Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyîm cnm bnm sen nasıalsın dîkişlerin geçtimi cadı kucağımdaa emdi bakınıyı şimdi damat napıyo bakemkevserim nasılsın kuzum nasıl:26:
kevsercik kızın kac aylık olmustu neden uyumuyo rahatsızlıgımı var yoksam basından berimi bole ya sizi duydukca iyice gözüm korkuyo benım yaaaaaaaaaa:26::26:Selam kızlar bn geldm cadı kızın hiç uyumuyor kızlar ne gece ne gündüzgeceye göre gene azda olsa
Uyuyor ölüyorum uykusuzluktan babamızda gececi geceleri yalnız kalıyoru napaalım kızımı canı saolsun
O iyi olsun yeterki
şekerler nasılsınız neden kimsecikler yok yaaa..ben hala çok öksürüyorum çok hastayım iyileşemedim.sabah akşam ballı tarçınlı karabiberli süt içiyorum ama hala geçmedi.ve hastalık vücut direncimi düşürdü sanırım uykuyu hiç sevmeyen ben gece 11 sabah 11 uyuyorum ya.kalkmasam yatarım akşama kadar..
slm kıslar nasılsınız
kevsercik kızın kac aylık olmustu neden uyumuyo rahatsızlıgımı var yoksam basından berimi bole ya sizi duydukca iyice gözüm korkuyo benım yaaaaaaaaaa:26::26:
doktora git canım gecmıyosa antıbiyotık kullan ben bile kullandım okruruk geldimi gecmek bilmiyo vallahı.
gecmıs olsun kuzu.
A.selam hoşgeldn melisam iyiz çok şüküt sen nasılsn
Cnm ayın 16da 1 aylık olucak cnm uymuyo desim ya sabadan beri güzel uyuyor maşallahh rahatsızlığı fln yok çok iükür
Ağlamıyoda ilgi istiyor
vay sıpacık vay ilgi isytiyo he gece uykusu yoksa kotu ya gunduz az uyut kuzu olmuyomu ole.:44:
slm herkese bende yeni katıldım ve nasıl kullanıcağımı bilmiyorum. gebelikle ilgili paylaşımlar istedim ama daha becerebilmiş değilim. bu arada 10 hafta 3 günlük hamileyim ALLAH'ım herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin.bu benim ikinci ama ilginden daha zor geçiyorrrrrrrr
vay sıpacık vay ilgi isytiyo he gece uykusu yoksa kotu ya gunduz az uyut kuzu olmuyomu ole.:44:
tebrik ederim. birinciden farklı cinsiyette olunca belirtiler de daha farklı olabiliyomus ole duymustum
canım çok üÜlsüm ya kıyamam ikinizede ya çok üÜldm gülüm ya valla nediceğimi bilmiyorum allah yardımcınıız olsunkevserim kusuruma bakma yaa oğlum hiç durmuyo bugün gazı var çıaramıyo kakasınını yapamaıypo geceden beri hali kötü kuzum kızarıyo ıkınıyo zorlanıyo ağlıyo ınga diye benide ağlatıyo eşim ikimize bakatan mahvoldu garibim ne iyi gelir bilmiyorum işin kötüüsü emeyide azalttı sarılığı var kokuyorum sğaıpda veriyorum ne bileyim nasıl iş çok zormuş annelik annelik değilde aslında ona ytememek elinden birşey gelmeek kötü ediyo insanı melisam geçmiş olsun bababnenin neyi var geldim de hemn çıktım kuzum ağladı duramadım daha vallaha bugünlerinizin kıymetinin bilin derlerdide inanmazdım hakikaten çok zor çokk kıymetinin bilin gözleirm morardı artık süt olsun diye yemeğime dikkat etmesem inanki şu bir hafta içinde iğne iplik olurdum ona rağmen kilo verdim dua edinde kuzularımızın hiçbirşeyleri olmasın onalrı öyle görmek ölümden beter şuanda bile ağlıyorumm bir parça haliyle ıngaa diyo yaa bitririyo beni neyse çıkayım bebek topiğine bakmtım yazan vardır diye belki bir derman olur diye görüşrüz kızalr öpüldünüzzz
kızlar yopiği çok boş bıraktık ya bilmem farkındamıyız.ben çok hastayım yoksa hiç aksatmam kızlar ya saçma sapan bir durumla karşı karşıyayım.durup durup istemeden gaz kaçırıyorum eşimin yanında çok utandım oda bana dediki saçmala rahat ol..çok ballı süt içiyorum boğazım için ondan mıdır acaba sürekli gaz çıkarıyorum ya.
kevsercim nasılsın ne var ne yok. ben hala öksürüyorum.