• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

kevserim ben çıkıyorum kuzum durmyo kuzum altını açayım sonrada uyuturum prensesi öp yeirme olurmu senide tabiii:54::54::54::54::54:

Elifim bana eczacı pisik kremi olarak trosyd diye bi krem vermişti onu kullandım bi kere geçti. Bi de bakim kremi olarak sudocrem aldım o da çok iyi. Inşallah geçer kuzum. Tek başına zor gerçekten bu işler ya Rabbim yardımcın olsun kuzum

ayy sorma benişmkide uyuyo ama arada ağlıyo ona bak ilere bak derken ter içindeyim eşim gelsin banyoya giricem vallaha yapış yapışş oldum kevserim büyüdümü kızın ne yapıyo annesi:nazar::nazar:

Elifim. K. Bakma gulum cikmk zorunda kaldim cadi uyurken islerimi uaptim

kızlar naıslsınız gelemedim dün hiç kuzumun aşısıı yaptırdık akşam çok huysuzlandı zaten kaka sorunumuz var hiç fırsatım olmadı şimdide mızıldanıp duruyo sizler naıslsınız ben iyi dğeilim gözüm kan topladı artık bu işin sonu nerede bitecek kuzum ne zaman dzelecek bilmyorum çok canım yanıyo çooookkkkkkkkkkkkkkkkk:50::50::50::14:

elifim sabah emzirmeden önce saf zeytinyağı içir bir çay kaşığı, kuru kayısı kaynat suyundan ver biraz, bebekler için eczanede rezene çayı var ondanda içirebilirsin iyi gelir.bukadar üzülme yapcak bişi yok yavrum her bebekin farklı huyu var düzelecek :54:

Elifim bana eczacı pisik kremi olarak trosyd diye bi krem vermişti onu kullandım bi kere geçti. Bi de bakim kremi olarak sudocrem aldım o da çok iyi. Inşallah geçer kuzum. Tek başına zor gerçekten bu işler ya Rabbim yardımcın olsun kuzum
sudocremden aldık dün oflum duygum söyledi sağolsun işede yaradı geçirdi çok hafif kaldı çok sağolsın cnaım benim tşk ediyorum ama diğerinide aldım ismini gerekirse ndadnda alıcam kuzum:38:
Elifim. K. Bakma gulum cikmk zorunda kaldim cadi uyurken islerimi uaptim
estağfurullah kevserim ne kusuru bendee oluyo ne yapıcan kuzular ağlayınca birden çıkıveriyoruz olucak artık canım benim:38::38:
elifim sabah emzirmeden önce saf zeytinyağı içir bir çay kaşığı, kuru kayısı kaynat suyundan ver biraz, bebekler için eczanede rezene çayı var ondanda içirebilirsin iyi gelir.bukadar üzülme yapcak bişi yok yavrum her bebekin farklı huyu var düzelecek :54:

kuzum memeden başka ne alsa kusuyo sdtümü sağıp içine oydum yağı yok kustu kayısıyıda dedilerde erkenmidir diye korktuğumdan kaynattım ama vermedim balım normal rezene veriyorum o değilmi ayrımı bebekler için aldırayım o zaman kuzum düzelmesine düzlicek de kuzum bende o sabır yok panik çok dayanmıyorum en ufak şeyde ne bileyim:26::26::26:

Nabe elifim küçük bey neyapyorsun bn hala regl olmadım. Ofkum oldunmu sen be zaman oldun kaç ay aonra

