• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

a.slm monum hoşgeldin nerelrdesin hiç görüşemez olduk canım paşam naısl fımdığım hamileydi ama bugün sabah kanaması başlamış malesef:50::50::26:

elif ya kandada pozitif çıktımı onun ben onu kaçırdım sanrım net yokken evde.kıyamam ya ondanda perişan oldu bukadar.ben idrarda silik çıktı diye biliyorum sadece.

Kıslar slmlarr
Nasılsınız ben gergun gezıyorum ıyı oldu bu izmir gezısı bana vakıt cabuk geciyo
Alışverıslere gıdıyoru kardesımin ceyız alısverıyle gecıyo gunler tatlı telaslar;))
Fındıgım uzuldum canım adet oldun he cok uzuldun demı ıster ıstemez ınsan kendını cok kaptırıyo cnm.
Ama uzulme ne olur sen hamıle kalamayan bırı segıldıbki gayette guzel kalmıstın uzulme tatlım ınanıyorummelwgın cok yakında gelecek tatlım.
Elıfım sen nasılsın canıo
Moonın ben ana denıstım bak kas tutulması falandır dıye kıyamam ben ona yerım onun omzubu ensesını;))
Hadııptum kıslar papatyam cnm benım sen nasılsın neler yapıyosun:38:

rabbime şükürler olsun iyiyim kuzum benim.ohhhhh yarasın gezmeler tozmalr inşallah sana.bende yorgunluk argınlık idare ediyorum oğluşum büyüyo çok mutluyum 27. haftaya geldik erken doğcak die çok korkuyodum ya.ufak ufak rahatlıyorum bende.Rabbim yardımcımız olsun.fındığa üzüldüm çok dua ediyorum rabbim yüzüne baksın inşallah.öptüm çok kib minik prensesede.

Çok şükür iim gülüm ama gece uykumuz yok gene gece 4 dekadar uyumadık ayağımda salladım

annen yanındaydı dimi canım yanlış hatırlamıyorum.idare edemiyomusuun birazda dinlensen uyusan.niye böyle yapıyoki acaba?huy mu yoksa bi sıkıntısımı var acaba?çok üzülüyorum senin yorgunluğunada

annen yanındaydı dimi canım yanlış hatırlamıyorum.idare edemiyomusuun birazda dinlensen uyusan.niye böyle yapıyoki acaba?huy mu yoksa bi sıkıntısımı var acaba?çok üzülüyorum senin yorgunluğunada

Doğrucnm ama. Artik evinde herzaman gelemiyor cnm sormaya gunduzleeri uyuyor gece uymuyor aglamiyorda bakacak kucakta gezcek cok zor gulum saatlerce ayagimda salliyorum yerinw koyuyorum uyaniyor sende yariya gelmissin gulum allah yardimcin olsun

Doğrucnm ama. Artik evinde herzaman gelemiyor cnm sormaya gunduzleeri uyuyor gece uymuyor aglamiyorda bakacak kucakta gezcek cok zor gulum saatlerce ayagimda salliyorum yerinw koyuyorum uyaniyor sende yariya gelmissin gulum allah yardimcin olsun

canım benim Allah seninde yardımcın olsun.ablamda ayağında salladı hep huysuzdu çok eşşekkadar oldu 4 yaşında hala ayakta uyuyo yere koyduğu an uyanıyo.ağla zırla eline geçeni fırlatıyo ablamı 4 yılda yedi bitirdi yaşlandırdı valla.saçları beyazladı.inşallah düzelir canım.ne diyim.çocuk insana herşeyi yaptırır dedikleri bu olsa gerek

canım benim Allah seninde yardımcın olsun.ablamda ayağında salladı hep huysuzdu çok eşşekkadar oldu 4 yaşında hala ayakta uyuyo yere koyduğu an uyanıyo.ağla zırla eline geçeni fırlatıyo ablamı 4 yılda yedi bitirdi yaşlandırdı valla.saçları beyazladı.inşallah düzelir canım.ne diyim.çocuk insana herşeyi yaptırır dedikleri bu olsa gerek

Analdim gulum cok zor allahim herkezn yardimcisi olaun bakalim bizim cadi nasil olcak geceyi gunduu ahh bi ayirt etse ayin 16. Da iki aylik olacak

