Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzel olmazmı melisam yaa ömre bedel öncesi yok bambaşka birşey yaşadığınızdanalıycaksınız herkese tadırsın rabbim inş sorma kızz eşim ben siliyorum o kovayı taşıyo bırak otur diyo ama karışma diyorum iyikide yapmışım yeminle çok faydası oldu hareket etmenin doğurdum hemencik dikişlerimm acıyo nedense ilk 3 gün birşey olmasdıda sanki böyl kesik yokmşş gibi oturdum ama dünden beri vasr hele buün daha çok ipin biirisi düştü bir garip oldu anlamdımki normal dedi hemşire ama iinş öyledir ismi muhammed ali oldu uslu teyzesi gerçkten maaşaşşllah kuzuma benden başka kimseyi taımıyo eşim başında ama yok kucağıma gelsin ne salanma ne birşey elimi tuutyo emişip koklaşıyoruz ama bugün üzüldümki melisam sarılık bşlangıcı var gözelirnde birazcık götürdük doktora kan aldılar o ağladı ben ağladım dayanamadım normal dedi doktor bol bol emzir dedi ama öğln saatlerinde bi uyuyo sonra 4-5 saat uynmıyo emziremiyorum öteisnde iyi ama inş ilerlemez korkuyla bakıyorum kuzuma Alahıma emnaet şimided uyuyo yatıcam bir bakayıjm dedim girmediğimden az kaldı melisam gelicem yakında bir düzene oturtayımda vallaha bende çok özleidm gelicem inş emizrmk laızm melisam yoksa sarılık oluyo onun işçin gece gnüdz farketmiyo emziriyorum yeterki emsin vallaha razıyım zaten uyumuyorum nöbet tutupp izliyorum resmen geçmişe bakamadım direk burdan girdim kızalr hepiize slm inanın özledim iyisiniz inş hepinizi öpüyorumm görüşmek üzere diyorum
güzel olmazmı melisam yaa ömre bedel öncesi yok bambaşka birşey yaşadığınızdanalıycaksınız herkese tadırsın rabbim inş sorma kızz eşim ben siliyorum o kovayı taşıyo bırak otur diyo ama karışma diyorum iyikide yapmışım yeminle çok faydası oldu hareket etmenin doğurdum hemencik dikişlerimm acıyo nedense ilk 3 gün birşey olmasdıda sanki böyl kesik yokmşş gibi oturdum ama dünden beri vasr hele buün daha çok ipin biirisi düştü bir garip oldu anlamdımki normal dedi hemşire ama iinş öyledir ismi muhammed ali oldu uslu teyzesi gerçkten maaşaşşllah kuzuma benden başka kimseyi taımıyo eşim başında ama yok kucağıma gelsin ne salanma ne birşey elimi tuutyo emişip koklaşıyoruz ama bugün üzüldümki melisam sarılık bşlangıcı var gözelirnde birazcık götürdük doktora kan aldılar o ağladı ben ağladım dayanamadım normal dedi doktor bol bol emzir dedi ama öğln saatlerinde bi uyuyo sonra 4-5 saat uynmıyo emziremiyorum öteisnde iyi ama inş ilerlemez korkuyla bakıyorum kuzuma Alahıma emnaet şimided uyuyo yatıcam bir bakayıjm dedim girmediğimden az kaldı melisam gelicem yakında bir düzene oturtayımda vallaha bende çok özleidm gelicem inş emizrmk laızm melisam yoksa sarılık oluyo onun işçin gece gnüdz farketmiyo emziriyorum yeterki emsin vallaha razıyım zaten uyumuyorum nöbet tutupp izliyorum resmen geçmişe bakamadım direk burdan girdim kızalr hepiize slm inanın özledim iyisiniz inş hepinizi öpüyorumm görüşmek üzere diyorum
kızlar nasılsınız beni soracak olursanız istanbul maceram sona erdi.evime döndüm.çok kötü grip ve öksürük yatakta çıkamıyorum.istanbulda en yakın kız arkadaşımın arabasıyla evine doğru giderken çok kötü bir kaza geçrdik Allahım bizi korudu vallahi.bir o yana bir yana savrulup durduk bariyerlere vurduk durduk.çok ta yavaş gidiyorduk ama çok korktum.tam 1 hafta önce.ailem ve eşim bana çok kızdılar arkadaşım acemiydi ondan...son olarak ta çok iyi bir jinekoloğa gittim bir sorun yok dedi gebelik için bakalım artık..benden bu kadar...
