• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

[hoşgeldin papatyam canım korkma o yorgunluktandır ayakta kalmaktandır belinde falan birde karnında toplanma bir yere beek toplanması setleşmeler oluyo mu meslea o doğum belirtlileri dedi doktorum bend ebilmiyodum sorduğumda e doğum başlamış yani doğuma hazırlık onlar olucak artıcak falan dömişti korkma sen olurmu bacak krammplrı bendede luyodu aniden kalksam bvirden girerdi çok ayakta durduğumda falan diz kapağıma inerdi böyle ama çok tedirginsen doktora görünmekte fayda var papatyam:26::26:

papatam bende o yüzdne kararsızım asitli olduğundan ama gamze yapmıştı iril aktı dmeişti böyle o yüzden rahim t4mzilendsin diyorum ama bilemdeim şimdi:44:

bacağım olsa neyse dicemde karnım olunca korkuyorum.doktorum bişey olmaz diyip duruyo.ama magnezyum desteği almak gerekiyomuş.erken doğum olabilirmiş.adam kullanmana gerek yok diyo başka bişey demiyo.her doktorun başka bişey demesinden bezdim.topaklanmada oluyo ama çok nadir. bence sen yapma sirkeyi yeni doğum yaptın kuzum.bide mantar falan okursun uğraştırır seni.[/QUOTE]

benimde cok karnım agrıyooo
sol kasıgıma cok agrı giriyooo
2 gündür mahvoldummm
Ya Allah günay yazmasın ama bi yerim geciyo bi yerim agrımaya başlıyoooo....

İshal miyim kabız mıyım bilemedim .. sürekli içimde sancılar geziyo karnım agrıyo gibi bende endişeleniyorum...

yürüdükçe agrı giriyo mu peki?

Eki Görüntüle 649432 Eki Görüntüle 649433 Eki Görüntüle 649434 Eki Görüntüle 649435 Eki Görüntüle 649436 Eki Görüntüle 649437 papatyam beşik bu kuzum hazır burdayken yükleyim dedim bu turuncu yelekli halide şimdi çektim son hali kanapede uyuyo sıpa gündüleri beşikte yatmıyo nedense:1::1:

Rabbim nazarlardan saklasın,maşallah adam olsun bu kuzu ya.beşiğini sevdim canım güzelmiş.markası fiyatı ne?bide sallanan bişeye benziyo sallanıyomu

Rabbim nazarlardan saklasın,maşallah adam olsun bu kuzu ya.beşiğini sevdim canım güzelmiş.markası fiyatı ne?bide sallanan bişeye benziyo sallanıyomu

yorganını yastığını vs kendin mi yaptın elif,hazırmı aldın.nasıl yapıyım.iş başa düşünce şaşırıp kaldım nasıl yapsam nasıl etsem diye.

Eki Görüntüle 649432 Eki Görüntüle 649433 Eki Görüntüle 649434 Eki Görüntüle 649435 Eki Görüntüle 649436 Eki Görüntüle 649437 papatyam beşik bu kuzum hazır burdayken yükleyim dedim bu turuncu yelekli halide şimdi çektim son hali kanapede uyuyo sıpa gündüleri beşikte yatmıyo nedense:1::1:

oy maşallah maşallah ne tatlı bişiii nzar degmesin
canım kilosu filanda yerinde cok tatlıııı Allah ım bende bi an önce dogurmak isityorum:))))))

başınıda sürekli kapıyosun galiba:)))

Kızzlarrr bnm cadı uyudı bn kaçar işlerimi yapıyım inş gene gelirim
tmm kevserim sen bak minnoşuma görüşrüz yine öp yeirmede teyzesinn güzleini:54::54::54::nazar::nazar:
elifcim aktardan aldığın rezene değil cnm eczaneden alıcaksın rezene çayını bebekler için özel oluyor hemde tadı güzel fena değil benim paşam çok seviyor ,
nasıl kayısı ver bişi olmaz kuru kayısı suyunu ama birkaç kaşık ver hiç bişi olmaz içine şeker falan koyma ama.sade iki üç kayısı kaynat beli kıvam alınca kayısılar şişince kapat suyunu içir.
anladım canım aldırayım ben o zaman bugün kayısıyıda deidğin gibi şekrsiz yaptım 4 tane attım minik tencereye kaynadı ama ben içtim :17::17::17:dur yapayım şimdi kayısı normlade var gün kurusuda hangisinden yapsam acep
Allah Allah iyide magnezyum vermsi gerekir gerek görmüyo ama ne bileiym birşey diyemiyorum karnında kasılmalar varsa birşey diyemiycem çok ayakta kalma diyicem ama işin de ayakta oluyosun papatyam başka dktrdamı gözüktün birbielrini tutmuyoki herbiri ayrı diyo kafa karışıyo haklısın cnaım yaa aslında bebek topiğne gelsende bir sorsan orda çok kişi hamiliekik geçirdi bilne yada yaşayan vardır elbet yarıdmcı olurlar papatyam ne dersin:26:

ablamdada oldu elif oda kullanmıştı.ama bu adam gerek yok luzümsuz kullanmanında zararı var dedi.ne biliyim çapaya randevum var ama 19 unda.çok var.eskisi kadar yormuyorum kendimi daha çok oturuyorum ama yinede oluyo.ben 32 hafta olunca ayrılıcam işten beebğim erken doğacaına erken işe başlarım ne yapayım.çok sinirim bozuluyo elif ya.dua et bana.hayırlısı ile 9 hafta kaldı[/QUOTE]

ederim papatyam etmezmiyim yaaa kuzum Allah yardımcın olsun cnaım benim inş rabbim zamanı geldiğinde kucağına almanı nasipe tisn rabbime emanet minik paşam sen stres yapma üzülme yorulma en ufak birşeydede git doktora gerçi o doktora gitsen neki boş gibi uruyo:44::44:

elif canım baya da büyük kıyafetleri var yawww kaç günlük oldu şimdi..
bende alıyorum kıyfateleri sanki büyük olcak gibime geliyooo

$sabahgunesi-sb.jpg

Kızlar bu da benim bu sabahki halim :)))

:49:

sol kasıgıma cok agrı giriyooo
2 gündür mahvoldummm
Ya Allah günay yazmasın ama bi yerim geciyo bi yerim agrımaya başlıyoooo....

İshal miyim kabız mıyım bilemedim .. sürekli içimde sancılar geziyo karnım agrıyo gibi bende endişeleniyorum...

yürüdükçe agrı giriyo mu peki?[/QUOTE]

canım güldürdün beni.bende aynen senin gibiyim yemin ederim.allahım affet diyorum ama biri bitiyo biri başlıyo.ama benim 6. aydan sonra geçmeye başladı çok şükür.arada işte kramp giriyo başka bişeyim yok.ben yürüme yapmıyorum korkuyorum canım.zaten oram buram ağrıyıp duruyoki yapamıyorum.

canım güldürdün beni.bende aynen senin gibiyim yemin ederim.allahım affet diyorum ama biri bitiyo biri başlıyo.ama benim 6. aydan sonra geçmeye başladı çok şükür.arada işte kramp giriyo başka bişeyim yok.ben yürüme yapmıyorum korkuyorum canım.zaten oram buram ağrıyıp duruyoki yapamıyorum.

:))) valla zormuş yaaa sanki bi tek biz bu kadar agrı cekiyoruz başka hamilelerde hiç bişi yok...
benim bagırsaklar mı bozuldu anlayamadım ... elevit hap zaten beni mahvediyo bide kan ilacııı
hiç sevmiyorum ilaç içmeyi...
bakalım sonraki ay nasıl olcak..
ben yürümeyi cok seviyorum.. ama baagıdır bende yürüyemedim agrılardan..
dün akşam bi yarım saat yürüdüm bu akşam da yürücem inşallah .. yavas yavas tabi hızlı olunca daha cok kramp giriyo kasıklara..
benim tam regl günlerim yaklaştı ondan olabilir...
seninde yakın mı günlerin?

5. ay biticek bakalım...

sağolsın papatyam Allah razı olsun kuzum johnson baby markası kuzum fiyatı biz aldığımızda 179 tldi ama şimdi 200 tl olmuş papatyam aslında admalr fiyatı oraya yazmayı unutmuşler biz o fiyat tan alınca hemena rtırmışlar sallanıyo hemde süper şekile çok mennum ben kuzum
yorganını yastığını vs kendin mi yaptın elif,hazırmı aldın.nasıl yapıyım.iş başa düşünce şaşırıp kaldım nasıl yapsam nasıl etsem diye.
kuzum yastığını yorganını halam yaptı ama bend eekstradsan 2 yastk yaptım çok kullannlıyo çünkü nevrimlerinide gittgidyodan aldım balım
oy maşallah maşallah ne tatlı bişiii nzar degmesin
canım kilosu filanda yerinde cok tatlıııı Allah ım bende bi an önce dogurmak isityorum:))))))

başınıda sürekli kapıyosun galiba:)))

elisim hoşgeldin kuzum sğaolsın darısı başına inş sneinde gelicek o günlerin kiloso 3300 doğdu şimdi 5100 olmuş boyda 51 di 57 olmuş maaşallah güzle diyolar gleişimine başınıda şapkayo banyodan sonra kapatıyorum genelde batanişyeiyde üzeirne kapatıyorum ne bileyim soğuk alır diye:26::26:

elif canım baya da büyük kıyafetleri var yawww kaç günlük oldu şimdi..
bende alıyorum kıyfateleri sanki büyük olcak gibime geliyooo
elisim ben karışık aldım ama genelde büyük aldım 0-3 olanlar olmuyo şuan atleti falan kaç kıyafeti giydirmedim bence küçük alma elisim yzık vallaha bak şuan 32 gnlük olduk teyzesi
Eki Görüntüle 649454

Kızlar bu da benim bu sabahki halim :)))

:49:
vowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww maaşallah elisim çok güzel gözüküyosunuz :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
elifim çıkıyorum şimdilik esseu uğrarım yine doktor geldi.