kızlar bu geceden sonra 3--4 gün olmayacam eşimle bir yerlere gidecez ama karar veremedik çünkü psikolojim alt üst oldu ya.sabahtan beri ağlıyorum eşim de çok üzülüyor halime ama çok duygusal biriyim ne yapayımm..annem ablam telefondan teselli etmeye çalışıyorlar ama mümkün değil..
yerleşme kanaması neki ama sanmıyorum ya çünkü ben çok şanssızım...sizleri de habersiz bırakmak istemedim şimdi eşim burda hazırlanıp çıkmamız lazım yemeğe ve sinemaya falan gidecekmişiz bu gözlerle nasıl çıkacaksammmm
cnm benim son durum nedir dr gittinmi ....?neden böyle olmuş kan pıhtılaşması sorunu falanmı var bizm gelinde vardı 2 düşügü olmuştu 3.kucağına aldı ama sürekli iğne vuruldu bence onu araştırn cnm .
Kıslar slmlarr
Nasılsınız ben gergun gezıyorum ıyı oldu bu izmir gezısı bana vakıt cabuk geciyo
Alışverıslere gıdıyoru kardesımin ceyız alısverıyle gecıyo gunler tatlı telaslar;))
Fındıgım uzuldum canım adet oldun he cok uzuldun demı ıster ıstemez ınsan kendını cok kaptırıyo cnm.
Ama uzulme ne olur sen hamıle kalamayan bırı segıldıbki gayette guzel kalmıstın uzulme tatlım ınanıyorummelwgın cok yakında gelecek tatlım.
Moonın ben ana denıstım bak kas tutulması falandır dıye kıyamam ben ona yerım onun omzubu ensesını;))

sorma teyzesi bizi çok korkuttu maşallah iyi şimdi rabbim meleklerimizi korusun kıyamıyorum onlara hiç:54::54::54::54::54::54::54:

kevserim analık öyle bizde çok uykusuz kaldık ama 5 aydan sonra yavaş yavaş düzene oturdu kuzum sabır:54::54::54::54::54:

elifim paşa nasıl iyimisiniz:54::54::54::54::54::54:

kızlar bu geceden sonra 3--4 gün olmayacam eşimle bir yerlere gidecez ama karar veremedik çünkü psikolojim alt üst oldu ya.sabahtan beri ağlıyorum eşim de çok üzülüyor halime ama çok duygusal biriyim ne yapayımm..annem ablam telefondan teselli etmeye çalışıyorlar ama mümkün değil..
yerleşme kanaması neki ama sanmıyorum ya çünkü ben çok şanssızım...sizleri de habersiz bırakmak istemedim şimdi eşim burda hazırlanıp çıkmamız lazım yemeğe ve sinemaya falan gidecekmişiz bu gözlerle nasıl çıkacaksammmm
fındığım ne desem boş inanki zor bir durum ama bence araştırılması laızm doktora git bu 2 oldu bence araştırsınla neden böyle oluyo diye kuzum dağıt kafanı üzmemeye çalış lütfen sen sağlıklı olduktan sonra bebeişinde gelicek elbet:26::26::26::26:
erkek bebeklerinde gaz çok oluyor tatlım önemli olan onu çıkarması.kekik yağıyla göbüşüne saat yönünde masaj yap sıcak su torbasını havluya sar bebğin tenine değmesin ama karnına koy oda rahatlatır mesal portakal çok gaz yapar onu yeme gaz yapan yicekler yeme cnm .kıyamam ben ona düzelicek kolay değil dünyaya uyum sağlaması annesi daha 40 nız çıksın birazdaha rahatlarsınız
öyle diyolar monum ama kuzumunda çektiği az değil yemiyorum portakal birşey yediğim söylenemz gaz korkusuyla ama bu seferde vitaminsiz kalıyo bğnye herşeyin vitaminiayrı süte geçiyo gaz korkusuyla yemiyorum karnıına masaj yapıyorum ama el sürdürmüyo bile ancak tuvaletini yapcakda öyle yoksa taş gibibir düzelse moonum ah bir düzelse :14::14::14:
Kıslar slmlarr
a.slm melisam ohh ne gzel gez valaha beek doğduğunda anlıycaksın imkanlarının kısıtkandığını dışarıçıkmayan gezmeyi sevmeyen ben bile bunu diyosam bunalıyosam evden sen düşün geirsiini kuzum fındığımın kandada çımıştı malesef kimyasal oldu sanırım kendine dikkat et melisam yorma kendini ağırlaışıyosun bak ona göre:20::20:
Kızlar nerdesiznuzzz melisamın sonuçları nezman çıkaak
kevserim 3 haftaya demşiti 1 haftası geçti işte:26:
Kızlarrrr habetlerde izledm kadını fuhuşa yaprırmak için idiri diri mzara gömdüler kürekle kafasına vuruyorlar allah bin türkü belalarını versin tüylrim. Diiken diken oldu
çok ağır şeyler çıkıcak ağzımdanda banlarım diye susuyorum kevserm Allahım bildiği gibi yapsın pislikleir:47::47::47:
elif ya kandada pozitif çıktımı onun ben onu kaçırdım sanrım net yokken evde.kıyamam ya ondanda perişan oldu bukadar.ben idrarda silik çıktı diye biliyorum sadece.
papatyam kandada çıkmıştı 9 çıkmıştı ama kanmaası olmuş maleseff:50::50::50:
cnm benim son durum nedir dr gittinmi ....?neden böyle olmuş kan pıhtılaşması sorunu falanmı var bizm gelinde vardı 2 düşügü olmuştu 3.kucağına aldı ama sürekli iğne vuruldu bence onu araştırn cnm .