Nabe elifim küçük bey neyapyorsun bn hala regl olmadım. Ofkum oldunmu sen be zaman oldun kaç ay aonra

hoşgeldin canım benüm nasıl olayım uykusuzum gece hiç uyumadı bücürük gazdan şimdi daha yeni uyudu inş uyanmaz heen yemeğimi koyucam çünkü gerçi ne yapcaksam :44::44:prensesim uyudumu bu gece :nazar::nazar:kuzum benim kanmam daha bitmediki 32 gün oldu bir bitse bende normal adeti merak ediyorum acaba naısl olucak snacılarım olucakmı diye oflumda oldu ama kesintili oluyo sürekli olmuyo nedense:26::26:

acaba melisam ne yapıyo fıdığım nasıl oldu toparlayabildimi kendisini çok merak eiyorum:26::26::31:

hoşgeldin canım benüm nasıl olayım uykusuzum gece hiç uyumadı bücürük gazdan şimdi daha yeni uyudu inş uyanmaz heen yemeğimi koyucam çünkü gerçi ne yapcaksam :44::44:prensesim uyudumu bu gece :nazar::nazar:kuzum benim kanmam daha bitmediki 32 gün oldu bir bitse bende normal adeti merak ediyorum acaba naısl olucak snacılarım olucakmı diye oflumda oldu ama kesintili oluyo sürekli olmuyo nedense:26::26:

H b gulum bizim cadi da1 de yattık 4.5 ta gene kalktik 5 yattik 7.3oda kalktık 9 da ben kaltık eşim işten geldi yemek haIrladım çok şükür önceki günlere göre uyuduk şimdi sallıyorum aayağımda uyusun işlerimi yapıcam.
Grip olcam heralde ya burnum yanıyo başım ağrıyo inş olmammmm bn lohusayken çok fazla kanama olmadı sadece 30 gün sürdü aralıklar sonrada bttı bnde çok merak edîyorum ne zaman olcam ağrım olacak çok nerak ediyorum

H b gulum bizim cadi da1 de yattık 4.5 ta gene kalktik 5 yattik 7.3oda kalktık 9 da ben kaltık eşim işten geldi yemek haIrladım çok şükür önceki günlere göre uyuduk şimdi sallıyorum aayağımda uyusun işlerimi yapıcam.
Grip olcam heralde ya burnum yanıyo başım ağrıyo inş olmammmm bn lohusayken çok fazla kanama olmadı sadece 30 gün sürdü aralıklar sonrada bttı bnde çok merak edîyorum ne zaman olcam ağrım olacak çok nerak ediyorum

vay yaramaz vay ne yapsak sneinkiyle benimkini bir araya koysak ağlasınalr birbielrii sesleryle belki uyur kalırlar bizde azıcık kafa dinlesek yahuu:1:yoksa bu gidişle dinliycek kafa bulamıycaz kesb yani:27::27::27:aman dikkat et kuzum hasta olma hemen geçr kuzunu bu dönem zor bir dönem vallaha hee bakalım nasıl olucak kaç ay sonra olucaz düzene giricek ben şu sirkeli suyu yada bir pamuğa birşeye sirke koyupda alta koymayı düşünüyrum iltihap varsa söküp atar diye ama naısl yapılıcak bilmiyorum gamzem yapmıştıda çok işe yaramıştı sökmüş içeriyi kevserim bende yapayım temizlensin içim diyorum:26:

vay yaramaz vay ne yapsak sneinkiyle benimkini bir araya koysak ağlasınalr birbielrii sesleryle belki uyur kalırlar bizde azıcık kafa dinlesek yahuu:1:yoksa bu gidişle dinliycek kafa bulamıycaz kesb yani:27::27::27:aman dikkat et kuzum hasta olma hemen geçr kuzunu bu dönem zor bir dönem vallaha hee bakalım nasıl olucak kaç ay sonra olucaz düzene giricek ben şu sirkeli suyu yada bir pamuğa birşeye sirke koyupda alta koymayı düşünüyrum iltihap varsa söküp atar diye ama naısl yapılıcak bilmiyorum gamzem yapmıştıda çok işe yaramıştı sökmüş içeriyi kevserim bende yapayım temizlensin içim diyorum:26:

Olue gülüm biz kuz fazla ağlınca hayattan kopuyore kırp kıemızı oluyor insan korkuyor gülüm bn duymadım öyle biley yap gülüm sende iltihap sökülsün gamZe yapmış nede olsa işe yarar sa yap sende gülüm

merhaba kızlar nasılsınız bakalım? dün akşam iş yerimde ve bu sabah evden çıkacakken karnıma kramp girdi kızlar.27.hafta haftadyım.hani bacağımıza girer ya bazen çok ağrı verir.aynısı karnımın farklı yerlerine giriyo.endişeleniyorum bende.acaba yalancı kasılma dedikleri bu mu? yaşayan var mı aranızda.

