• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

melisamm yaptırma amniyosentez falan kafanı da takma ALLAH aşkına ya.
RABBİM sağlıklıca kucağında görmeyi nasip edecek.
kötü bişey olsa zaten yaptır derdi sana doktor.
bak gerek bile gormemiş.

melisamm yaptırma amniyosentez falan kafanı da takma ALLAH aşkına ya.
RABBİM sağlıklıca kucağında görmeyi nasip edecek.
kötü bişey olsa zaten yaptır derdi sana doktor.
bak gerek bile gormemiş.

tamam kuzum yaptırmam ınsallah bi daha kı konrtrollerde kaybolurda parlaklıklar bende rahatlarım. sen nasılsın kuzu dikişlerini aldırmıssın. bebişin ne cabuk iki aylık oldu ya maassallah nasılda geciyo günler.

tamam kuzum yaptırmam ınsallah bi daha kı konrtrollerde kaybolurda parlaklıklar bende rahatlarım. sen nasılsın kuzu dikişlerini aldırmıssın. bebişin ne cabuk iki aylık oldu ya maassallah nasılda geciyo günler.

içini ferah tut.
RABBİme emanet onlar.
ben detaylı ultrasona bile grmedim yanı..
evet canım aldırdım sonunda her yerımde dikiş ızleri var. fena bi göruntu ama sağlık sonuçta :))
evet canım 2 aylık oldu bıle maşallahı var.
elif normal mı doğurdu..
sende yarıyı bile geçmişsin maşallah yaa

içini ferah tut.
RABBİme emanet onlar.
ben detaylı ultrasona bile grmedim yanı..
evet canım aldırdım sonunda her yerımde dikiş ızleri var. fena bi göruntu ama sağlık sonuçta :))
evet canım 2 aylık oldu bıle maşallahı var.
elif normal mı doğurdu..
sende yarıyı bile geçmişsin maşallah yaa

evet canım normal dogurdu istedigi oldu dogumunda yanlızdı cok üzülüyoduk ona kaynanası gelmiyo diye ne ketum kadınmıs ya gelmedi ya cıdden allahtan normal dogurduda fazla yatmadı. bi hafta eltisi kaldı yanında yardımcı oldu simdi kocasıtyla cırpınıyolar bakmak için bebişe:16::16::16:
sarılık gorulmus bol bol emziriyo işte o da gecer kısa zamanda.
olsun gülüm dıkıslerin olsun onemli degil saglıklı olunda sız.

kuzum ben doktordan cıktıgımdan beri kendimi cok sıkmısım yorulmusum cok bi yarım saat uzanayım kocaman opüyorum senı daha sık gel ozlüyoruz senı bak. bebişinine op benım için.:54::54::54::54::54::54:

kuzum ben doktordan cıktıgımdan beri kendimi cok sıkmısım yorulmusum cok bi yarım saat uzanayım kocaman opüyorum senı daha sık gel ozlüyoruz senı bak. bebişinine op benım için.:54::54::54::54::54::54:

melisa takma sakın kafana özellikle reyhan hnm yaptıysa hiç takma bana demişti ense kalınlığı var diye korkuttu ama deryacım dedi yok normal kan testi yaptırdı sonuç güzel çıktı allaha şükür sıkıntı çıkmadı yani ben günlerce ağlmıştım üzülmüştüm reyhan acayip korkutmuştu hiç sevmem o yüzden o kadını:19::19:

şekerler nasılsınız bakalım ne var ne yok..elifim fotoları kaçırdık yaaaa çok merakn ediyorum paşamızı.
bu gece yine sabaha kadar öksürdüm durdum vallahi söküyormuş sanırım bakalım artık bir başlkıyor öksürük göğsüm parçalanıyor

geçmiş olsun canım.bu son soğuk algınlıkları geçmek bilmiyor ağır geçiyor canım.dikkat et kendine.