tmm papatyam dikkat et kendine olurmu öpüyorum ALlaha emanet olun canım benim:38:

elifim bencede eczaneden al ara ara bebişi yüz üstü yatır tabi yanından ayrılma burnu açık olsun ağzı açık olsun yani o acayip gaz çıkartırıyor daha demin benim oğluşa yaptım pırtpırt yaptı.:))) uzun süreli değil bir kaç dakka yatır ama:7:

elifim bencede eczaneden al ara ara bebişi yüz üstü yatır tabi yanından ayrılma burnu açık olsun ağzı açık olsun yani o acayip gaz çıkartırıyor daha demin benim oğluşa yaptım pırtpırt yaptı.:))) uzun süreli değil bir kaç dakka yatır ama:7:

dedim eşime moonum alıcak şimdi yüzüstü yatırmıyrum yapayım onuda bazen emzirdikten sorna omuzuma kaldırken pırt diye çıkarıyo bazende ne yaprsam yapayım yok inat çocuk ne olucak :1::1:

Selam kızlar. Elifim naber. Sudocrem ise yaramış sevindim. Bende onu kullanıyorum :) ben ilk zamanlar ıslak mendil olarak ünibaby kullandım çok memnun kaldım. 3 pakett bitirdim. Sonra çok pahalı diye jhonsons baby e geçtim. Bu da çok güzel. Şimdilik bununla devam ediyorum. Bu da oldukça pahalı. Daha uygun bişeyler bakacagm. Bez olarak huggiese geçtim. Daha pamuksu geldi bana.

kızlr altını açıp geliyorum birazdan

bende bakıorum aldıklarım hep 6 aylık , 3 aylık pek bulamıyorum 3 aylık almak istiyorum ama
bide şimdi hep kışlıklar var ya
ondan pek de bişi almıyorum. erkek bebekler biraz daha cabuk büyüyo heralde .. bizim babamızında maşallahı var 1 .90 ee bende bebekten cok zayıf değilmişim bakalım bizim tosuncuk nasıl gelcek
işin garibi sürekli tosun diyorum daha görmeden :)))))

seninkininde maşallah ı var baya toplu ondan dedim kıyafetleri büyüktür diyeee Afferim sana güzel bakmışsın :))) bende benimkini merak ediyorum

:))) valla zormuş yaaa sanki bi tek biz bu kadar agrı cekiyoruz başka hamilelerde hiç bişi yok...
benim bagırsaklar mı bozuldu anlayamadım ... elevit hap zaten beni mahvediyo bide kan ilacııı
hiç sevmiyorum ilaç içmeyi...
bakalım sonraki ay nasıl olcak..
ben yürümeyi cok seviyorum.. ama baagıdır bende yürüyemedim agrılardan..
dün akşam bi yarım saat yürüdüm bu akşam da yürücem inşallah .. yavas yavas tabi hızlı olunca daha cok kramp giriyo kasıklara..
benim tam regl günlerim yaklaştı ondan olabilir...
seninde yakın mı günlerin?

5. ay biticek bakalım...

canım benim adet günü falan saymıyorum ki artık.başından beri vardı.ama bence sende rahatlıycaksın 6. aya geldiğinde.1 ay rahat ettim ben şimdide kramplar başladı.dün dr a gittim.magnezyum başladı bana.kendi dr um değil ama hastanedeki doktor.magnezyum erken doğumuda engelliyomuş.o sebeple içtim herkes içiyo belk faydası olur dedim aldım.nst ye girdim dün hafif sancım çıktı.sakın yürüyüş yapma dedi.dikkat etmeye çalışıyorum canım mecburen.sende kendini bilirsin çok ağrın oluyosa zorlama.benim dr yürü bişey olmaz dedi yürümeye çalıştım ama bel ağrısı kasık ağrısı oluyo bitiyorum 20 dk yürüyünce bende yapmadım dinlemedim onu.dikkatli ol.

bende bakıorum aldıklarım hep 6 aylık , 3 aylık pek bulamıyorum 3 aylık almak istiyorum ama
bide şimdi hep kışlıklar var ya
ondan pek de bişi almıyorum. erkek bebekler biraz daha cabuk büyüyo heralde .. bizim babamızında maşallahı var 1 .90 ee bende bebekten cok zayıf değilmişim bakalım bizim tosuncuk nasıl gelcek
işin garibi sürekli tosun diyorum daha görmeden :)))))

seninkininde maşallah ı var baya toplu ondan dedim kıyafetleri büyüktür diyeee Afferim sana güzel bakmışsın :))) bende benimkini merak ediyorum

seninki erkek değilmiydi bebişim.daha göremeden diyosun.valla ben 0 3 ay ve 3 6 ay aldım.bebek hemşiresi olmama raağmen kendi başıma gelince gözüme bir türlü net gelmiyo ki boyutları.sen hangi şehirdeydin canım.alışveriş yaptığımız yerleri fiyatları markaları vs paylaşsak ya.ben şaşkınlık içindeyim.zaman daraldıkça geriliyorum.ağrım sızımda var ya korkuyorum gezmeyede.yardım edinnnnnnnn :=)

Back