Olue gülüm biz kuz fazla ağlınca hayattan kopuyore kırp kıemızı oluyor insan korkuyor gülüm bn duymadım öyle biley yap gülüm sende iltihap sökülsün gamZe yapmış nede olsa işe yarar sa yap sende gülüm

aman kızlar dikkatli olun yeni doğum yaptınız vallahi ben korkarım böyle şeylerden mikrop falan kapmasın.hem sirke asitli bişey oradaki normal yapıyı falan bozar mı acaba? bi hatırlatıyım dedim :(

sorma sorma kzum vallaha benimide kıpkırmızı oluyo bir an korku alıyo geçiyo sonra ne bileyim sıpaar işte büyüsler aslında büyümesini hiç istmeiyorum ben bu haleirni çok seviyorum ama zor anacım çok zor baklaım kuzum bende yapıyım diyorum ama bakcez artık:26:
merhaba kızlar nasılsınız bakalım? dün akşam iş yerimde ve bu sabah evden çıkacakken karnıma kramp girdi kızlar.27.hafta haftadyım.hani bacağımıza girer ya bazen çok ağrı verir.aynısı karnımın farklı yerlerine giriyo.endişeleniyorum bende.acaba yalancı kasılma dedikleri bu mu? yaşayan var mı aranızda.
hoşgeldin papatyam canım korkma o yorgunluktandır ayakta kalmaktandır belinde falan birde karnında toplanma bir yere beek toplanması setleşmeler oluyo mu meslea o doğum belirtlileri dedi doktorum bend ebilmiyodum sorduğumda e doğum başlamış yani doğuma hazırlık onlar olucak artıcak falan dömişti korkma sen olurmu bacak krammplrı bendede luyodu aniden kalksam bvirden girerdi çok ayakta durduğumda falan diz kapağıma inerdi böyle ama çok tedirginsen doktora görünmekte fayda var papatyam:26::26:
aman kızlar dikkatli olun yeni doğum yaptınız vallahi ben korkarım böyle şeylerden mikrop falan kapmasın.hem sirke asitli bişey oradaki normal yapıyı falan bozar mı acaba? bi hatırlatıyım dedim :(

papatam bende o yüzdne kararsızım asitli olduğundan ama gamze yapmıştı iril aktı dmeişti böyle o yüzden rahim t4mzilendsin diyorum ama bilemdeim şimdi:44:

[hoşgeldin papatyam canım korkma o yorgunluktandır ayakta kalmaktandır belinde falan birde karnında toplanma bir yere beek toplanması setleşmeler oluyo mu meslea o doğum belirtlileri dedi doktorum bend ebilmiyodum sorduğumda e doğum başlamış yani doğuma hazırlık onlar olucak artıcak falan dömişti korkma sen olurmu bacak krammplrı bendede luyodu aniden kalksam bvirden girerdi çok ayakta durduğumda falan diz kapağıma inerdi böyle ama çok tedirginsen doktora görünmekte fayda var papatyam:26::26:

papatam bende o yüzdne kararsızım asitli olduğundan ama gamze yapmıştı iril aktı dmeişti böyle o yüzden rahim t4mzilendsin diyorum ama bilemdeim şimdi:44:[/QUOTE]

bacağım olsa neyse dicemde karnım olunca korkuyorum.doktorum bişey olmaz diyip duruyo.ama magnezyum desteği almak gerekiyomuş.erken doğum olabilirmiş.adam kullanmana gerek yok diyo başka bişey demiyo.her doktorun başka bişey demesinden bezdim.topaklanmada oluyo ama çok nadir. bence sen yapma sirkeyi yeni doğum yaptın kuzum.bide mantar falan okursun uğraştırır seni.

elifcim aktardan aldığın rezene değil cnm eczaneden alıcaksın rezene çayını bebekler için özel oluyor hemde tadı güzel fena değil benim paşam çok seviyor ,
nasıl kayısı ver bişi olmaz kuru kayısı suyunu ama birkaç kaşık ver hiç bişi olmaz içine şeker falan koyma ama.sade iki üç kayısı kaynat beli kıvam alınca kayısılar şişince kapat suyunu içir.