kıslar bugun renklı ultroson için doktora gittim.
ve sonuc bıraz moralımı bozdu.
bagırsakta parlaklık gördü
melisam öncelikle geçmiş olsun.bende 2 li ultrason yaptırdım normal çıktı.sonra suyum fazlalaştı.çapa ya sevk yaptırdım kendimi araştırılsın diye.gebede bana bakan salak asistan dr beebğin midesini göremedim dedi.hem kendimi rahatlatmaya çalıştım hemde gerildim bi kaç gün.sonra çapada çok ünlü bi prof var ona gittim özele.recep has riskli gebelik profösörü.bebek sağlam bişeyide yok sen şekerine dikkat et,şeker çıkabilir sende dedi.Allaha şükür o adam bizi rahatlattı.öncelikle gerilmemeni öneririm.muayenesi 350 liraydı.amniyosentez yaptıracağına ona git emin ol derim.anne karnında bir çok hastalığın çaresi var artık.Rabbim evlatlarımıza sağlık sıhlat nasip etsin inşallah.korkma kuzum bişey çıkmaz inşallah.

kızlar öncelikle dün birden çıtım kusuruma bakamayın oğlum durmadı altını açtım emzirdim doymadı yine istedi yine emzirdim bu sefer ağızdan burundan çıakrdı baştan aşağı değiştim derken sonra yemeği yaptım akşam adamar geldi metronetten kablo çekytiler bağlantı yavaş diye derken giremeidm gece hiç uyumadım hiç durmadı kuzum ağzı pamukçuk olmuş biraz sancısı var ölüyorum uykusuzluktan eşim 7den sonra aldı baktı yatırdı beni biraz yoksa zerre uyku girmedi gözüme vallaha ne zomruş bu annelik:26::26::26::26:

Kizlar hepsi bm kizim yukleyemesm eltimin cocugunun resmini
hee nlaıdm kevserişm maaşallah prensesime çok tatlı rabbim nazarlardan korusun bebeişleirmizi :nazar::nazar::nazar::nazar:AMİNNNNNNNNNN
selam kızlar. ben iyice koptum sizden yaa. pc hala yapılmamış sınır oluyorum 1 ay oldu hala gelmedi..
bende geçen pazartesi dikişlerimi aldırmaya gittim.
çok şükür iyi kaynamış.
emirim malesef uslu bi çocuk değil hep ağlıyo kucakta olmak istiyo yırtıyo kendini.. 2 aylık olduk bugün yarın da mevlut var aradan cıkartalım dıyoruz..
elifim paşayı çok merak ediyorum normal mı oldu ?
ALLAHım acısını göstermesin analı babalı buyutsun ınsallah kuzum benimmmmmmmmm
a.slm oflum bacım özlüyoruz snei ama hastasın bebeişin var diye birşey diyemiyorum haliyle zamanımız olmuyo sen iyi olda tek ama aradada haber et ki bileim olurmu geldiğinde hemen resim koyarım teyzesi :38:normla oldu oflum çok şükür bir anda nişanım geldi 4-5 saat sornada hastaneye gittik 7 cm açılma vardı derken bir buçuk saat sonra dıoğdu kuzum çok şüür amin cnaım rbabima cılarını göstermeisn kuzularımızn Aminnnnn
kıslar bugun renklı ultroson için doktora gittim.
ve sonuc bıraz moralımı bozdu.
bagırsakta parlaklık gördü
kalbındede cok kucuk bi parlaklık var dedi diger orgsnları iyi ama iki sey ozellikle kalp degince benım moralım cok bozuldu. yapan doktor amnıyosentez yaptırabilirsin dedi yuzde 90 temız cıkar AMA SEN BİLİRSİN DEDİ.
BENIM DOKTORUMA GÖTÜRDÜM SONUCLARI SEN BOZVER ONU HİÇ Bİ SORUN YOKTUR BEN OLSAM YAPTIRMAZDIM DEDİ. KALBİNDKİ PARLAKLIK ONEMLİ BİŞİ DEGİL COK KUCUK ZATEN RİTMI FALAN İYİ DELİK DEGİL BİŞİYİ YOK DEDİ BAGIRSAKTAKI PARLAKLIKTA İLK KAKASINI YAPINCA BUYK İHTİMALLE GECER DEDİ. O BENI BİRAZ RAHATLATTI AMA NE BİLİYİM YA YİNEDE COK KORKUYORUM melegimde bi sorun yoktur insallah yaaaaaaaaaaaa
:43::43:
kAN TESTİ YAPTI NE OLUR NE OLMAZ BUNLARI YAPALIM DEDİ YARIN SONUCU ALCAM KAN DEGERLERİM İYİ CIKARSA YAPTIRMAM AMNOYO SENTEZ O DA RİSKLİ SONUCTA. İ,NSALLAH İYİ CIKAR DUA EDİN BANA KISLAR NE OLUR.
ELİFİM RESİM KOYMUSSUN KUZUM BENIM KACIRDIM YA Bİ DE BENIM İÇİN KOY EMI KARSILASIRSAK.

