yorgun kucağımda şuan gazdan ağlıyo ya kucağımda olucak kafayı göğsüme gömüyo uyuyo yada ayaklarımda ellerimi tutarak uyuycask bittim artıksen nsılsın papatyamhoşbulduk canım işteyim sen nasılsın
hoşgeldin kevserim nasılsınbendee delldümmmmmm kızlarrr
ne şekerlemesi eminem durmuyo anacım gömdü kafayı göğsüme uyuyo koyunca ağlyıo sıpaiyiym canım sağol sen nasılsın
hoşbulduk şekerleme paşamız ne yapıyo bakıyım
gıcık gıcık davranıyolar canımızı sıkıyolar napalım:) nasılsın
hoşgeldin eminem sorma böyle yalnız olunca kimseden ses gelmeyince ama işeirne geldiklerinde bizi hatırlamalrı benim cnaımı sııyo ancak parauya gelince bekliyolar neymiş kredi çekicekmşizde diğer oğlunun parası azmış geçimi zormuş diye ona ev alıcakmışız daha abisine çektiğimiz krediyi bitiremedik ne desem boşaltmama içimi eminem
nasıl olayım canım yorgun kucağımda şuan gazdan ağlıyo ya kucağımda olucak kafayı göğsüme gömüyo uyuyo yada ayaklarımda ellerimi tutarak uyuycask bittim artıksen nsılsın papatyam
hoşgeldin kevserim nasılsın
ne şekerlemesi eminem durmuyo anacım gömdü kafayı göğsüme uyuyo koyunca ağlyıo sıpa
aynen öyle gıcık az kalır yanında kanser ettiler beni
yüksek müsadenle oha diyorum.hatta yok deve.sen zaten çalışmıyosun.eşinin gecesi gündüzü yok.abisine para çektin bide diğerine mi istiyolar elif? yavrum zaten senin çocuğun olmuş yeni.doğuya gidiceksinz.para lazım el altında e bildiğim kadarıylada kiracısın.bukadarına pessss diyorum.bunlar uzak dursa daha hayırlıymış vallahi.
gıcık gıcık davranıyolar canımızı sıkıyolar napalım:) nasılsın
iyiym canım sağol sen nasılsın
çok şükür idare ediyorum işte.iş yerimdeyim saat sayıyorum.
kusura bakama geç yazıyorum iş yerinde olunca hemen yazamıya biliyorum
h.bulduk gülün ne olsun cadı kızım uyuyorrr kırkırdanıyo uyanacak heralde çok zor elfiim allah yadımcımız olsunn bizimkide gece uymuyor ya çokkk şükür gaz proplemimiz yok olsa işimiz daha zor elifim allah yardımcın olsunn gece 4 de kadar uyumadıkk
slm elfimmm üzüldüm şimdi ya ee öbür kadeşine çektiniz bide diğerine çekceksiniz ee siz ne yiyip içceksiniz böyle saçmalıkmı olur ya iki kredi birden nasıl ödüceksiniz allahım sen herkeze akıll fikir ver yeni bebeğiniz oldu bide ya çok zor valla çokkk
kevserim gazı olmasın ben uyumamaya razıyım yeterki çekmesin kıvranmasın keyfi yerinde olsun ama yok kıvranıyo resmen aniden ağllıyo offf dayanamuyrum haline kuzumun göğsümde rahat ediyo beni bliyoki küçüvük haliyle
oyyyy oyy ççok zor gerçekktenn onlarrr ağladıklarında içimiz gidiyor eriyoruzzz çok zor bu annelik bazen ağladığı zaman kızımla beraber bende ağğlıorumm sonra kafasını kaldırıp bana bakyıor gülüyo sonrda