[hoşgeldin papatyam canım korkma o yorgunluktandır ayakta kalmaktandır belinde falan birde karnında toplanma bir yere beek toplanması setleşmeler oluyo mu meslea o doğum belirtlileri dedi doktorum bend ebilmiyodum sorduğumda e doğum başlamış yani doğuma hazırlık onlar olucak artıcak falan dömişti korkma sen olurmu bacak krammplrı bendede luyodu aniden kalksam bvirden girerdi çok ayakta durduğumda falan diz kapağıma inerdi böyle ama çok tedirginsen doktora görünmekte fayda var papatyam:26::26:

papatam bende o yüzdne kararsızım asitli olduğundan ama gamze yapmıştı iril aktı dmeişti böyle o yüzden rahim t4mzilendsin diyorum ama bilemdeim şimdi:44:

bacağım olsa neyse dicemde karnım olunca korkuyorum.doktorum bişey olmaz diyip duruyo.ama magnezyum desteği almak gerekiyomuş.erken doğum olabilirmiş.adam kullanmana gerek yok diyo başka bişey demiyo.her doktorun başka bişey demesinden bezdim.topaklanmada oluyo ama çok nadir. bence sen yapma sirkeyi yeni doğum yaptın kuzum.bide mantar falan okursun uğraştırır seni.[/QUOTE]

Allah Allah iyide magnezyum vermsi gerekir gerek görmüyo ama ne bileiym birşey diyemiyorum karnında kasılmalar varsa birşey diyemiycem çok ayakta kalma diyicem ama işin de ayakta oluyosun papatyam başka dktrdamı gözüktün birbielrini tutmuyoki herbiri ayrı diyo kafa karışıyo haklısın cnaım yaa aslında bebek topiğne gelsende bir sorsan orda çok kişi hamiliekik geçirdi bilne yada yaşayan vardır elbet yarıdmcı olurlar papatyam ne dersin:26:

bacağım olsa neyse dicemde karnım olunca korkuyorum.doktorum bişey olmaz diyip duruyo.ama magnezyum desteği almak gerekiyomuş.erken doğum olabilirmiş.adam kullanmana gerek yok diyo başka bişey demiyo.her doktorun başka bişey demesinden bezdim.topaklanmada oluyo ama çok nadir. bence sen yapma sirkeyi yeni doğum yaptın kuzum.bide mantar falan okursun uğraştırır seni.

Allah Allah iyide magnezyum vermsi gerekir gerek görmüyo ama ne bileiym birşey diyemiyorum karnında kasılmalar varsa birşey diyemiycem çok ayakta kalma diyicem ama işin de ayakta oluyosun papatyam başka dktrdamı gözüktün birbielrini tutmuyoki herbiri ayrı diyo kafa karışıyo haklısın cnaım yaa aslında bebek topiğne gelsende bir sorsan orda çok kişi hamiliekik geçirdi bilne yada yaşayan vardır elbet yarıdmcı olurlar papatyam ne dersin:26:[/QUOTE]

ablamdada oldu elif oda kullanmıştı.ama bu adam gerek yok luzümsuz kullanmanında zararı var dedi.ne biliyim çapaya randevum var ama 19 unda.çok var.eskisi kadar yormuyorum kendimi daha çok oturuyorum ama yinede oluyo.ben 32 hafta olunca ayrılıcam işten beebğim erken doğacaına erken işe başlarım ne yapayım.çok sinirim bozuluyo elif ya.dua et bana.hayırlısı ile 9 hafta kaldı

Back