• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

selam kızlar nasılsınız...
ben iyi olmaya çalışıyorum...
eliffffffffff doğurdun mu kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
anammmmmm zaman nasıl geçiyo yaaa........
giremiyorum kızlarr fazla pc tamırde hala gelmedi...... :(

hoşgeldin oflum nerelredesin bende giremiyorum bacım doğurdum bu sıpam beni bırakmıyo nasıl oldun canım benim iyisin inş paşam nasıl iyi olunda gelme tek oflum yaa canım benim :38:

şu hamileik tickerini kaldırıp yerine kuzumun tickerini yapabilcek bir arkadaş aranıyo:17::17::17::27::27:

TAZE A NNECİK NBR

Oğlun nasıl alıştınızmı

TAZE A NNECİK NBR

Oğlun nasıl alıştınızmı

hoşgeldin monum iyiyiz vallaha çopk şükür bugün daha iyi uyuyo şimdi arada emzirip geliyorum pc başına çok çok şükür kuzum sen nasılsın bakem durun resim koayyım hazır yaklamışken

aa hadi koy paşanın resmini:)

oyyyy maşallah yavruma doğum fotolarını görünce ağlamak geldi cnm içimden rabbim acısını hiç göstermesin bahtı güzel olsun rabbim nazardan saklasın:16::16::16::nazar:

oyyyy maşallah yavruma doğum fotolarını görünce ağlamak geldi cnm içimden rabbim acısını hiç göstermesin bahtı güzel olsun rabbim nazardan saklasın:16::16::16::nazar:

sağolsın teyzesi Allah razı olsun cümelimizinkini rabbim korusun acısını yaatmasın çok güzel bir duygu bir o kadarda zor herkese yaşatsın rabbim hayırlısını inş :38:

sağolsın teyzesi Allah razı olsun cümelimizinkini rabbim korusun acısını yaatmasın çok güzel bir duygu bir o kadarda zor herkese yaşatsın rabbim hayırlısını inş :38:

amin tatlım amin ne kadarlık oldu şimdi götürdünmü kontrole:16::16:

amin tatlım amin ne kadarlık oldu şimdi götürdünmü kontrole:16::16:

11 günlük oldu teyzesi yarın kontrolu var işte bakalım hayırlısıyla sarılığıuna falanda bakıcakalr inş geçmiştir tamamen gerçi görünütrde birşey yok ama:26:

11 günlük oldu teyzesi yarın kontrolu var işte bakalım hayırlısıyla sarılığıuna falanda bakıcakalr inş geçmiştir tamamen gerçi görünütrde birşey yok ama:26:

aslında her bebekte doğarken sarılık oluyor belli limitin üstüne ilaçla tedavi uygulanıyor. mekonyum yani o siyah kakiş yapıyorlarya en başta onu ne kadar çabuk atarsa okadar iyi oluyor bol bol kereviz salatası kereviz ye çok işe yarıyor annem söylemişti bana olursa ye diye . allah şifa vermiştir inşallah güzel haberlerle dönersin topuk kanı alıncak yarın ozaman.

aslında her bebekte doğarken sarılık oluyor belli limitin üstüne ilaçla tedavi uygulanıyor. mekonyum yani o siyah kakiş yapıyorlarya en başta onu ne kadar çabuk atarsa okadar iyi oluyor bol bol kereviz salatası kereviz ye çok işe yarıyor annem söylemişti bana olursa ye diye . allah şifa vermiştir inşallah güzel haberlerle dönersin topuk kanı alıncak yarın ozaman.

evet canım ilk doğduğunda 3 çıkmıştı zaten işte biraz ilerledi derken geçit gibi kreviz işe yaıryo demek ilk işim yarın aldırmak olucak o zaman aslım benimkinin sıkıntısı olmadı çok şükür hemen yaptı ilk kakasuını 3-4 saat sonra falandı sanrıım tam saati aklımda değil ama yaptı kuzum emdide hemen hiç zorluk çekmedi ama doğum anı yokmu zormuş bee alsım o sancı geliyo yaa geliyogleiyo diye bağırıyorum eşim dışarda duyuyomuş aldırlar yanıma ama ebe geldi bak eşin senden fena güçlü ol snei iyi görsün dye geldiki terlemiş kirenk kaçmş aman hem güzel hem zor o sanıcıyı 2 gün çeken varmış hsatnede sen şanslısın dediler çok şükür:23:

aslım kuzum ağlıyo emzireyim ben sonrada yatrım tekrar tşk ediyorum elleirne sağlık fatih paşamı öp yeirme bende resimler bekliyorum yesinisnden kuzum Allah rahatlık versin öpüyorum görüşrüzzz:54::54::54::54::38::38::38::38::38:

Back