melisam korkma sakın beni hatırla ne dmeişti doktor kordon dolanması yok boğazında birşey yok kilolu yok kafası büyük doktorlara inanma korkma stereese girme kuzum Allahın izniyle birşey çıkmıycak sonucu bugün alıcaksın hemen gel haber et giricem bakıcam mutlaka emi sakın korkma balım Allahıma emnaet prensesim sen rahat ol geldiğinde hemen reismleri koyucam teyzesi sana özel sen merak etme gel sen hayırlı haberlerle dularım sneinle kuzum benim:26::26::26:

melisacık meraktayız deryacım ne dedi?????????????????????

kislar kusura bakmayin evde degildik yeni geldik sayilir merak etmisdiniz beni
kan sonuclatim pozitif cikti detya haninla gorusemedim rehberine vernistim sonuclati cagirir dedim ama rehberi bana yollaymis bebegin bagirsaklatinda enfekdiyondan kaynakli parlaklik degil diye yolladi
sinir oldum yogundu herhalde iki dakka ayirmadi bana ana dun gerek yok demisti amniyosenteze.
bilmiyorim umarim dedigi gibidir.

kan sonuclatim pozitif cikti detya haninla gorusemedim rehberine vernistim sonuclati cagirir dedim ama rehberi bana yollaymis bebegin bagirsaklatinda enfekdiyondan kaynakli parlaklik degil diye yolladi
sinir oldum yogundu herhalde iki dakka ayirmadi bana ana dun gerek yok demisti amniyosenteze.

melisam canım gecmiş olsun hayırdır
pozitif ne demek ?? cok takılma canım yaa benim görümceme de yapmışlar öyle aminotensez filan neler demişler ama maaşallah cocugu suanda düz duvara tırmanıyoo
hatta kadınkendi düşsün diye az halı yıkamamış hamileyken...
sen dikkat et Allah ın izni ile bişi olmaz

bende bu akşam bakıyorum göbüşüme ay diyorum ne kadar büyüdü acaba gitmek istiyorum doktora giye halbuki daha 15 gün olmuş göreli vakit gecmemiş yaaa....
nolur moralini bozma bişey değildir...

Cnm sıkm canını bişey yoktur inş dualrımın sennle cnm bm bozma moralini allahın îNiyle hiç bişry olmucak gülüm pozitif eerken anlamadım cnm bnde

melisam dert etme balım dedim yaa beni hatırla sıkıntı yoktur sen merak etme rahat ol yerim prensesimi Allahın izniyle birşeycik olmaz onaa meleğimi koruyo rabbim doktorlar felaket tlllaı işte derken hiçç düşünmüyolar ne yapıcaksın:26:

melisam canım gecmiş olsun hayırdır
pozitif ne demek ?? cok takılma canım yaa benim görümceme de yapmışlar öyle aminotensez filan neler demişler ama maaşallah cocugu suanda düz duvara tırmanıyoo
hatta kadınkendi düşsün diye az halı yıkamamış hamileyken...
sen dikkat et Allah ın izni ile bişi olmaz

bende bu akşam bakıyorum göbüşüme ay diyorum ne kadar büyüdü acaba gitmek istiyorum doktora giye halbuki daha 15 gün olmuş göreli vakit gecmemiş yaaa....
nolur moralini bozma bişey değildir...