sorma teyzesi bizi çok korkuttu maşallah iyi şimdi rabbim meleklerimizi korusun kıyamıyorum onlara hiç:54::54::54::54::54::54::54:

kevserim analık öyle bizde çok uykusuz kaldık ama 5 aydan sonra yavaş yavaş düzene oturdu kuzum sabır:54::54::54::54::54:

elifim paşa nasıl iyimisiniz:54::54::54::54::54::54:

aynı bee moncuüum kuzum çekiyo bende çaresizce bekliyorum bakıyorum başında sen naıslsın paşam naısll cnaım benim:38:

kızlar naıslsınız gelemedim dün hiç kuzumun aşısıı yaptırdık akşam çok huysuzlandı zaten kaka sorunumuz var hiç fırsatım olmadı şimdide mızıldanıp duruyo sizler naıslsınız ben iyi dğeilim gözüm kan topladı artık bu işin sonu nerede bitecek kuzum ne zaman dzelecek bilmyorum çok canım yanıyo çooookkkkkkkkkkkkkkkkk:50::50::50::14:

Selam kızlar artık sizinleyim. Telden gireceğim paket aldım. Uzun zamandır konuşamıyoruz. Elifim kuzum. Benim abimin çocuğu yiğenim yani 4 ay kakasini kendi yapamadı. Yengem kulak çubuğuyla yaptırdı hep. Ya da duyduğum kadaryla sabun atıyolar. Fitile alıştırma sakin. Sonra hiç yapmaz kendisi

Selam kızlar artık sizinleyim. Telden gireceğim paket aldım. Uzun zamandır konuşamıyoruz. Elifim kuzum. Benim abimin çocuğu yiğenim yani 4 ay kakasini kendi yapamadı. Yengem kulak çubuğuyla yaptırdı hep. Ya da duyduğum kadaryla sabun atıyolar. Fitile alıştırma sakin. Sonra hiç yapmaz kendisi

a.slm hoşgeldin oflum ne iyi ettin vallaha özlüyoruz kuzm vallaha oflum sulu kakaıs kabız değil ama yapamıyo yani başyta öyle değildi sonradan oldu bende sabun koyuodum ama zarlı diyolar fitilide çok mevburkalınca veriyorum kulak çöbü yada zeytin yağı veriyorum yok yine çaresiz neden böyle oldu anlamıyorum abinin bebeişide sulumu yapıyodu peki canım:26:

Kabiz değildi ki sadece ikinmayi beceremiodu. SuluYdu yani canım. Inşallah geçecek. Bizimkiler dört ay çektiler sabret geçecek inşallah

Elifm bende az kala hamile havasina girecektim beynim dönecekti az kala. Ayın birinde adet oldum dedim gece. Sonra baktım kesilmiş. Kahve rengi çamur gibi geliyo. Kaynanam üstüne görmüş olmayasin dedi. Iki gün uyku uyuyamadm. Gebelik testi yaptım negatif çıktı. Sonra kırmızıya döndü. Biraz kırmızı geldi bi ped kadar çok değil yani. Sonra gene kahverengi. Düzensizlik var da anlayamadm ya

Elifm bende az kala hamile havasina girecektim beynim dönecekti az kala. Ayın birinde adet oldum dedim gece. Sonra baktım kesilmiş. Kahve rengi çamur gibi geliyo. Kaynanam üstüne görmüş olmayasin dedi. Iki gün uyku uyuyamadm. Gebelik testi yaptım negatif çıktı. Sonra kırmızıya döndü. Biraz kırmızı geldi bi ped kadar çok değil yani. Sonra gene kahverengi. Düzensizlik var da anlayamadm ya

oflum kusuruma bakma kuzumu uyuttumda yazamdım hemen demeee:53::53::53:aman anacım dikkat edi bak senin 2 seneyi geçirmen lazıms ezeryanlısın kuzum kazaya kurnam gitmeyin bizde daha açılış oladığından rahatım yani ama düzensizlikler olur kuzu benim arkadaş var 20 gün gecikti od kortu falan ama adet oldu yani balım:17:

oflum kusuruma bakma kuzumu uyuttumda yazamdım hemen demeee:53::53::53:aman anacım dikkat edi bak senin 2 seneyi geçirmen lazıms ezeryanlısın kuzum kazaya kurnam gitmeyin bizde daha açılış oladığından rahatım yani ama düzensizlikler olur kuzu benim arkadaş var 20 gün gecikti od kortu falan ama adet oldu yani balım:17:

ay sorma ya korktum hemde nasıl yani. Ama sorun kırmızı geliyo sonra kahve. Nasıl iş anlamadım ya.

Back