• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

hayırlısı ile olsunda hergün foto atarım braya...

canım ankaradan buraya gelen bir polis ve eşi var gitmeleri gerekiyor ama onlar burda kalmak için can atıyorlar burası tvdeki gibi değil abartıyorlaR BEEEEE bende gelin geleceğim zaman korkardım ama hiçte öyle değilmiş...

vallaha fındığım rabbime emanet can korkusu elbette ama oralrda daha kötü olan yerlerde yapanlar var hepside rabbime emnaet kuzum hakkımızda hayırlısı olsun inş ama olusada orası en güzle yanı senin olman balım:38:

elifiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm paşamııııııııııı bi öp kııııııııızzzzzzzzz
öptüm bile fındığım :38::38:
elifim ben bi namaz kılayım da.bide bişi soracam hangi duayı okuyayım sık sık

ne güzel nasmaz kılıyosun fındığım şunkanmam bitttiğinde bende başlamayı düşünyorum artık çok oldu bırakalı yaaa kuzum bildiğin bütün duları oku kalpten gönülden okudukatan sorna iannarak okuduktan sonra rabbim kabul eder balım ve sürekli hayırlısnı iste olurmu bizede dua et kuzumada et galzarı gitsin fındığım:31::31:

tabiki dua ediyorum etmezmiyim canıum benim.vallahi dün de camiide bayağı dua ettim.evet elifim aksatmamaya çaluşıyorum ama vallahi arada aksatıyorum elifim yaaa namazımı Allah affetsin..

tabiki dua ediyorum etmezmiyim canıum benim.vallahi dün de camiide bayağı dua ettim.evet elifim aksatmamaya çaluşıyorum ama vallahi arada aksatıyorum elifim yaaa namazımı Allah affetsin..

aksatmamaya çalış fındığım bir buırakınca gidiyo vallaha 3 günlük dünyaa her ibadetmizi yapmak laızm ama işte o kadar boşa geçiriyoruzki vakitmizi benim eşim çalışıyo bak ne sabah naömazı ne diğerleir kaçırmaz gleir koşturarak geçiyo namaza diye bana bile bakmaz hemen kıalr oturur kurnaını okur imreniyorum ona ne yorgunluk ne yoğunluk keşke bende edebilsem ama malesef :50::50:

fındığım eşim geldi acıkmış sofrayı kuayımmkuzum gelmeye çalıırım yinee balım olmadı yarına girerim inş genlede 1 den önce pek fırsatım olmuyo ama 1 den sonra gelirim kuzum öpüyıoum sneide minnoşumuda iyi bakkendine emi pazar gününede bana kesinlikle yaz özeldende olurmu bitanem Allaha emanet olun göçrüşrüz :54::54::54::54::48::38:

Selam kızlar bn geldm cadı kızımı görmeye gelnler çok olutor yorulutorum uykusuzluktanda öşüyorum iîki annm var allah razı olsun

Kızlar uykusuzluktan kafayı yemek üzereyim hîç uymadı uatırdın başladı ağlamaya aayağımda sallıyorum eşim bıraktım onda da aynı oda uyutamadı şimdi emdi sallıyorum uymuyorrtrrrrrrr ooooooof offff allahım yardım et dayanamıyorum

merhaba kızlar nasılsınız ben çok kötüğyüm gece 5 ten beri ağlıyorum kanamam başladı yine kısmet olmadı sanırım kimyasal dı ikinciyi kaldırmak çok ağır oldu ya.ALLAHIM BANA GÜÇ KUVVET VERSİN...korkuyorum artık..

kızlar hepinize çok alıştım ama sanırım bir müddet burda olmazsam kendimi toparlarım daha doğrusu eşimle bir yerlere gitmeyi düşünüyoruz bu defa çok etkilendim olanlardan.yine de arada uğrar haberdar edirim sizleri

Selam kızlar bn geldm cadı kızımı görmeye gelnler çok olutor yorulutorum uykusuzluktanda öşüyorum iîki annm var allah razı olsun
a.slm kevserim gelen giden olunca zor our kuzum sen sıkıntı etme ne zamanrahatlarsın imkanın olur gelirsin elbet düzene girecekler ve yine eskisi gibi gelicez kuzum
Kızlar uykusuzluktan kafayı yemek üzereyim hîç uymadı uatırdın başladı ağlamaya aayağımda sallıyorum eşim bıraktım onda da aynı oda uyutamadı şimdi emdi sallıyorum uymuyorrtrrrrrrr ooooooof offff allahım yardım et dayanamıyorum
ahh ahh kevserim anlıyorum snei o uykusuzluk yokmu o peki ağlıyomu gazımı var neden uyumuyo acaba prensesim:26::26::26:
Uymuyor allahım ya sabır ver dayanamıyorum ölücem uykusuzluktannnnnnnn:15::14::14:
kuzummm sende ben gibi olmuşun yaaa kıyamam sana yaa:26:
merhaba kızlar nasılsınız ben çok kötüğyüm gece 5 ten beri ağlıyorum kanamam başladı yine kısmet olmadı sanırım kimyasal dı ikinciyi kaldırmak çok ağır oldu ya.ALLAHIM BANA GÜÇ KUVVET VERSİN...korkuyorum artık..
fındığım yapma yaa kanamanmı başladı nasıl oluyo yaa sen neden doktora gitmedinki çokmu kanman lekelenme şeklindemi canım benim inanki diyecek hiç birşey bulamıyorum sözün bittiği yerdyim canım :14::14::14::14::14:
kızlar hepinize çok alıştım ama sanırım bir müddet burda olmazsam kendimi toparlarım daha doğrusu eşimle bir yerlere gitmeyi düşünüyoruz bu defa çok etkilendim olanlardan.yine de arada uğrar haberdar edirim sizleri

fındığım canım benim kıyamam sana sen naısl iyi olucaksan kendini toprlayacaksan öyle yap balım arada haber et uzun süre girmemezlik yapma en azından özelime yaz iyiyim de olurmu üzülme diyemiyorum ne desem boş Allahım sabır versin kuzum çok üzüldüm okuyunca gözleirm doldu içime oturdu resmen yaa:14::14::14::14::43::43:

[video=youtube;rC1fbp4d-EY]http://www.youtube.com/watch?v=rC1fbp4d-EY[/video]

seni öyle iyi anlıyorum ki anlatamam aynı seyi bende yaşadım ve hesabımı bile sildirdim
cok sükür 1 ay gecmeden gelmitim inşallah sende öyle olursun canım benim
en azından cok yaklaştın...

Kafanı dagıt gezin tozun dicem ama öyle dagıtcam diyince olmuyo ... inşallahh en en kısa zamanda cok cok güzel haberle gelirsin.....

Back