kızlar nasılsınız beni soracak olursanız istanbul maceram sona erdi.evime döndüm.çok kötü grip ve öksürük yatakta çıkamıyorum.istanbulda en yakın kız arkadaşımın arabasıyla evine doğru giderken çok kötü bir kaza geçrdik Allahım bizi korudu vallahi.bir o yana bir yana savrulup durduk bariyerlere vurduk durduk.çok ta yavaş gidiyorduk ama çok korktum.tam 1 hafta önce.ailem ve eşim bana çok kızdılar arkadaşım acemiydi ondan...son olarak ta çok iyi bir jinekoloğa gittim bir sorun yok dedi gebelik için bakalım artık..benden bu kadar...
melisaaaaaaa
iyi di,yim iyi olayım sen nasılsın canımmBuyrun benımmmm emosım nasılsın bacımmm
canımya sancılanırken bız mı aklına geldik kıyamam sana.melisam eminem elisim megim gamzem kevserim papatyam fındığım sewdam moonum hepinize ayrı ayrı çok tşk ediyorum Allah razı olsunn dilerim rabbim hepinizin gönlüne göre versin sağlıklı sıhhatli bebek nasip etsin o sancıları çekerken dua ettim kızlar hepinizin adınıı söyledim gelmeyenşerin isteyenlerinde olsun dedim inş rabbim kabul eder ve hayırlısını verir hepimize
eltinler ne zaman gitti kıs sen iyi oldunmu peki dikiişim acıyop dıyodun gectimi elifim.kızalr geçmişe baktım ama hepsine yazıak vaktim olmdığından cevaplayamadım canlar hepinize çok tşk edeirm yokuluğum baya bir belli farkındayım benimde kalım burtda inş gelicem eltimler gitti ama eşim perşembeye kadar evde bir düzenimiz yok kuzum genlede geceleri daha çok uaynıyo gündüzleri iyi biraz önce sağlık ocağından geldik rutin kontroller daha bir srürü işim var burda olsaydıız resim koyucaktım aama artık perşembeye inş heinizi çok özeldim vallaha ama yorgunluktan halim yok şunun başuına oturamıyorum bile sarılık yüzünden sürekli ayaktayım emzir altınıı aç uyuma derken gözaltlarım morardı artık ama çok şüür atlatıyoruz papatyam ve sewdamınında dediği gibi bol bol emziridm ve kakasını yaptı yavrum çok rahatladık ama dün gece biraz gaz sancısı vardı durmadı oda beim yüzümden portakal yedim gaz yapıyomuş malesef çekti kuzum sbaaha kadr kızalr şimdilik çıkıyorum artık günlük bakarım eltimler olmadığı için kaslamasamda uzunca öpüldünüz hepinizz
kızalr geçmişe baktım ama hepsine yazıak vaktim olmdığından cevaplayamadım canlar hepinize çok tşk edeirm yokuluğum baya bir belli farkındayım benimde kalım burtda inş gelicem eltimler gitti ama eşim perşembeye kadar evde bir düzenimiz yok kuzum genlede geceleri daha çok uaynıyo gündüzleri iyi biraz önce sağlık ocağından geldik rutin kontroller daha bir srürü işim var burda olsaydıız resim koyucaktım aama artık perşembeye inş heinizi çok özeldim vallaha ama yorgunluktan halim yok şunun başuına oturamıyorum bile sarılık yüzünden sürekli ayaktayım emzir altınıı aç uyuma derken gözaltlarım morardı artık ama çok şüür atlatıyoruz papatyam ve sewdamınında dediği gibi bol bol emziridm ve kakasını yaptı yavrum çok rahatladık ama dün gece biraz gaz sancısı vardı durmadı oda beim yüzümden portakal yedim gaz yapıyomuş malesef çekti kuzum sbaaha kadr kızalr şimdilik çıkıyorum artık günlük bakarım eltimler olmadığı için kaslamasamda uzunca öpüldünüz hepinizz
şekerler nasılsınız neden kimsecikler yok yaaa..ben hala çok öksürüyorum çok hastayım iyileşemedim.sabah akşam ballı tarçınlı karabiberli süt içiyorum ama hala geçmedi.ve hastalık vücut direncimi düşürdü sanırım uykuyu hiç sevmeyen ben gece 11 sabah 11 uyuyorum ya.kalkmasam yatarım akşama kadar..
Geçmiş ılsun cnm evet kmse yok
sağol kevserim sen nasılsın prensesimiz nasıl...