elisim 20. haftaya geliyosun yarıladın ne çabuk geçti yaa kurnban olduğum nasılsın nasıl gidiyo göübüşün çıktı hee yerim ben iindekini:49:

elisim 20. haftaya geliyosun yarıladın ne çabuk geçti yaa kurnban olduğum nasılsın nasıl gidiyo göübüşün çıktı hee yerim ben iindekini:49:

elfim asıl sen anlat bebiş napıyo pek giremiyorum yaaa nete..
göbek cok geriliyo yaaa suanda acayip rahatsızım cok hazımsızlık var gibi yemişimde yemişim gibi....
valla göbek varla yok arası gibi cok genişledim ben yawwww bel diye bişi kalmadı... sivri bi göbüş var:))))

20. haftaya gelmişiz vallahii ama bebiş daha 15 cm yaa hiç büyümüyo mu neeee
görmek istiyom bi an önce cok merak ediyorum:))))

senin oglan usluydu umarım huyu henüz değişmemiştir...
yaaa benimde melisaya aklım takıldı ama içimden bi ses hiç kötü bişi yok diyoo doktorlar hep öyle seyler yapıyo işteee valla bende sırf bu sbeplerden dolayı hiç öyle ayrıntılı baktırmak istemiyorum
daha 2 gün önce iş yerinde bile konuşuyoduk varsa da bilmiyim dedim nolucaksa bi anda olsun ama olmasında inşallahh bişiiiii

melisam daha cok sigara içsin işteee belki sigaradan dolayıdır o görünen şeyler... umarım bahane olurda sigarayı bırakırrr ve bebişde saglıcakla büyümeye devam eder....

elfim asıl sen anlat bebiş napıyo pek giremiyorum yaaa nete..
göbek cok geriliyo yaaa suanda acayip rahatsızım cok hazımsızlık var gibi yemişimde yemişim gibi....
valla göbek varla yok arası gibi cok genişledim ben yawwww bel diye bişi kalmadı... sivri bi göbüş var:))))

20. haftaya gelmişiz vallahii ama bebiş daha 15 cm yaa hiç büyümüyo mu neeee
görmek istiyom bi an önce cok merak ediyorum:))))

senin oglan usluydu umarım huyu henüz değişmemiştir...
yaaa benimde melisaya aklım takıldı ama içimden bi ses hiç kötü bişi yok diyoo doktorlar hep öyle seyler yapıyo işteee valla bende sırf bu sbeplerden dolayı hiç öyle ayrıntılı baktırmak istemiyorum
daha 2 gün önce iş yerinde bile konuşuyoduk varsa da bilmiyim dedim nolucaksa bi anda olsun ama olmasında inşallahh bişiiiii

melisam daha cok sigara içsin işteee belki sigaradan dolayıdır o görünen şeyler... umarım bahane olurda sigarayı bırakırrr ve bebişde saglıcakla büyümeye devam eder....

vallaha elisim ne anlatayım canım benim oğlan başta usluydu şimdide uslu ALlah için karnı tok olsun gazı olmasın sesi çıkmıyo izliyo beni yada göğsüme yatıyorum böyle ağzıyla yanağıma dayayıp kokluyo öpüyo resmen nasıl güzel oluyo bir görsen ama son bir kaç gündür gazı çok fazla gecelri uyutmuyo böyle kızarıyoki gazı gelince garibim ne hale giriyo bende uykusuzluktan sterese girdim sanırım sinirlerim bozuk biraz sütüm gitti bugünm taşıp akan süt bugün yok oldu mama verdik uyuyo şimdilik zormuş ki annelik tadını çıakrın vallaha benimde aklım melisaya takıldı onun için girdim ses varmı diye sigara benimde aklıma geldide sanırım bırkamıştı gibi öyle bilyorum yaa doktorlr işte banada demişlerdi hatırlarsın yok kordon yok su fazla boğzında birşey var iri kafası büyük hani iriliği 3 kilo 300 gr 300 çık şlşiliğe 3 kilo hani 4 bulurdu aman Allah bilr dua etmek lazım hayırlısını istmeek lazım insan korkuyo tabiki ama her işin başıs tres unuytmamak lazım bunuda elisim sen zayııfsınki naısl yakışmıştır heöişlik sana vallaha tadını çıkar geri glemiyo o günler ben hala krnımda sanıyorum bazen zoruma gidiyo yanımda olmasına rağmen tepiklere naısl alışmışşsam artık :23::23:

Back