Canım cocuk doktoruna baslamadınıznı ona bı danıssankevserim kusuruma bakma yaa oğlum hiç durmuyo bugün gazı var çıaramıyo kakasınını yapamaıypo geceden beri hali kötü kuzum kızarıyo ıkınıyo zorlanıyo ağlıyo ınga diye benide ağlatıyo eşim ikimize bakatan mahvoldu garibim ne iyi gelir bilmiyorum işin kötüüsü emeyide azalttı sarılığı var kokuyorum sğaıpda veriyorum ne bileyim nasıl iş çok zormuş annelik annelik değilde aslında ona ytememek elinden birşey gelmeek kötü ediyo insanı melisam geçmiş olsun bababnenin neyi var geldim de hemn çıktım kuzum ağladı duramadım daha vallaha bugünlerinizin kıymetinin bilin derlerdide inanmazdım hakikaten çok zor çokk kıymetinin bilin gözleirm morardı artık süt olsun diye yemeğime dikkat etmesem inanki şu bir hafta içinde iğne iplik olurdum ona rağmen kilo verdim dua edinde kuzularımızın hiçbirşeyleri olmasın onalrı öyle görmek ölümden beter şuanda bile ağlıyorumm bir parça haliyle ıngaa diyo yaa bitririyo beni neyse çıkayım bebek topiğine bakmtım yazan vardır diye belki bir derman olur diye görüşrüz kızalr öpüldünüzzz
Benım bıldıgım gaz içîn rezene cayı verılıyo bebege annese ıcerse ıyı dutu artıyo
Bıde yıgenındede kabızlık dorunu oluyodu sırıngaya yag koyup poposuna sıkıyodu o yumusaytıyofu kakayı
Gaz içind bıldıgım bebişinin dızlerını katrnıns dogru ceketek hareket ettır bayagı işe yarıyo o.
Babannemın kolu agrıyodı sol taraf kalbe gırdık ya kalp yapmıuomus bosa iki gun ugrastık
Canım uzulme bunlat olahan sorunlatdır bebişlerde optum kocaman