- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
- 413
cnm bzm cadı uyandı emzirip geliyorummm
tmm keserim öp yeirme cadoşumu
![KK19 :38: :38:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk19.gif)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm bzm cadı uyandı emzirip geliyorummm
müsade senin papatyam diyebişlirsin bendende oha düşüncesizlik işte bencillik abisine içim yanmuıyo ona değer eşimi o okuttu fazlasyla paral gönderdi ne şartlarda muhtaç etmedi adam gibi adam bprçlandı bizi evlendirdiğinden ona kurban olsun diğer abside çok iyi ama hani bizimde sınırımız var ev bu çekeceksem kendime çekierim alırım dedimde yüzlerine medet ummayın diye ama can sıkıyo haliyle bizi düşünen varmıki onlaa göre altınlarım duruomuş maaşımız 2800müş de yardım etmiyomuşuz amannnnnnnnnnnnnn ağzımı açmıyım kaynalığı zarardan ibaret birde kendni över işte kötükadın müzeyyen ne olucak![]()
yaa kızlar benim sütüm taşıyo böyle hiç durmadan ne çamşır kalıyone birşey sağıyorum elimle sıkıyorum yok taş gibi sızlıyo böyle artık emzirirkende sızlıyolarki taşıyamıyorum kafam kadar oldu tabi bu çocuk kafayı gömer yatar sağmamn sakıncaıs varmı acaba:26:
yok anacım bu kaynanalrı ne yapmalı terbiyesiz birde sne çalışıyosun en kazanıyosun güzleikle demeisi gerekirken sne kimsin diyo hee erkek gibi çalıyosun bak hamile halinle densiz kadın sinri oldum o kadına laf çekmek lazım aslındada eşleirmz hatırı var diye sesimiz çıkmıyo ama bazende insna doluyo patlıyo szin borcunuz size yeityo insan utanır istemeye anne baba olarak onalr yarım etmemişler birde bekliyolar vallaha yuhhh diyoruma rtık en iyisi olammalrı aslındada bakma benim canım yandıkça bekledim gelmesini aslında gelmemeide iyi oldu yarın laf derse yapıştırım lafı sneinkide sen çalışıyosn bakalım torun olunca ne yapıcakalr geliceklermi bakıckalrmı onalrda istanbuldamı papatyamohhh konuş kız içimin yağları eridi valla:) benimkide el öpmesine gittik eşime demezmi bana mutfak harçlığımızı yolla diye.krediyle ev aldık.eşimin okulda aldığı kredi borcu vardı 10 milyar.20binde evlenirken borcumuz oldu eşya vs.düşün kaldırabilceğimiz yük değil.5 kuruş vermediler evlendiğimizde.evde bekar oğlu var maaşlı. evli oğlu yanında maaşlı bizden para istiyo saygısız.eşim ses etmedi bende anne borcumuz zaten çok olmasa tabi yollar eşim dedim.kötü oldum.ben kimmişim cevap veriyorum.ahlaksız bilmiyo sanki parayı kazananın biride benim.ogün bugündür düşman oldu bana.tek dedğim bu.neden ikide bir borçluyuz diyomusuzda canı sıkılıyomuş onun.lan para isterken kızarmıyo borcumuz var diyince sıkılıyomuş.ığğğğğ tüylerim diken diken oldu yine .)
elif hiçbir sakaıncası yok.aksine sağmamanın var.eğer sertleşiyuo ve beebk yeteri kadar boşaltamıyosa elle yada makinayla sağ.bu hem sütünün azalmasnı engeller hemde meme iltihabı denen lanet bir durumu.sağmazsan iltihap yapar taşlaşır gögsün ateş vs Allah korusun çok ağrılı bişey.
Eki Görüntüle 652519 Eki Görüntüle 652520 kızlar deminde keledimde yoktunuz diye kaldırdım birisi kolumda uyurken biriside koltuktaki hali![]()
geldm kızlr ayağımda sallıyorum uyuck gene braz oynadık gülücükler attı ninni söledkk
oyyy mmmşşlahhhhh 40 bn kere nasılda hzurlu uyuyorr![]()
geldi yine koluma![]()
maaşallahhhhhhhh sübhanallahh dudaklarını yerim kız senin Allahım maaşalahhhh kevserim kuzuma nazarım değmesin totosunu kaşı annesi kırk binkere maaşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh![]()
aminnn gülüm aminnnn kaşıdımmmm gülümm kaşıdımmmm
ne kadar maalşallah desekte yinede korkuyorum kuzum nazarım değmesin minnoşuma kırkbinkere maaşallah sübhanallahhhhh rabbim nazarlardan korusun meleklerimizi![]()
ayenn gülümm bnde çok korkuyorumm allahım yavrularımızı bütün kötülüklrden nazarlandan korsunnnnnnn
amin kevserimm amin bende emzireyim geleyim olurmu balım![]()
tmm gülümmmmmmm
geldimm işte emmemiz bu kar ıkınıyı kıpkırmızı oluyp mememi ısırıyo bırakıyo![]()